rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (13.8.2015 10:53:04)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ode post u puh[sm=smiley36.gif] Jutro Ja se razvaljanila na ranom jutor, evo me ko LTM[sm=smiley36.gif] masina vesa zavrsila, Prostrla, obrisala prasinu, pospremila, kuhinju uglancala, brusnicu pristavila,samo da je jos ne zaboravim. Rose je vjerovatno vec na Jezeru, valjda nece dugo cekati[sm=smiley1.gif] ninuska, sve je preslatko bas bas[sm=love.gif] koji su ovo brojevi, ja jos nisam nistaa kupila za iznijeti a ne znam ni koji broj niti koju debljinu odjece da izabereem pcelice, haljnica je med mdeni, preslaka[sm=love.gif] nek s ti po svatovima hodala, sta te briga. Imam i ja jedne pocetkom septembra[sm=bravo.gif] Obisla sam sve radnje za komodicu da kupim za pesvlacenje i nigdje ne nadjoh ono sto mi odgovara da mi se uklopi u namjestaj[sm=zmeden.gif] Morat cu naruciti da mi ovaj ciko sto mi je pravio spavacu napravi i komodicu pa da bude komplet[sm=smiley36.gif] i da gledala sam odjecu carters da bebe, jao majko kako se zaljubih[sm=love.gif] nije nesto ni preskupa ali djba kad se mora postarina placati isto toliko koliko i ono sto narucis haman[sm=jezicek.gif] onda izadje skupi i neisplativo ba. A ako neko ima nekog u AMerici, eto taman nek kupi i posalje[sm=jezicek.gif] MAM, kako si ti? Kako A? imas carters u mostaru u mepasu [sm=smiley1.gif] vratih se s jezera, i dalje beba visoko, ctg u subotu a u ponedjeljak da se javim mladom Divanovicu [sm=smiley36.gif] cuj u mepasau, hiljadu puta bila i nisam skontala[sm=smiley36.gif] doduse nisam ni obracala paznju a mala maca slusa mamu i nece prije 20. ona je to cula i tako ce i biti, ha ja[sm=smiley36.gif] Ringeraja zaboravia sam,...tintilintic ili tako neako..prodaju cartiers i osh kosh...ja Saji kupila dvije cartiers pidzamice i osh maicu...redobre su im stvari [sm=smiley1.gif] ma ja...nece ta prije 20-og ko ni seka...prerano joj je [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|