rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (11.8.2015 9:40:27)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe Jutrrrooo [sm=smiley1.gif] kakve ste, jeste se naspavale? Ja sjela da ocejfim prvu jutarnju, prije nego se razbacam i po kuci i ubacim u pet. Danas ce pasti i frizura [sm=bravo.gif] sve lagano ide po planu i programu...sad za sad [sm=smiley36.gif] Jutro, ocekujemo danas sliku nove frizure [sm=smiley1.gif] Ja sam zapocela jos jedan radni dan, danas cu ranije kuci [sm=bravo.gif] bas ce mi dobro doci... Zaboravila sam vam ispricati, neku noc mi bili na porodu kod jedne moje prije, bebi je oko mjesec i po i rasplakao se malo pa otisla jedna od nena da ga uspava u drugu sobu i ja cujem nesto susti, kao pljusak od asfalt kad udara [sm=smiley36.gif] ja izadjem da izvidim sta je to , kad ono u sobu gdje ga uspavljuju pustaju mu na mobilni neke zvukove, to kao pljusak jako skroz, probi usi , ja ne znam kako ce ono dijete uspavati, meni ono smeta iskreno a i moblini drze pored stomacica odmah naslonjen a beba tek rodjena, mislim da to nije pametno jer znamo koje zracenje proizvode i mobiteli i racunari... i pitam ja svoju sestru u vezi toga, ona je tetka toj bebi, kaze MA BUDALASTINJA AL SUTI NE PITAJ, NJIHOVA STVAR. [sm=smiley36.gif] Jeste li vi pustale te zvukove svojim bebama? ja jesam...nakon sto mi je jedan dan dozvolila da doruckujem tek u 9 navece probala sam prvo zvuk fena, zatim otkrila bijelu buku i pustala s kompa, laptopa i cd-a po cijeli dan a ona se ziva nije cula....fen usisivac, otkucaju srca i rzni sumovi koji je podsjecaju na zvukove iz materice pomazu,,,nisam za mobitele na bebama ali ima nacina da se pusti zvuk bez zracenja
|
|
|
|