LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (30.8.2015 15:49:13)
|
Gdje ste zene [sm=smiley36.gif] stigo Cola [sm=smiley1.gif] Mi danas relaksirajuce. Sami nas troje (mm, Nora i ja). malo smo se duze izlezavali, pajkili. Cura slusa ko velika, pajki, kaki, siki i sve u krug. vec joj stolica poprima zlatno zutu boju (to vas sad ne zanima ali zanimace vas) Uspjela sam i da sredim malo kucu, prasinu, mm ce kasnije jos da usise, ja imam da opeglam ves od cura.E da...evo gledam drugi film danas, mm i Nora pajke Ako niste gledali A little chaos toplo preporucujem (ovaj prvi me bacio u depresiju, pretuzan, malo i hormoni proradili pa sam plakala, njega ne preporucujem mislim da se zove one day) E sad malo o temi, ja ves od cura perem skupa na 40 sa tecnim persilom i cikovim omeksivacem. bijelo otkuhavam. Mada su i ovi bodiji sto imam kvalitetni i boje postojane pa ih otkuham sa vremena na vrijeme. Sto se tice vitamina pila ih cijelu trudnocu i pijem i dalje, vjerovatno cu uzeti jos 2-3 kutije zbog dojenja a uzimam i maticnu mlijec svako jutro (tako sam i sa Leonom) vjerujem da mi ona stvarno poboljsava kvalitet mlijeka
|
|
|
|