Airyfairy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (22.8.2015 11:39:28)
|
LTM zenoo kapa do poda! pa stvarno si carica! Ja samo iscekujem novosti, a ne sumnjam da ce ti ovaj put biti puno brze i lakse, jer psiha cini cuda[sm=smiley36.gif] bas gledam na yt one zene sto koentarisu da su imale bezbolan porod, ja rodih troje, vala boli , ne moze da ne boli, ali shvatih da je psiha cudo. Ako sama sebi kazes da je to samo grcenje misica na putu izlaska bebe, sigurno da manje boli nego kada razmisljas o tome kao o najvecem postotku boli koji zenski organizam osjeca. A tebe pozitivne misli ne napustaju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] rose , kako si sada? Zao mi zbog dojenja, ali aBd da brzo prodje. Leptirice, ja sam tri trudnoce vodila privatno, samo bih pred porod otisla u bolnicu po uputnicu. Ovu cetvrtu trunocu, evo svo vrijeme vodim u bolnici. Razlika je ogromna! Ali opet nisam toliko bas nezadovoljna, jos kad pogledas cijene po privatnim ustanovama, svaki pregled , ,nalazi koje ti uradi, UVZ sam posebno placala.... A svakako da se doktorica privatno, maksimalno posveti, svaki detalj na UVZ podijeli sa majkom, a sam Uvz je znao trajati i po 15 min.,i ako to mozda nije bas dobro po bebu, ali ti se smiris,a plus ti svaki put da i slike, O detaljima razgovora i paznji koju ti posveti da ne pricam... Ako bas zelis da budes mirna, otidji, pa barem jednom. Sigurno se neces pokajati. [sm=nosecka.gif] ja se gegam po kuci, ukljucila masinu, mali mi sjutros pokapao mlijeko po seciji, pa upalila navlake da se peru. Imam i nekog vesa peglati, a nesto sam troma skroz. Nocu se budim po milion i jedan put, sve iscekujem, pozeljela sam u komadu odspavati. [sm=smiley13.gif] Da bude sve najbolje sto moze ako Bog da.
|
|
|
|