ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (21.8.2015 13:46:01)
|
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Kod mene je šećer 4,1 a željezo mi je van trudnoće bilo 30, sad mi je oko 18.. mislim to je super,ali je opalo drama.. Pa obrati paznju, za neko vrijeme opet da provjeris da ne bi naglo padalo pa da ode ispod granice... A sta cemo kad nam ove bebe kradu zeljezo [sm=hudicek1.gif][sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif] Rose pa moze i tako preko hljeba , kako ko voli , meni ovako sladje [sm=smiley36.gif] Pa trebam sad,ako Bog da, opet nalaze vaditi, pa ćemo vidjet.. Čitala sam neki dan da je konjsko meso dobro jesti u trudnoći, baš zbog željeza.. ja nisam nikad jela, a nemam gdje ni kupiti halal konjsko meso, a kupila bih baš.. Ti ušla u 7. ,ma shaa Allah, približava nam se i taj novembar [sm=smiley1.gif] Uhh draga dobra si , ja ne bih mogla od konja meso, sta ja znam... navikla sam na govedje i piletinu i taman [sm=smiley36.gif] YAH i ja usla u 7. a bebac kao da slavi , udara citav dan [sm=bravo.gif] Pa nisam ni ja nikad, možda bi me malo grizla savjest što jedem konja , i vjerovatno nikad ni jednom konju više ne bih mogla pogledati u oči [sm=smiley36.gif]ali mogla bih pojesti ako nije ružno.. I mene moj , samo što se smiri, ova mama nešto pojede i probudi ga i šta će [sm=smiley36.gif] joj jedva čekam ,in shaa Allah .. kad mi budemo ovako po ctg-u hodale i pisale [sm=smiley36.gif] dal'' nam se LTM porodila u međuvremenu [sm=smiley1.gif] Hehehe aBd i to ce brzo doci, taj period kad se budemo ganjale po CTG-u i po cekaonicama, ja bih radije to izbjegla [sm=smiley36.gif] ne volim guzvu ali eto ono sto se mora valja izdrzati... nezz ustvari ni kako to ide na UKC Tz, kad bude vrijeme vidjecmeo... LTM se ne javlja, otisla po curicu da je vidi dok nije zaglavila na porodjajnom
|
|
|
|