RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 9:38:15)

Jutro zene

Ja maloprij ustadoh. Vidim LTM je jos 2u1. [sm=smiley1.gif] Hajd nek se ima sta peglati[sm=smiley36.gif]
Odoh kafu praviti pa da citam sta ste pisali[sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 10:17:08)

ltm moze..samo ne znam bi li ti odg oko 2? Mozda bih mogla i prije nego malu pokupim iz vrtica,al nisam sigurna hocu li stici zavrsiti obaveze do pola 12-12 ili ranije [sm=zmeden.gif].
ziel ma ove nove generacije nekako prije sazrijevaju. Sta''s [sm=smiley36.gif]. Mozda su se i nama ibretile starije generacije haha.
carobno jutro sram te bilo [sm=smiley36.gif]. U koja doba se ustaje. Ima nas koje smo uveliko na nogama [sm=lev.gif].

Proprzila sam filete sa gljivam, izrendala sir i odoh sad da filujem lisnato tijesto pa da se ispece...mljac

Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 10:19:27)

Jutro lijepe moje loptice :)

Kako ste mi sve jutros :)

Ja evo na poslu, pijuckam makijato i hvatam zalet.
Za vikend bili kod mm rodbine pa me put Sarajevo - G. Vakuf dobro izmorio, sad me prepona na desnoj nozi bas boli, trudim se da na poslu ne primjete :)

Sinoc dosla umorna, slazem stvari i pošaljem mm u špajz da mi nešto donese, tek će ti on : Dođi ovamo, emergency!Ja se dogegam nekako kad imam šta i vidjet, eksplodirala nam staklena flaša sa domaćim sokom od višnje (ne znam ko mi ga je donio ali sam mu....) :D

Helem, morat cu krečit zidova, sinoć do neke dobi čistili :)

Sad mi je sve ko u nekom filmu, smijesno.

LTM sretno ti sa pripremama, nadam se da ces u voo dan dva imati nekih znacajnijih pomaka aBd. Ja sam danas 26 sedmica, sutra pregled aBd.

Ljubim vas zene moje ;)

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 10:36:08)

ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.

ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 11:21:00)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno.

ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana.

Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra [sm=smiley1.gif] Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 14:33:08)

IZVORNA PORUKA: ziel

Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra [sm=smiley1.gif] Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] ma vala vise ko ce im znati. ja bih voljela kad bi bilo kao i sa L, pukne vodenjak, mi u bolnicu, ja 9cm otvorena...sve ko po loju.
vidjecemo sutra sta i kako.
meni bila komsinica sa dvije curice na kafi, malo se ispricale. one otisle, ja rucak napravila, rucali sad ce mm na posao a ja cu da ispeglam ovo vesa sto je ostalo i da pustim bijelo. kasnije nekad bi mi trebao brat doci na kafu...

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 17:12:14)

Oki...javni se sutra kad zavrsis da se dog. Imas broj ;). Mada cu i ovdje ulijetati, vjerovatno

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 17:51:04)

Sta je ovo [sm=zmeden.gif] pustahija [sm=zmeden.gif].

Zavrsila depilaciju..jao kako me boljelo..inace nije tako..ne znam.sta ovo bi danas [sm=smiley13.gif]. Otisla po malu, pa do robota, importane-a, pa na otoku da sacekamo muza. Helem, nahodala sam se pravo. Sreca pa sam rucak napravila i samo ugrijala kad smo dosli.

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:35:21)

Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila.
Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.

Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:37:48)

Meni mustuluk[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

LTM se porodila u pola pet. Na svijet nam je donijela curicu 4200 gr tesku i 54 cm dugu. Curetak je vec sikio i pajki pored mamice svoje koja sebtw super osjeca.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Zaboljelo dok je peglala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] naravno je li. [sm=smiley36.gif]
u 4 i 10 dosla u bolnicu, maximalno otvorena a u pola pet vec bilo gotovo.

Cestitamo sretnoj mami, ona je to sve brzinski odradila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Javit ce se ona ali nema neta

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:38:34)

IZVORNA PORUKA: maksi

Zene porodila nam se LTM ja joj poslala poruku na viber da vidim sta ima kad ona meni ja se porodila.
Peglala i u 4:10 je zaboli dosla u bolnicu maksimalno otvorena i u pola pet se cura rodila teska 4200 kg a duga 54 cm.

Cestitke draga LTM i ovdje da ste zivi i zdravi svi skupa [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

eno nije meeni mustuluk[sm=sad.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:41:59)

[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]..ja taman podjoh da javim zenama [sm=bravo.gif]. Preduhitrila si me...[sm=smiley36.gif]... da su nam zive i zdrave...zajedno sa tatom i sekom..[sm=bravo.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:43:32)

IZVORNA PORUKA: ninuska

[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]..ja taman podjoh da javim zenama [sm=bravo.gif]. Preduhitrila si me...[sm=smiley36.gif]... da n

maksi je mene[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] eno ima i tema, da ima sta citati kad dodje kuci[sm=bravo.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:48:08)

hehe i ja posla napisati kad ono vec objavljeno [sm=smiley1.gif] koji je ono gigant ekspresi za 20 minuta se porodila bez da je u bolnici ista cekala :)

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:54:26)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti [sm=smiley1.gif]

AUGUST

06.08. Maksi [sm=modricrtici.gif] porodila se 29.07. [sm=bravo.gif]
14.08. Rose [sm=rozacrtici.gif] porodila se 18.08 [sm=bravo.gif]
15.08. Pandica [sm=modricrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
18.08. Putujuca [sm=modricrtici.gif] porodila se 01.08.[sm=bravo.gif]
24.08. LieToMe[sm=rozacrtici.gif] porodila se 24.08.[sm=bravo.gif]
28.08. MAM [sm=rozacrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime [sm=modricrtici.gif]
12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

03.12. *JJ* [sm=rozacrtici.gif]
07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]

MART 2016.

04.03. škorpija

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:56:01)

IZVORNA PORUKA: rose

hehe i ja posla napisati kad ono vec objavljeno [sm=smiley1.gif] koji je ono gigant ekspresi za 20 minuta se porodila bez da je u bolnici ista cekala :)

ona je uredno peglala[sm=sad.gif] znaci za 20 min je sve iblo gotovo[sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 18:57:46)

evo link teme

http://www.ringeraja.ba/forum/Porodila_se_LieToMe/m_2610639/tm.htm

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 19:19:03)

Bogami zene mustuluk je moj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nek su one nama zive i zdrave punooooooo godinaaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 19:25:40)

Ja baš ušla da vidim jel' se LTM porodila .. kad ono žena peglala i otišla se usput malo poroditi [sm=smiley36.gif] Čestitke LTM, ako Bog da da ste žive i zdrave sada sve 3 [sm=smiley1.gif]

UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 19:29:16)

Znate li ko ju je porodio?

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 19:35:58)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Znate li ko ju je porodio?

e to ne znam[sm=smiley1.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 19:52:51)

Mashala lijepih vijesti [sm=bravo.gif] ja sam imala neki osjecaj da ce skoro mislila sam sutra a ona bas na svoj termin

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 20:06:19)

Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika.
Carobno nista tebi od mustuluka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 20:14:00)

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Neka je ziva i zdrava svojim roditeljima :-) Zena se ekspresno porodila za 20 minuta, ma pravo cudo. MashAllah i bebica je velika.
Carobno nista tebi od mustuluka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nista, Farah bogme[sm=smiley36.gif]
maksii je uzela[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

kako si ti?

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 20:20:54)

Draga LTM cestitamo ti od srca rodjenje male princeze,da vam bude ziva i zdrava zajedno s vama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>