rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (26.8.2015 22:20:04)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Carobno jutro eh evo mene iz hodnje, ninushka, ja uzeh one spavacice kao kod tebe samo na Otoci i kostaju 10 km[sm=smiley36.gif], uzela sam i te mrezaste gacice u apoteci, dva paketa oko pet km kostaju, doduse sad ne znam koliko ih dodje unutra[sm=smiley36.gif]. HIgijenu uzela, papuce uzela, uloske uzela, ne zsnam sta mi jos treba ni sama[sm=zmeden.gif] Jos da to operem i u torbu ide aBd. Rose, imas kupusa na sve strane[sm=smiley36.gif] Fakat ista [sm=smiley18.gif]. Bas velika razlika 5KM..a, ja hocu na Ciglane, kazu jeftinije [sm=hudicek1.gif]. Ili im ja izgledam ko budala [sm=smiley36.gif] A, kadu uzmi obicnu plasticnu. A ako vidis da ti treba mozes uvijek kupiti onaj nastavak da stavis bebu i kupas. Mi nismo kupovali. Kadice koje imaju "ugradjeno" to bebe brzo pretastu, a ova ti moze biti dugo. A, uloske, ponesi 3-4 paketa. Uvijek mozes vratiti ako ostane. Ja sam stavljala po 3-4 odjednom.iako nisam previse krvarila. Nolje nego da zoves da ti donose ma ja stavila 3 ubilo me koliko me zuljalo.. po .dva su dovoljna prvi dan, kasnije jedan cim stane veliko krvaranje
|
|
|
|