LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 16:27:19)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska Ltm..super je..sve je spremno...samo se jos cura ceka [sm=smiley1.gif]. Kako je malena? pa jel cura ili nije vidjecemo na porodu aBd [sm=smiley36.gif] L je bolje, mada jos nije sva svoja. malo je uzinala i rucala je supice. imala je rijetku stolicu. dok sam sad raspremila neke djidje i malo kupatilo pocistila dodjem u sobu ona dusa draga zaspala. juce je ona sve poremetila, skakala je vascijeli dan u bazenu kod sveki, vjerovatno je malo i sparina dotukla. zaspala nam u kolima i dok smo je u stan unjeli ona se probudila onda se tako umorna borila sa snom da ne zaspe. jutros se rano nadigla i eto...valjda joj se sve skupilo. nije povracala vise od jutros to jednom. mislim da ce biti ok samo da se ona naspava. ona je ko svoj tajo: kad su pospani nisu svoji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] naknadno procitah ono sto si napisala za kolica. mi smo u ravnici (socijalno) gdje god krenemo ravno. ali odlicno su se nasa pokazala i po planini, po uzbrdicama nizbrdicama. daleko su mi prakticnija nego kolica sa 4 tocka. lakse je njima manevrisati. ja opet podvlacim svako prema svojoj konstituciji [sm=smiley36.gif] i afinitetima. mm i ja smo isproibali toliko kolica i tako smo smjesno izgledali jer su neka stvarno minijaturna. ova kad smo vidjeli zaljubili smo se na prvi pogled [sm=smiley36.gif] Mozda je nesto i pojela...ali nek je bolje..znam.kako to iscrpi..mi smo jedne godine bili u bolnici 7 dana zbog povracanja i proljeva [sm=smiley13.gif]. A, upravu si ti. Ona jesu udobna, laksa za voziti, i po pijesku mogu na moru. Dok sa ovim na 4 tocka nema sanse. Ali, kad svaki dan moras uzbrdo, nizbrdo, kroz uske ulice to je problem. Barem meni bio. Dok smo autom super. Ali muz radi, ode autom i sta sam mogla [sm=smiley36.gif]. ma ne znam vala jela je isto sto i mi svi. niko drugi nema problem sem nje. sve kontam mozda je malo pretjerala sa bazenom i nahladila se, juce je i vjetric pirkao, ona gola golcijana tamburala po terasi [sm=smiley36.gif] sveki mi se jutros na sabahu nasekirala odmah je pomislila na hranu i da nije sta pojela. dobra je uglavnom, sad za sad. evo je i zaspala. ja dok sam je presvukla, raspremila neke djidje po dnevnom, otisla u spavacu da ves rasklonim vratila se ona dusa draga usecerila [sm=smiley1.gif] ma znam sve sto se tice kolica. mi smo uzeli ova velika glomazna sa tri tocka jer nismo bili ograniceni ni gepekom, ni liftom, ni prilazom zgradi...mislim na ravnom smo. nije mi belaj bio ni da ih sama teglim jer nisam nejaka [sm=smiley36.gif] moja mama je uzela kisobran kolica kao eto da imamo njih da su mobilna kad ona i sveki budu uzimale L na konak pa da vukljamo i ta mala kolica. ne da se nije vozala u njima [sm=smiley36.gif] dijete obozava setati...nego je skontala da su joj dobra samo kad je dobro umorna pa da je stave u kolica i malo je vozaju po stanu [sm=smiley36.gif] neki dan je nicim izazvana trazila da je stavimo u ova nasa kolica i tako sjedila i gledala crtice u kolicima [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|