LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (22.8.2015 18:12:11)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: maksi Joj draga sta te snadje danas bas mi je zao vjerovatno si stigla u nezgodno vrijeme ali da te ne pogleda mozda si sada vise otvorena svasta nemam rijeci. Miseljic je fin mene primio onu noc kada mi je pukao vodenjak ali mi nije htio nista forsirati jer sam ja rekla da zelim cekati Aidu. Ti se mila smiri i odmaraj Imas li kakve bolove ili neki osjecaj u ledjima meni tako bi na drugom porodu samo osjecaj a ne bol u ledjima IZVORNA PORUKA: LieToMe ja se vratila [sm=smiley36.gif] do duse koliko sam juta bolje da me nisu ni ostavili [sm=smiley36.gif] dosla ja i dok smo usli dok vamo dok tamo, dok smo na drugi zakasnim 3 min i eto prvo frka oko ctga eto zakasnila...onda dosao Nakas, ocito nije njegov dan (a to me plaho nije briga) valjda ja uletih u nevakat, pa on se sa nekom sestrom sklapi pa jos nesto na hodniku oborio (taj dio je mm vidio), pogleda ctg, Miseljicev nalaz, i na nalazu Miseljic napisao da dodjem za 2 dana a rekao mi da dodjem danas da me pregledaju. Na sve to meni Nakas: ma nema potrebe, Miseljic je sutra dezurni pa da sutra dodjem, nije 3-4 prsta nista [sm=smiley36.gif] ja stala pa gledam...ma reko ne bih se sad ni skidala ni presvlacila, bas onako vidno ljuta. Ja jos kao eto sto mi je Miseljic napisao za dva dana a rekao da dodjem danas. Reko jel vi mislite da se meni dolazi sto ja nemam sta pametnije raditi. Tu se on naljuti na mene [sm=smiley36.gif] ostavi mi sve nalaze onako razbacane okrenu se i ode [sm=smiley36.gif] kaze meni sestra skupite to pa uzmite sve je vase reko naravno da hocu, i ispraticu se sama [sm=smiley36.gif] mene stvarno ne zanima jesam li ja uletila u nevakat i jel neko ima los dan...skroz bezveze sam dosla jer me nije ni pogledao. ctg uopste nisam morala raditi, bebu osjetim... tako da ukoliko ne pukne vodenjak u medjuvremenu sutra u 9 kod Miseljica. eto ti bi ukratko s brda s dola jer sam bas podobro razocarana u danasnje gostovanje na onom odjelu. i kod mene je bio samo neki konstantan osjecaj u ledjima koji se spusta niz noge do koljena...hodala sam i legla na minutu te kad sam podobro otekla od stajanja...a boli i kontrakcija pravih nije bilo dok mi ne probise vodenjak i prikacise infuziju...svega 15-ak minuta i rodila se br. 2 [sm=smiley1.gif] ma i kod mene je taj neki tupi osjecaj u ledjima i podnu stomaka koji je bas tesko opisati. nije da to sad nesto smeta ili previse boli... ma ne bih ja svakako ostala da lezim ako nema potreb, niti da mi provociraju porod ali ovo bas glupavo ispalo totalno. mogla sam stvarno da ne dodjem jer nista novo nisam saznala, ctg nisam morala raditi a ono njegovo 3-4 cm nije nista bi mi pravo diletantski...mozda to vise nije 3-4 nego je 5-6 ali eto
|
|
|
|