aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (13.8.2015 22:22:35)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ziel Pisala sam s kolegicom s porodilista, ona je med.sestra-babica, pitam ja nju u vezi doktora, koga bi mi ona prpeorucila da angazujem za porod , kaze mi da mi nije toliko bitan doktor koliko je babica, kao doktor gotovo nikad nije tu, dodje samo na kraju, svoje zadatke prenese specijalizantu, a babica je glavna, pa mi kaze da je bolje da angazujem iskusnu babicu pa i ako ona ne bude na smjeni kad budem trebala da se porodim, ona prenese kolegici /ama i opet cu dobiti tu neku uslugu... A i ja kad sam se kasnije skontala, pa mozda je i upravu... Sta vi mislite? Kod nas sve babica obavi. Dr je tu u slucaju da nesto ne daj Boze krene kako ne treba. Inace stoji pored kteveta i navija [sm=smiley36.gif] Mene je Masic redovno obilazio. On me je primio, naredio da mi se ukljuci drip, probusio mi vodenjak, pregledao me 3-4 puta da vidi da li napredujem i koliko sam otvorena, dolazio da vidi kako se osjecam, donio mi stocic u neko doba, u radjaoni je bio tu, navalio mi se na stomak i zasio me. Na kraju je kad mu je zavrsila dezura dosao da nas obidje jos jednom i pozdravio se. Moguce da je bio toliko prisutan jer me je htio poroditi na carski ali smo na moje insistiranje pokusali prirodnim putem tako da je bio u pripravnosti za hitan carski rez i bas je nadgledao kako se odvija situacija.
|
|
|
|