LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 15:20:09)
|
IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: LieToMe nur proguglam kasnije kolica odom mm i malenoj rucak da serviram, on jos malo pa mora na posao. moja kolica imaju i korpu a sportski dio ima i nulti polozaj. sta da ti kazem, meni bilo bitno i jedno i drugo. nakacim vam kasnije slike ovcica slikala sam i jedno i drugo [sm=smiley36.gif] Evo svo vrijeme googlam ali su razliciti stavovi? ja evo proguglala, do duse samo slike gledala. sta ja znam, svak bira po sebi. ja sam vec pisala o svojima cam-cortina (ova sto se carobno jutro odlucila da kupi) meni su ona predubra. cjenovno nisu najskuplja, ima i skupljih, da su poskupa jesu. e sad koliko para toliko i muzike. nama su prioritet bila da su komforna za dijete, da imaju velike tockove jer svaki dan moram preci preko tramvajskih sina. jezim se od malih tockica. ujedno mi smo pravo aktivna porodica, stalno smo vikendima negdje tako da smo ih drndali po moru, po planinama, pravi off road [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sto se tice korpe i to sam pisala. mi smo nasu prva 3 mjeseca transportovali u korpi i spavala nam je prva 2 mjeseca u korpi, bilo mi tako lakse. na velikom bracnom izmedju nas dvoje, spavala i L u korpi, podojim je i spustim, nisam morala ustajati. sto se tice korpe ko korpe nije dugo u njoj vozana na kolicima. brzo smo je u AS koja ujedno ide i na kolica. sto se tice nultug polozaja na sportskom dijelu, nama je bio izrazito bitan jer smo vikendima kao sto rekoh cesto na planine, na vikendice drzi nedaj... ona recimo popodne prespava u udobnosti svojih kolica. zato kazem sve zavisi od afiniteta, onog sto ti zaista zelis od kolica kao i finansijskih mogucnosti.
|
|
|
|