Maslackica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 18:18:33)
|
Cao, djevojke! Cestitam pandici i putujucoj (ako sam dobro upratila :)) i sretno M.A.M :) ja sam za prvo dijete kupila camova kolica, puno sam ih navozala uzbordo, nizbordno, po kamenju, po gradu, na planini i zadovoljna sam sa njima... Iz opet cu ih koristit. Uzela ona sa cetiri tocka (tu mi se svidjalo sto su bila laksa i malo manja od onih sa tri), 3 u 1 varijantu i sve sam dijelove koristila. U dijelu koji je autosjedila sam je iznijela iz bolnice (odmah po propisima:) i to sam koristila kao autosjedalicu preko godinu dana. Prva tri, tri i po mjeseca smo u setnju isle sa onom ravnom kosarom, a koristila sam je i po kuci da mi dijete bude na ocima :) onda sam pocela vani korsiti i autosjedalicu dio kao kolica (jer se dijete pocne uspravljati u onoj lezajci), pa na kraju onaj klasicni dio. E, ono sto se meni svidjalo kod kaslicnog dijela jeste da je imao nultu poziciju i da se mogao okrenuti tako da dijete gleda u mene i tako da gleda u smjeru voznje... Manje dijete se okrece prema sebi, a vece se okrece u smjeru voznje. Neke prijateljice su izabrale kolica obicna, ali sa nultim polozajem (bez ovog lezajka dijela) + autosjedalica i isto su bile zadovoljne :) tako da je to sve stvar izbora... S tim da u slucaju kad bih kupovala samo kaslicna kolica, ali sa nultim polozajem, uvijek bih licno gledala da su te vrste da se dijete moze okrenuti prema mami dok je malo, u smjetu voznje kasnije. Mislim, cudno bi mi bilo gurati bebu od dva mjeseca a da je ne vidim. Drugo je kad ima bar pola godine. Ali to je moj stav:) Također, bitno je gledati da su cvrsta, koliko su teska(ova prva moraju biti teska, ali ima puno razlika), zatim visina rucki (posebno ako su mama i tata visoki)....
|
|
|
|