*nur* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (26.8.2015 11:13:48)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: *nur* Jutro drage moje [sm=nosecka.gif] LTM čestitam da ti je živa,zdrava i sretna puno,puno godina sa vama zajedno[sm=sloncek.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif]. Bravo za porod [sm=bravo.gif] e ženice i ja imam problem sa jelom, naime sve sto pojedem do 17h mi super sjedne a poslije ja nemogu da dišem i loše se osjećam kada npr. dodjemi sa posla i jedem. Ne pojedem zaista puno količinski, ali bude mi ružno u stomaku, napne me, neda mi da dišem, da se saginjem, i sva se umorna osjećam .Ima li ko slican problem.[sm=smiley13.gif] Mi opet mislili raditi 4D u 28 sedmici nešto nam se baš svidjelo kada smo radili u 24, ali nisam sigurna koliko je i zdravo ici na te UZV često, jer bi mi to pored redovne kontrole bila i dodatna, znaći dva puta u mjesecu. Draga imamo isti problem... I ja kad dodjem s posla jedem, i onda me napuse , bas kao sto si opisala, tesko disati... Ne znam do cega je to. Ja sto se debljam to je od hrane na poslu, kod kuce spremim mm-u , ja copnem samo i navecer ne bude mi bas fino u zelucu... Ja ću sada pokušat promjeniti naćin ishrane, i pokušat ću još manje da jedem a češće
|
|
|
|