M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 12:44:52)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. Zene moze se zeljezo uz vitamine i popravit ishranom vjerujte mi,samo malo organizacije i volje [sm=smiley1.gif] A draga ko ce stalno jesti pekmez , zelenu salatu i tome slicno, dosadi [sm=smiley36.gif] I ja sam ZA na prirodnoj bazi da se to odrzava ali kad se ne moze samo jesti ono sto ima zeljeza, ma u 2 mjeseca mi padne na pamet da jedem pekmez npr, iako imam 2 tegle... nesto mi se ne trazi... Jedi suhe sljive,marelice,grozdjice,onako usput u saku pa grickaj,bademe isto,ja recimo nisam jela spinat iako je najzdraviji jezim se od pomisli spinata,al sam pravila sebi sok od mrkve,jabuke i cvekle pa pila ,iako ni cveklu ne mogu smisliti al mrkva i jabuka ubiju onaj miris pa se moze popiti Ooo pogotovo cvekla [sm=bad.gif] moze to ostalo proci, kao sto kazes usput, ma aBd sad cu i ja uzeti malo bolovanja iduci mjesec, ovako na poslu ne mogu da se zdravo hranim... vjeruj samo mi se konzervirana hrana vrti u krug i tijesto iz pekare... ubi me to... A vjerujem ti,malo teze ide kad se radi,al poslusaj me te grickalice nisu skupe,jesu bademi al neces sad kilu kupovat[sm=smiley36.gif],al eto mozda ti i nije nisko zeljezo,al bolje i da jedes nego da pijes onu totemu za zeljezo,cula sam da je grozno je piti
|
|
|
|