LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (24.8.2015 14:33:08)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe ja peglala, ubio me carsaf od malene, onaj jaki pamuk, jedva ispeglah. ostalo je i za druge ture nije se sve osusilo. za rucak bolonjeze, mm izrazio zelju, meni vala svejedno. ninuska u principu bih mogla, cak mi odgovara varijanta iza 2, posto mm radi drugu. samo hajd da ostavimo dogovor za sutra poslije pregleda kad budem znala detaljnije sta i kako. od 8 ujutru gostujem na ctgu ako ne bude promjena u toku dana. Ja imam neki osjecaj da ce te ostaviti sutra [sm=smiley1.gif] Mozda se varam, ne znam, ali eto nesto mi to govori [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ma vala vise ko ce im znati. ja bih voljela kad bi bilo kao i sa L, pukne vodenjak, mi u bolnicu, ja 9cm otvorena...sve ko po loju. vidjecemo sutra sta i kako. meni bila komsinica sa dvije curice na kafi, malo se ispricale. one otisle, ja rucak napravila, rucali sad ce mm na posao a ja cu da ispeglam ovo vesa sto je ostalo i da pustim bijelo. kasnije nekad bi mi trebao brat doci na kafu...
|
|
|
|