ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (30.8.2015 18:27:46)
|
Samo da vas obavjestim o najnovijem tracu [sm=smiley36.gif] Istiniti trac casna rijec [sm=smiley36.gif] Ja odlucila da zakljucavam ova nasa ulazna vrata za gornji sprat, znate da nam je unutrasnji ulaz i svako ko god mi hoce da dodje mora proci kroz hodnik od svekijevaca pa onda meni i ja govorila mm-u da napravimo svoj ulaz, i to sam dosla na ideju s kojom cemo proci bez puno ulozenih para, ali mm se protivi, kao da ga je strah roditelja, govori UVRIJEDICE SE , STA CE MISLITI, MISLICE DA JE RADI NJIH. Ali nadoci ce on iduce godine aBd , natjeracu ga nekako da nadodje [sm=smiley36.gif] A sad ja pocinjem da mijenjam plocu i to mu necu nista govoriti, jer znam da bi mu i ovo smetalo i govorio je da ce i to njegove uvrijediti, mislim dosta o tim uvredama, zivim kao na klinima, fol uvrijedicu ih. Dosta. On otisao na posao, vraca se vcrs u 01:30, ja zakljucala vrata i uzivam u svom spratu, raskomotila se, kuham grah [sm=smiley36.gif] cistila sporet, sad hocu da usisam i sve to u rahatluku jer mi se niko nece popeti gore kad vide da je zakljucano , kao sto je maloprije neko pokusao da otvori i vjerovatno da se popne, sta ce drugo, cula sam bravu pokusava otvoriti ali prp zakljucano. Ne znam ko je bio , niti me zvao, niti je zvonio. Volim sto nije otvorio. Vjerovatno zaova. Ne znam. Nakon ovog ce oni da pricaju nasamo njih 3 dole, sigurno ce pucati tracevi , zakljucala ja vrata cim je mm otisao na posao [sm=smiley36.gif] Ali malo po malo, naviknuce se i na zakljucana vrata sto znaci NE SMETAJ SKINUTA SAM, NE SMETAJ SPAVAM, NE SMETAJ NISAM RASPOLOZENA itd. [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|