LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (20.8.2015 14:47:25)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Travelove LTM hvala na spisku, pa cemo korigovati u odnosu na sta smijemo, a sta ne [sm=smiley1.gif] Mi polako pocinjemo da spremamo sobicu,namjestaj, krecenje zavjese, pokusati cemo za pocetak bebija smjestiti u sobicu, a ako ne bude islo, krevetac ima tockice pa cemo ga dovuci u spavacu sa nama [sm=duda.gif] A ne znam bas kad si to spomenula, spavanje u drugoj sobi, ti ces spavati u spavacoj a beba u drugoj sobi... Kako to funkcionise? Jel neko tako radio od ovih zena koje imaju djecu vec, LTM , Rose, Ninuska , Pcelica? Bas me zanima.... Ja planiram u spavacu i to bas mi je krevet postavljen da gleda u krevetic tako da cim dignem glavu vidjecu sta je s bebom a i cucu je odmah ako je budna... a imam i sobu praznu do nase spavace koja ce biti djecija malo kasnije... Ne znam ni kad kasnije, kad djeca mogu sama spavati ali eto u planu je [sm=smiley36.gif] mi smo svi zajedno...s tim sto je velika cura trenutno u dnevnoj s nanom [sm=smiley36.gif] i mi cemo svi biti na gomili [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] vjerovartno ce biti nekog saltanja ali u principu bicemo svi skupa [sm=smiley1.gif] ma soba je i onako da se prespava a i mala je razlika tako da fercerace to ja sam ubjedjena
|
|
|
|