LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (23.8.2015 12:15:05)
|
evo mene, vratija se Sime [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja znam da je moj prvi porod bio komican ali ovo vise nije komedija ovo je tragikomedija [sm=zmeden.gif] dosli mm i ja i hajd guzva, nacekala se skoro sat vremena da mi ctg urade. i usla ja u sobu, legla, ctg udara [sm=smiley1.gif], Miseljic udje u sobu, za njim dvije sestre, jedna je ova sto je juce bila sto mi se kao eto nagovorila. i sad ta sestra pokazuje drugoj kao da sam ja bila i juce, skontam ja u cemu je fazon. kad ce meni ova druga pred Miseljicem: vi ste uletili i sve nam poremetili [sm=zmeden.gif] ja dignem glavu, lezim udara onaj ctg, kontam ako te sad opalim sakom pa da vidis ko je uletio i poremetio. Miseljic stao i gleda u mene. a ja bas onako vidno nanervirana posto je i ctg poceo da udara reko vi stvarno mislite da ja bas nista pametnije u zivotu nemam za raditi nego zadnja 3 dana dolaziti na ctg stajati u redu, cekati i vracati se pa opet dolaziti. ova plava sestra od juce suti, ova se unezgodi. gleda kaze ko vam je rekao da dodjete juce i danas. ja bas onako nanervirana reko u petak me dr. Miseljic pregledao i rekao da dodjem sutra tj juce a juce mi je reko dr. Nakas napravio scenu ovdje i tako ljubazno rekao da dodjem danas jer je dr. Miseljic dezurni. gleda mene Miseljic ono blago se osmjehnu, kao da govori sve je ok ove dvije se poklopile i sute. i reko vi mi nakon svega toga govorite ja vama nesto poremetila. ja imam gospodjo kuci dijete od 2,5 godine koje svaki put moram ostaviti nekome na cuvanje da bih dosla ovdje i ne govorite mi da sam ja vama nesto poremetila sto me vozaju na ctg svaki dan. ja bas onako oplela, kontam jebi se ti lagano, ti sad meni nesto pridikujes isto da ja dolazim svojom voljom. njih dvije sute nijedne ne progovaraju. u principu, ja ko i juce bas bezveze dodjoh. uradili mi ctg. Miseljic pogledao svoj nalaz i ibretio se na Nakasevu skrabotinu... kaze on meni da sutra dodjem [sm=smiley36.gif] ja doslovno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mal ne rekoh jel me zajebavate [sm=smiley36.gif] onda i on skonta hajte kaze za 2 dana (u utorak) ukoliko ne pukne vodenjak ranije ja dodam ili se ne porodim kuci ili u autu. on mi onda rece kaze ukoliko osjetim ikakvu bitniju promjenu da dodjem vec danas pa eto vidjecemo. mislim ok, bilo mi je smijesno prije 2 dana sad mi je bas dopizsilo svako malo tamo-vamo kad sam izasla i muzu rekla takva ga je huja uhvatila mislim bas ono eto ja dosla da ih malo zajebajem, dosadno mi u mom zivotu. mi smo onda lijepo na ciglane, sveki i L bile u skitnji, sjele s njima u bastu, popili kafu... njih troje otisli jos do pijace voca da uzmu ja sa svekrom kod njih. popodne cemo prenjeti krevetic, malo cemo poraniti odavde, da usisemo i da krevetic montiramo i da jos masinu pustim [sm=smiley36.gif] nazvala i mamu dok smo sjedili, ibreti se zena. meni vec pocelo ici blago na nerve. sto kaze muz porodis li mi se kuci ili u autu neko ce najebati [sm=smiley36.gif] e da dok smo cekali tako prica trudnica, ona 3-4 prsta otvorena vec 10 dana, termin prosao... i saltaju je malo vamo malo tamo [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|