Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (16.8.2015 9:15:35)
|
Jutro zene. Ja juce ne stigoh ni da se javim. Ne stigoh ni ja na kafu kice i bas mi bi zao ali ko kad mi mm auto uzme pa ja ko bez ruke. Bas bezz. Zao mi je sto vas ne upoznah licno alibsto pcelica rece, mozemo mi i u bolnici doci da vas vidimo[sm=jezicek.gif] Ja ulazim sad sa strah na forum, kontam da se koja nije u toku noci porodila[sm=jezicek.gif] Pcelice, svako jutro se moram tusirati , kosa mi je non stop svezana i u toku noci cak jer sva bude mokra. Cak i po danu imam te faze da budem odjednom sva mokra, kao u menopauzi[sm=jezicek.gif] Eh mi smo juce prosli grad uzduz i poprijeko. Kupih podlogu za presvlacenje i lezaljku u bbi, vidjela sam ovcicu od LTM u radnji. Kad sam ugladala Odvalim se smijati.[sm=jezicek.gif] gleda ona prodavacica i mm sta mi je a mene smijeh spopo samo tako.[sm=jezicek.gif] elem, mmu se svidja ovcica hoce tu podlogu, jao sege. Na kraju smo ipak uzeli neku s medom, i istu takvu lezaljku. Stavit cu slike kasnije. Rose bas zapikala 20. Djaba [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|