ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (26.8.2015 6:40:42)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro, Je li se javljala LTM? Poslah porukicu ali ne odgovara.. Mozda spava, sad mi krivo da je nisam probudlia, valjda nisam. O kilama je rijec. Nemam sta da kazem[sm=smiley36.gif] Spast ce poslije, ne sekira me to uopste. Sta cu im ja[sm=smiley36.gif] A mazem se onom babylove kremom. Stomak i grudi, poslije tusiranja. Eto cisto da smirim savjest.[sm=smiley36.gif] Evo me u devetom a nisam primijetila ni jednu striju. Nadam se da ce tako i ostati. Farah, vi bas uziate[sm=smiley36.gif]. A ako mi ima sta gore od toga nego kad se umiri. Hoce mi nesta biti. Pa je razbudjujem na sve nacine. Rekla sam da me pocela sekirati a jos se ni rodila nije. Bude aktivna par dana, znaci ne staje nikako, odjednom dan jedan se haman i ne javi[sm=zmeden.gif] Ne kontam joj ritam nikako. Nema nista ustaljeno. Ishavijesti me totalno[sm=smiley36.gif] rose,, kakav je pritisak sada, s obzirom da ne pijes nikakve lijekove? Maksi, MAM, Rose, lala, bonee de nam malo oo bebicama pricajte, kako paajke, sta rade...[sm=muca.gif] nemam pojma ne kontrolisem [sm=smiley36.gif] a sinoc mi opet jezik otekao i to s desne strane...i nisam htjela u hitnu radi dojenja reko cekam jutro a ako ne spadne idem dr...i spalo ...ja nemam pojma od cega to [sm=zmeden.gif] i boli me lijeva sika [sm=smiley19.gif] na dodir mada mala doji i ja pomalo izdajam a bradavica hocu krepat kad je uzme Sto kaze maksi razmisli jesi li istu namirnicu jela prije otoka. Najgore su mi alergije.bas je tesko utvrditi od cega je.. A, za siku, ako se upali, ne saj Boze, kupi sintocinon sprej. Mene je spasio kad sam fasovala mastitis nakon vise od dva mjeseca dojenackog staza. maksi bas je lijepo ime. Mi jos nismo skontali za naseg decka [sm=smiley36.gif]. ziel sretno na kontroli. Ne sekiraj se. Sad ti sve smetw Znam po sebi. kako taj sprej djeluje? Smeksava zlijezde u dojkama..tako da ukoliko dodje do zastoja mlijeka, mastitisa, on djeluje kao "taj neki hormon " oslobadjajuci mlijeko. Meni je to dr prepisao u vojnoj bolnici kad sam zaglavila sa jednom sikom. A, da probas staviti silikonske bradavice ako te puno bole? jel moze bez recepta? stavaljal sam i silikonsku...hoce i preko nje da dojin (a gadi joj se flasica) ali i dalje je bolno Moze...samo provjeri jel' ima u svim apotekama. Mi smo kupovali u Dini koliko se sjecam. Mozda sad ima svugdje. Ipak je to bilo prije 4 god :). Kako si danas? Sike?
|
|
|
|