LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (15.8.2015 17:29:27)
|
IZVORNA PORUKA: Airyfairy danas slabo pisete[sm=smiley36.gif] mi jutros isli po jos neke stvarcice, uzeh jos dvije kapice, neka se nadju, mada ove vrucine ne znam hoce li trebati.. jos nisam spremila torbu za sebe, za bebu sam sve popeglala i spakovala, a za sebe sve nekako odgadjam, nadam se da mi nece trebati prije termina. uhh bas je ustnilo[sm=nosecka.gif] ako mi bude ko kod MAM bice mi veselo [sm=smiley36.gif] vec petnaesti, kako vrijeme letiii... a ja cas sam fol hrabra i pucam od snage da ja to mogu, a drugu minutu vec se dlanovi znoje[sm=zmeden.gif] googlam ove neke videe, da se psihicki opustim.. ltm, je li kod tebe sve spremno? kod mene spremno jos kad sam bila u 8om [sm=smiley36.gif] kako sam na godisnji otisla tako povadila iz kofera sve za bebu i oprala, popeglala. kofer spakovan... i one ovcice od prosle sedmice spakovane i pripremljene [sm=smiley36.gif] sveki je prosli vikend oprala oba putna krevetica (u ovom bez spavala L, sad ce beba a ovaj drugi camov plavi je mobilan, on sluzi ko igraona i vukljamo ga na vikende kod mojih i kod suprugovih) ja sam totalno opustena, dala se u skitanje [sm=smiley36.gif], ispijam kafe, stuham [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|