maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (22.8.2015 13:44:21)
|
Meni je cjeli dan prije nego mi je pukao vodenjak isla ta sluz, a potpuno si upravu od juce si se mogla skroz otvoriti pravo neodgovorno i neprofesionalno sa njegove strane. Ma ti sebe prati ako osjetis nesto sto ti nije ok ti opet idi dole, jer se mojoj bebi omoto pupcanik oko vrata tu noc jer ujutru nije bio na pregledu i rodio se sav modar po glavici tek mu je prije par dana spalo modrilo ne bi da te prepadam ali ako osjetis bilo sta ti se javi a on nek tersa zeni a ne tebi. Inace oni ne vole da rade vikendom niko od doktora ali sta se moze IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: maksi Joj draga sta te snadje danas bas mi je zao vjerovatno si stigla u nezgodno vrijeme ali da te ne pogleda mozda si sada vise otvorena svasta nemam rijeci. Miseljic je fin mene primio onu noc kada mi je pukao vodenjak ali mi nije htio nista forsirati jer sam ja rekla da zelim cekati Aidu. Ti se mila smiri i odmaraj Imas li kakve bolove ili neki osjecaj u ledjima meni tako bi na drugom porodu samo osjecaj a ne bol u ledjima IZVORNA PORUKA: LieToMe ja se vratila [sm=smiley36.gif] do duse koliko sam juta bolje da me nisu ni ostavili [sm=smiley36.gif] dosla ja i dok smo usli dok vamo dok tamo, dok smo na drugi zakasnim 3 min i eto prvo frka oko ctga eto zakasnila...onda dosao Nakas, ocito nije njegov dan (a to me plaho nije briga) valjda ja uletih u nevakat, pa on se sa nekom sestrom sklapi pa jos nesto na hodniku oborio (taj dio je mm vidio), pogleda ctg, Miseljicev nalaz, i na nalazu Miseljic napisao da dodjem za 2 dana a rekao mi da dodjem danas da me pregledaju. Na sve to meni Nakas: ma nema potrebe, Miseljic je sutra dezurni pa da sutra dodjem, nije 3-4 prsta nista [sm=smiley36.gif] ja stala pa gledam...ma reko ne bih se sad ni skidala ni presvlacila, bas onako vidno ljuta. Ja jos kao eto sto mi je Miseljic napisao za dva dana a rekao da dodjem danas. Reko jel vi mislite da se meni dolazi sto ja nemam sta pametnije raditi. Tu se on naljuti na mene [sm=smiley36.gif] ostavi mi sve nalaze onako razbacane okrenu se i ode [sm=smiley36.gif] kaze meni sestra skupite to pa uzmite sve je vase reko naravno da hocu, i ispraticu se sama [sm=smiley36.gif] mene stvarno ne zanima jesam li ja uletila u nevakat i jel neko ima los dan...skroz bezveze sam dosla jer me nije ni pogledao. ctg uopste nisam morala raditi, bebu osjetim... tako da ukoliko ne pukne vodenjak u medjuvremenu sutra u 9 kod Miseljica. eto ti bi ukratko s brda s dola jer sam bas podobro razocarana u danasnje gostovanje na onom odjelu. ma pravo me razocarao danas. mislim ja znam da sam ja opustena i sve to, da imam visok prag bola, ali prvo mu rekoh i da sam pregledana juce, da mi je radjena amnioskopia, plodova voda mlijecna ja 3cm otvorena subjektivno i vise i to je bilo juce u pola 10...em mi konstantno izlazi ova sluz ulozak od juce nosim, em stvarno osjetim jak pritisak i bol u ledjima ali to sto ja imam visok prag bola je do mene iskreno ocekivah da ce me pogledati jer sam se preko noci mogla pofino otvoriti ma nema veze, nije belaj, vratili smo se kod sveki sa koferom ali sam stvarno ocekivala da ce bar pogledati, mislim proslo je 24 sata. jos ja sa ovim svojim grlicem koji se sam otvara. e tacno ako mu se porodim u smjeni i pocne se ibretiti kako se brzo otvaram, tacno ce me dobro cuti [sm=smiley36.gif] nista, skontali smo da malenu ostavimo kod sveki, mi cemo poslije rucka kuci, jer sutra cu u 9 opet na drugi pa da je ne tumbamo gore dole
|
|
|
|