ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (14.8.2015 13:09:32)
|
Joj al se ismija [sm=jezicek.gif] Dosao mi pacijent 5 min. do 13:00 ja mu kazem, ako nije problem da saceka da se dr. vrati s dzume, jer vidim da mu nije hitno, dosao po mjesecnu terapiju, kaze nije problem pa mi s vrata poce neku pricu, spominje ljude koji idu na dzumu, pa pita sta dr. klanja jel sve ili samo farz, ja kazem samo ono sto je obavezno pa dodje ovdje jer je na radnom mjestu, ne moze ostajati dugo, a pa to ljudi idu samo da ih drugi vide, to nije iskreno, kao sto se to ide na dzumu kad ih ima tu sto dolaze a imaju zuticu, kao moze na njega preci [sm=smiley36.gif] prvo zutica ne prelazi tako ako samo stojis do nekog s zuticom, drugo poce ispitivati moju vjeru,, sto ja stalno govorim BOGA MI , kao ne smije se Bog spominjati stalno [sm=smiley36.gif] pa on zna mnogo vise nego ovi sto idu na dzumu, i o vjeri i o Bogu i postuje, a ja ga pitam PA STO TI NE IDES NA DZUMU? kaze sto cu ici, ja to sve kod kuce obavim... Pa nece da ode s vrata, jedva nekako ode kad dodje drugi pacijent i vidje sta se desava kaze IMAM JA DA PREVIJEM RUKU GOSPODINE IZVINITE i zatvori mu vrata [sm=jezicek.gif] Hoce cojek da se opere sto ne ide na dzumu a ne zna kako , ne zna ni on sta je htio reci [sm=smiley36.gif] Bas se ismija [sm=jezicek.gif] A jesam udrobila, sigurno me necete nista skontati [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|