Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 11:28:33)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro jutro/dan Ja sad dodjoh. Vadila krv na Hematologiji pa onda antitijela na Transfuziologiji.Sutra po nalaze. Bi neka fina teta na Transfuziologiji pa mi dopisa na uputnicu krvnu grupu, nemam u ovoj knjizic, ostalo mi u staroj pa bih morala ponovo vaditi sve da mi upisu ali eto teta mi izadje u susret. Bas je fina, izenade me tako nekad svojom ljubaznoscu bas[sm=smiley1.gif] Udjoh i obradovah se kad vidjeh da je pandica rodila pa se nasekirah sto se napatila[sm=smiley13.gif] Nadam se iskreno da su ona i beba dobro sada. A Murtezic k''o Murtezic. Radi on carski vrlo cesto i kad ne treba ali.... potpomognuti carski[sm=smiley13.gif] nazalost, vidis kako je nju ostavio...mene stvarno dusa boli od takvog ponsanja, uzas. Moj dr je do 1. septembra na godisnjem pa se nadam da cu ga docekati. Njemu idem redovno gore pa cemo vidjeti kako cu i sta cu sa njim. LTM, sta bi bona Puzicu? Koliko se to otrovao da je u bolnici[sm=zmeden.gif] Svasta. A kako je mala sad? Ne povraca vise? Rose, ti Murtezica za rukav i zaprijeti, ostavi me, bit ces kraci za glavu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ostale[sm=smiley31.gif] odoh promijeniti spisak ma kakvi nisam ni masica za rukav vukla niti mi je bio na porodu a posto je murtezic od 18 na odmoru a ja necu prije 20 bit ce ko bude [sm=smiley1.gif] Ma samo da prodje sve super pa svejedno ko bude, kako god okrenes porodi te ko bude dezurni To jeste,al eto ako bih mogla birati molim Boga da ne budu dezurne one sestre Imsirija[sm=smiley36.gif] LTM bude li u sali ona Seka ili je striktno samo direktorica Uh Naimu inekako bih podnijela ali Lejlu nikako[sm=hudicek1.gif] Prosli put kad sam se poradjala s njom sam imala okrsaj koji cu oamtiti do kraja zivota. Ne volim je ni nacrtanu vidjeti. Da ne bi Naime, jos bi i veci velaj bio, al eto ona smirila situaciju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A brate mili jesu nekakve meni obje antipaticne na prvu,a Lejla sto kazes pogotovo Lejla je u komisiji za carski i nedavno moja prijateljica isla na komisiju, posalo je Lejlin muz, Idrizbegovic, ubijedjen covjek da treba na carski jer je beba po njegovom misljenju jako velika. I prijateljica tako meni prica, kaze ma idem na carski sigurno, imam njegovu preporuku itd. Kad klinac, docekala je Lejla, rekla joj ma mozes ti to[sm=smiley36.gif] i nista od carskog, rodila je bebu 4,950 kg. Ne moam ti govoriti o broju konaca i unutrasnjih i vanjskih. Rekao joj Idrizbegovic, ja joj nista ne mogu, izvini[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|