*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (20.8.2015 17:10:10)
|
IZVORNA PORUKA: Leptiri IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Leptiri IZVORNA PORUKA: rose mislil sam da ces i i u sa pa reko u njn stan jer ne znam da li imas ili ne [sm=smiley36.gif] i njoj sam isto govorila.... [sm=smiley36.gif] Eh ja cu u Zenicu, nek i oni nesto rade [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a do januara naci cu valjda neki smjestaj tamo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mene i onako kace Bozici [sm=smiley36.gif] od Bozica do Bozica [sm=smiley36.gif]rece mi Zejna da se nadamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]a mm se zaledio, kaze uh valjda ce biti doktora [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ja se zezam sa njim da nisam ni prva ni posljednja koja se porodila u kuci, a on odmah izadje iz sobe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sam se poslije nove godine porodila, vjeruj mi bolja situacija sa doktorima nego sad kad su godisnji...sad je horor, em sestre po godisnjim, em doktori, svi predpostavljam uzmu minimum po 3 hefte godisnjeg i onda bas belaj. zato mi i jest guzva na ovom ctgu i pregledima, sto nema ni doktora ni sestara a puno trudnica...pa uleti stalno neko mimo reda... ja bas s njom danas pricam i spominjemo stan i marijin dvor...ona moze sabirni centar da otvori da vas sve iskuplja u stanu...mozete u spavacicama na ctg i nazad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Da mm procita ovo za dr kamen bi mu sa srca pao.[sm=smiley36.gif] Ja jos nisam dosla do toga da o tome mislim, vise mi je briga sto mi Carobnica ulazi u deveti a ja idem na more [sm=smiley36.gif],kaze mm pa Boga ti sta ces joj ti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ne konta on to, ko musko[sm=smiley36.gif] Tako da eto sve se nadam da ce ceza ipak doci na moj rodjendan tj.na njen termin pa da rahat budem tih par dana dok sam na moru[sm=smiley36.gif] A sto se tice stana, vec nas vidim, okruglice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]po stanu hodamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]i jedna po jedna ide na pregled[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Meni u glavi slika hausa gdje se ne zna ko pije a ko placa [sm=smiley36.gif]Stalno nesto trazimo jer smo zaboravile gdje smo ostavile. Kasnimo na ctg, ispijamo kafe.Ali bio bi to pozitivni haos [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|