rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (27.8.2015 7:58:29)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Farah 00 Ninuska bravo za uredan prvi UZ, usitnilo bas :-) Carobno kupis obicnu plasticnu kadicu za bebe, mozes kupiti i onu mrezu sto se stavlja na kadicu, neke mame kazr da im to pomogne. Ja sam dobila od svoje kume stalak za kadicu, samo trebam kupiti kadicu :-) Ziel draga ja mislim da si mozda ipak osjetljivija u trudnoci, ipak nam hormoni rade, pa ti sve to teze pada oko tvog muza. Nadam se da ce to ipak sve proci, i da on to nije mislio sto je rekao. UmmutHamza ja sam se bas nasmijala, kad rece prepoznat ces mr po nikabu i zgodnom muzu :-D Sretno na kontroli sutra.r ma nije osjetljivija nego je on razmazen i bezobrazan...meni ne bi mogao tako provoditi On meni ovakve i slicne scene pravi od februara, znaci i prije trudnoce, nisu to moji hormoni. Jednom kad smo se na glas raspravljali, naravno unutrasnji nam ulaz, sve su culi njegovi da bi kasnije njegov otac meni : EII POBOGU SNAHO NISI NI TI NISTA BOLJA OD NJEG, MOZDA ZBOG TRUDNOCE ALI SI I TI NERVOZNA. Ja stala i gledam Bgm... pa jest se imao mm i na koga ugledati... Mama mu je extra ali sve je pokupio od oca. Svekrva i zaova trce da stave jelo i svekru , da vi to vidite. Meni je to tako glupo i nepotrebno. Zene su znaci stalno po nekim pritiskom. Pusti malo, svako ima losih dana i kad je umoran i kad glava boli i kad jednostavno ne moze biti nesto kad on odredi. Ja necu tog pritiska da se opterecujem i oko toga. Nisam u vojsci. Mm kaze pa sto ne kazes da mi ne mozes staviti jelo kad dodjem s posla, reci cu mami ona ce me svaki dan docekati s ruckom na stolu. Ne znam gdje je onaj smajli sto povraca da ga stavim jer mi se povraca od tih glupih izjava. Kaze sto si se udavala ako ne mozes muzu kuhati i staviti rucak na stol. [sm=smiley11.gif] Pa jel to brak? Da neko bude sluga, nego gazda? Mislila sam da je brak ljubav, razumjevanje... Totalno sam pogrijesila. ti nisi pogrijesila ali si pogresno procjenila svog muza u startu...on se ugleda na svog oca a to je opet sve kriva njegova majka jer je dozvolila da mu taj obrazac ponasanja bude normalan...donesi, prinesi...ocito da smatra da je to brak i svrha istog da neko titra oko njega ,,,
|
|
|
|