rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (27.8.2015 11:38:17)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe Jutro drage moje trudnice [sm=smiley1.gif] ja nikako da se odvojim od vas. Mi smo jutros malo uranili. N nas je sviju nadigla, ona sikila i pajki a nas troje budni [sm=smiley36.gif] Ja sam malo premorena, pokusavam na 100 strana, L trazi paznju, N ima svoje potrebe [sm=smiley36.gif] juce smo imali i prve posjete koje je N prespavala uredno. Mama i sveki stvarno ulijecu i mm je druga smjena ali L hoce da joj mama napravi kikice, da mama nahrani... stereo [sm=smiley36.gif] Vama koje idete na kontrolu i cekate nalaze zelim od srca uredno sve, ninuska draga [sm=bravo.gif] za ctg!!! Ostale imate veliku pusu od mojih princeza i mene, nisam bas sve zapamtila sta ste pisale, ne zamjerite mi. steta sto ti mama ili sveki nisu stalno tu,,ja sam super al mi puno znaci sto mi je sveki tu sve ove dane jos od prije poroda..a kad ona ode , muz ide na odmor i bit ce on [sm=smiley1.gif] .e, bilo bi puno lakse. Tebi je to super ispalo rose. Moja mama, nazalost, ovaj put nece moci uzeti godisnji kad rodim [sm=hudicek1.gif]. Nekakva nova pravila u firmi [sm=smiley13.gif]. Prvi put je bila tu, ali je bio i muz. Muz uma pravo 5 dana odsustva na rodjenje djeteta, a prosli.put je bio jos na bolovanju pa se nadam da ce moci isto sada, pa da bude s nama 15 dana. I meni je najgore zbog A, jer trazice svoje..bojim se da ce mi zivci popustiti i da cu galamiti [sm=smiley13.gif]. ltm ne sumnjam u tebe [sm=bravo.gif]. Ma sad ona hoce samo tebe. Dzabe sto su sveki i mama tu. Jer, do sada si bila samo njena [sm=smiley27.gif] Ali, eto, mogu ti oko dr stvari pomoci mene moja velika cura onako ponekad trazi..spava s nanom od kako je zena dosla...mene voli samo kad je izvedem u setnju..danas je vodim da pokupimo nalaz briseva [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|