ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (25.8.2015 7:50:48)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove Cinjenica je da se aktivne zene lakse porode. A i dosta toga je u glavi. Samo pozitivne misli. [sm=bravo.gif] I mene je doktorica prosli put naljepila za kg, tako da sam se sad bas pazila, cini mi se da sam samo pola kg gore od prosle kontrole. Ja sam naglo skocila sa kg, na pocetku nisam imala nista i onda bukvalno u 2 mj 7 kila. Ja sam bukvalno jela od dragosti, jer mogu, obzirom da sam na pocetku dosta povracala. Al sta cu ne mogu se opterecavati jos i sa tim, tako je kako je. Ja sam morala i da mirujem jer je beba nisko. Sad set_____am svaku noc. Ziel koliko si u plusu? Draga moja, meni zacudo u prva 3 mjeseca pokazalo +3kg, a bas mi se apetit tad smanjio, ma jednom dnevno jela... A nakon toga +1 kg, pa +3 kg [sm=smiley36.gif] eh danas cemo da vidimo, ja mislim da sam sa 79 otisla na 88 vec... a tek usla u 7 mjesec [sm=smiley13.gif] zaposlena sam i radim kucanske poslove kao i svaka zena mada se ne opterecujem previse da mi bude sve sjajno, ponekad i nije pospremljeno ali sve je to za ljude [sm=smiley36.gif] ali nemam osim toga nikakve fizicke aktivnosti, ako hocu da set___am, moram upaliti auto pa otici u Tz ili u prirodu pa set___ati jer sve mi je to daleko... Tjesim se i ja sto sam pozitivna osoba, sve negativno potiskujem negdje van misli , mislim samo na trenutak kad ce mi sincic prvi put zaplakati , da ga vidim i zagrlim eto tako... [sm=smiley1.gif] Kilaza ti uopste nije prevelika. Normalno je do 15 kg. A ti rece i da otices sto znaci da tvoja tezina nije realna. Ima tu vode. Opterecujes se previse. Polako...nemoj jesti samo da bi nesto jela ali i ako si gladna nemoj gladovati.. travelove ja koristim dm-ovu kremu za strije, alverde. U prvoj trudnoci sam koristila Saljicev melem za strije. Nisam ih dobila osim par po grudima. Sad ih jos uvijek nemam,,pa valjda tako ostane. Nisam se namazala vec dva dana iako se tusiram svaki dan. Nisam disciplinovana [sm=smiley36.gif]. Najbolje svaki dan, al eto..
|
|
|
|