RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (20.8.2015 22:34:42)

Joj zene ja kad sjednem za ove programe od FOX-a , nikad ustati , sve serije interesantne , planirala pospremiti malo po kuci, sutra ce mi neki gosti doci, ali nista ja ne uradi [sm=smiley36.gif] moracu sutra na brzake kad dodjem s posla , makar im necu morati veceru praviti , 2puta sam bila kod njih ni jednom nisu pravili veceru , meni je to neobicno, ja navikla kad mi neko dodje da spremim rucak ili veceru zavisno u koje vrijeme dolazi, mislim za goste koji mi nisu blizu, koji ne dolaze cesto a kad vidim da neki to ne rade onda necu ni ja, nek se broji kao kafa heh

Evo cekam da se zavrsi jos jedna serija na FOX LIFE pa da idem leci, sutra petak napokon pa vikend odmor [sm=bravo.gif]
Laku noc [sm=zaspan.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 7:42:14)

jutrrroooo [sm=smiley1.gif]
ja samo da se tuspasim, evo me u bolnici, cekam ctg, opet sam prva [sm=smiley36.gif]

jutros sam u pola 2 legla, gosti bili do 1, zasjeli, bilo nam ptedobro. ova drugarica iz njemacke mi je bila sretna i prosli put sa L, par dana nakon njenog dolaska ja se porodila.
inace je doktorica pa smo se zezali kaze dosla u kucnu posjetu, obavila vizitu i dala zeleno svjetlo [sm=smiley36.gif]
javim se ja poslije ctg-a, trudnice se vec lagano iskupljaju, cini mi se da ce biti guzva.mislim da mi je Nakas danas jedan od doktora. i nadam se da ce sve biti ok i da idemo po malenu [sm=smiley1.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 7:53:13)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jutrrroooo [sm=smiley1.gif]
ja samo da se tuspasim, evo me u bolnici, cekam ctg, opet sam prva [sm=smiley36.gif]

jutros sam u pola 2 legla, gosti bili do 1, zasjeli, bilo nam ptedobro. ova drugarica iz njemacke mi je bila sretna i prosli put sa L, par dana nakon njenog dolaska ja se porodila.
inace je doktorica pa smo se zezali kaze dosla u kucnu posjetu, obavila vizitu i dala zeleno svjetlo [sm=smiley36.gif]
javim se ja poslije ctg-a, trudnice se vec lagano iskupljaju, cini mi se da ce biti guzva.mislim da mi je Nakas danas jedan od doktora. i nadam se da ce sve biti ok i da idemo po malenu [sm=smiley1.gif]

Eh LTM ranoranilac kao i uvijek [sm=smiley36.gif] Da sto prije zavrsis i sa dobrim nalazom [sm=smiley1.gif]

I ja sam vec na poslu, jutros sam i ja prva izvadila krv da vidimo zeljezo, secer i krvnu sliku. Prije gotovo 2 mj.zeljezo bilo 10, pa da vidimo sad, oko 1 danas ce biti nalazi pa cu nazvati nekog da mi procita, sta bih ja bez telefona, SMS poruke mogu i ukinuti sto se mene tice ali telefonski razgovor neeee jer toliko toga se obavlja telefonom, hvala Bogu sto postoje [sm=smiley36.gif]
Jutros osmah jedan nestrpljiv pacijent, dr. nije bila dosla do maloprije a on treba na posao pa kad je cuo da jos nema dr.poce galamiti KO CE VISE OVOME STATI U KRAJ... A zao mi je i razumijem ga, ali u firmi nam je stanje tako da nam fali radnika svih vrsta sto rade, mislim od spremacica, lozaca, med. sestara, doktora, vozaca saniteta, svega nemam sta pricati, jedva nam daju godisnji odmor i to nam nabiju na nos..... I sad ova dr. sto je dosla, radi zena u Hitnoj danas do 19:00 , dosla ovamo samo da odradi sto ima, mozda do 11 bude i ode u Hitnu, ipak je Hitna osjetljivija dosta od ove sluzbe.

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:03:15)

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: škorpija

Drage žene, imam pitanje, koje su najjeftinije vitaminske tablete za trudnice

Nezz koje su najjeftinije, ali eto ja placam PRENATAL 19,90 KM u Tz...

Imas u DM-u njihove vitaminske tablete za trudnice kostaju 5,80 cini mi se 60 tableta zovu se MAMA A-Z

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:05:16)

IZVORNA PORUKA: Travelove

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Hvala drage[sm=nosecka.gif] na dobrodoslici.
Ziel, da i ja sam DZ Tz, bas sam se juce prijavila za skolicu, pa da olaksam sebi na porodu :-).
Da li neka od vas ima spisak sta je potrebno za bolnicu? A i za bebaca, tih prvih dana. Kada udjem u 7, voljela bih to polako poceti spremati. [sm=smiley1.gif]

I od mene dobrodoslica....i menu je nermin u nov.samo 15ako Bog da.[sm=duda.gif] i ja cu od septembra u skolicu u DZTuzla pa eto vjerovatno cemo se druziti...Kod koje si ti doktorice i kod koga si se prijavila meni su rekli da se mogu prijaviti kad budem isla 28 na kontrolu...

Ja privatno vodim trudnocu, a ne razumijem ovo za prijavljivanje?

Pa koliko sam ja tebe shvatila ti si se jucer prijavila za skolu za trudnice koja pocinje u sep u Domu zdravlja Tuzla,zato pitam kod koga si se prijavila da znam jer i ja se trebam prijaviti sad kad budem krajem mjeseca imala kontrolu....[sm=smiley1.gif]

035 368 411 je broj na koji sam izvrsila prijavu, mada ce te oni dalje saltati po lokalima, cin mi se da je lokal 175

Hvala za broj[sm=smiley1.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:09:52)

I od mene jutro svim trudnicama i mamama....zelim vam uspijesan i veseo dan...[sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:15:23)

Leptirica hvala za info

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:34:05)

Imas u DM-u njihove vitaminske tablete za trudnice kostaju 5,80 cini mi se 60 tableta zovu se MAMA A-Z

A sta znam, meni dr. na pocetku samom rekla za PRENATAL i njih pijem, dodje za 30 dana, vitaminske tbl + kapsule mislim kao omega 3 nesto... Mozda je zato skuplje jer je kombinacija toga... pije se jedna tbl. jedna kapsula i tako svaki dan

mojbebac -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:34:50)

Ja placam prenatal natural wealth oko 29 km 100 kom u sarajevu,je li moguce da je kod vas toliko jeftiniji?? Pred kraj mi je druga kutija,pa nzm da li da uzmem jos jednu kutiju ili smijem uzeti neke druge vitamine,manje pakivanje,s obzirom da mi je ostalo jos manje od 50 dana...
Inace upravo cekam da vadim nalaze,i pregled....

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:39:14)

Moj Bebac ovo je pakovanje za 30 dana, pa sigurno je to tvoje pakovanje povoljnije ako ima za 100 dana [sm=smiley36.gif]

Evo i ja haman danas ulazim u 7. mjesec [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

mojbebac -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 8:44:14)

Aha hvala.... taman cu onda uzeti to manje pakovanje .... hvala za info :)

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:10:07)

Ja samo da se javim, jos uvijek 2u1 [sm=smiley36.gif] ali izgleda ne zadugo [sm=smiley1.gif]
Pregledao me Miseljic, otvorena 3-4 prsta (napisao 3 ali kaze subjektivno i vise [sm=smiley36.gif]), ctg uredan tj reaktivan, prednjaci glavica, plodova voda mlijecna... sutra ujutru u pola 10 na drugi sprat da se javim, ako se ne porodim u medjuvremenu [sm=smiley36.gif]

Boga mi svaka cast mm on je meni predvidio subotu i Nakasa u dezuri [sm=bravo.gif]

Ja dosla kuci samo da se presvucem, pripremila stvari za izlazak iz bolnice (da ne objasnjavam mm kao prosli put), presvukla se, stavila ulozak, odoh hititi kod mojih da dijete vidim, nisam je vidjela 8 dana, pa ako se porodim u medjuvremenu nema veze [sm=smiley36.gif]
Javim vam se u toku dana ako ne bude ko u pjesmi nemam ti kad, nemam kad, nemam kad [sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:12:38)

Jutrooo
ltm sretno, draga moja. Javni nam se. Da sam ranije ustala mogle dmo i kafu srknuti jer cu svakako do bbi-a. Ali obzirom da sam sa malom nema sanse da stignem. A hvala za info za carape i mislila sam do konzuma,,ali im je jucer bila guzva pa mi se nije dalo.
leptirice i ja kupujem te od NW i kostaju 30 KM. Kod ziel je dr proizvodjac.
rose i moja je bila nekakva crvena u licu. Nije imala bubuljica ali crvena. Proci ce.

Nas dvije doruckujemo, pa cemo se spremiti i do tete u racunovodstvo da uplatnicu odnesemo [sm=hudicek1.gif]. Svraticemo i do lindexa [sm=smiley1.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:13:00)

Ja samo da se javim, jos uvijek 2u1 [sm=smiley36.gif] ali izgleda ne zadugo [sm=smiley1.gif]
Pregledao me Miseljic, otvorena 3-4 prsta (napisao 3 ali kaze subjektivno i vise [sm=smiley36.gif]), ctg uredan tj reaktivan, prednjaci glavica, plodova voda mlijecna... sutra ujutru u pola 10 na drugi sprat da se javim, ako se ne porodim u medjuvremenu [sm=smiley36.gif]

Boga mi svaka cast mm on je meni predvidio subotu i Nakasa u dezuri [sm=bravo.gif]

Ja dosla kuci samo da se presvucem, pripremila stvari za izlazak iz bolnice (da ne objasnjavam mm kao prosli put), presvukla se, stavila ulozak, odoh hititi kod mojih da dijete vidim, nisam je vidjela 8 dana, pa ako se porodim u medjuvremenu nema veze [sm=smiley36.gif]
Javim vam se u toku dana ako ne bude ko u pjesmi nemam ti kad, nemam kad, nemam kad [sm=smiley36.gif]

Ooooo evo me neki zmarci prolaze Bgm [sm=zz_wub.gif]
Jos malo pa ces vidjeti svoju bebaru [sm=bravo.gif] Javi nam se opet kasnije ako te zaboli da smo u toku [sm=smiley36.gif]
Sretnooo [sm=smiley27.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:18:34)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Jutrooo
ltm sretno, draga moja. Javni nam se. Da sam ranije ustala mogle dmo i kafu srknuti jer cu svakako do bbi-a. Ali obzirom da sam sa malom nema sanse da stignem. A hvala za info za carape i mislila sam do konzuma,,ali im je jucer bila guzva pa mi se nije dalo.
leptirice i ja kupujem te od NW i kostaju 30 KM. Kod ziel je dr proizvodjac.
rose i moja je bila nekakva crvena u licu. Nije imala bubuljica ali crvena. Proci ce.

Nas dvije doruckujemo, pa cemo se spremiti i do tete u racunovodstvo da uplatnicu odnesemo [sm=hudicek1.gif]. Svraticemo i do lindexa [sm=smiley1.gif]

A jest jest Centravit PRENATAL...

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:23:03)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...eto tebi bebice..da sve prodje kako treba :). [sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_inlove.gif]

Banancica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:28:22)

Jutro..Ltm sretno ti brzo ce to..Ja evo tek pijem kaficu i kontam sta danas..Kako ne radim bas je mi dani nekako sporije prolaze..Sto se tabletica tice nama je dr dao natal complex 40 tab oko 16 KM..

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 9:35:14)

LTM sretno ti, ti da ne ode dr mogla si se kod kuce poroditi [sm=smiley36.gif]

Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 10:26:07)

Ltm draga, sretno da bude. da sve prodje u najboljem redu aBd.

Zamolila bih trudnice iz Sa za kratku uputu kako da se prijavim za skolu za trudnice, ja sam u DZ Ilidza?

Bas sam laik :)

araj -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 10:34:31)

Super, jos malo :) Zelim ti lak porod, kao sto si imala prosli put :) Sretno :*

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 10:51:55)

taman raymisljam da ti je beba svakako naprednija sutra joj je vrijeme [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

Banancica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 10:57:52)

Ima li koja [sm=nosecka.gif] da ce se poroditi u Zenici to nisam upratila??

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 10:59:01)

Jutro zenice

Oooo LTM sretno zeno,obavjestavaj nas,znam da hoces [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 11:46:19)

aBd da ti bude ko prosli [sm=smiley1.gif] taman ti je beba sedmicu veca [sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 11:59:02)

Meni je dr. predložio neke vitamine new life, ne znam koliko su i nije me briga, uez ću najjeftinije, iskreno smatram da su to gluposti i pljačka nas farmaceutska industrija,

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>