RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:24:57)

Gdje su nam ovo rose i ltm. Da im nije krenulo pa se utrkuju koja ce prije do porodilista.[sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:30:06)

Jutrooo

Popila kafu, mala doruckovala, pa odoh da raduckam nesto. Nisam je poslala u vrtic..reko'' spavace duze...ahaaa[sm=smiley36.gif]. Ustala u pola 8.

I moj bebac stalno lupka. Sa malom nije tako bilo. Ili sam zaboravila.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:33:24)

Jutrrroooo evo mene frisko sa lica mjesta, direktan prenos uzivo [sm=smiley36.gif]
Poranila, vec zavrsila ctg, cekam samo doktora.

Beba zvanicno ima zabranu izlaska prije 18.8. dok se Nakas ne vrati sa godisnjeg [sm=smiley36.gif] Puzic se otrovao, eno ga na Kosevu lezi [sm=zmeden.gif]
Tacno su mi ovcice naslutile nebuloze [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:36:27)

Jutro zenice,ja tek ustala ko slon dok ustanem pa dok svaku kost namjestim citava procedura,pravim kafu a po stanu nit sta mogu raditi vise od stomaka,nit mi pada na pamet,samo molim Boga da krene [sm=smiley36.gif]

Sta li je sa pandicom?Ja vjerujem da ona vec bebaru mazi

Rose,LTM ne ostavljajte me samu [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:40:38)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Jutrrroooo evo mene frisko sa lica mjesta, direktan prenos uzivo [sm=smiley36.gif]
Poranila, vec zavrsila ctg, cekam samo doktora.

Beba zvanicno ima zabranu izlaska prije 18.8. dok se Nakas ne vrati sa godisnjeg [sm=smiley36.gif] Puzic se otrovao, eno ga na Kosevu lezi [sm=zmeden.gif]
Tacno su mi ovcice naslutile nebuloze [sm=smiley36.gif]

hahhah ti i tvoja ovcica jesam ti se smijala kad sam citala,a neka bona i ovcica [sm=jezicek.gif],a dobro je jos si 2u1[sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:41:08)

ma ne idem ja nigdje [sm=smiley36.gif]
sad napisah nema mi ni Nakasa ni Puzica [sm=smiley36.gif]

a i te kafe da popijem red je [sm=smiley1.gif]
malena je jutros rano ustala, oko pola 7. sad mi mm javi malo je i povratila, vjerovatno je pretjerala sa bazenom juce. [sm=smiley13.gif]
tacno se po jutru dan poznaje. ja pravo lose spavala. zakunjala dok sam gledala tv i probudim se prije 12 i do 3 onda sjelila [sm=smiley19.gif] da sam bar imala peglati pa da budem korisna

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:45:55)

Ma fina ti je i Aida i Miseljic [sm=smiley36.gif]. Ali neka te jos...taman da unaprijed popijes kafe (za vid one price o mom spavanju u prvoj trudnoci).

MAM, bona, vidi koliko nas je. Nisi sama [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:46:44)

jutro zene ja sam spavalica i ne peglam u zoru [sm=smiley36.gif]
.
pandica nam se porodila jutros u 3. murtezic joj aplicirao tabletu i nije se vise pojavljivao a na kraju je porodio mladi divanovic. kaze da se bas napatila da je pukla i sjecena. bolje da su je odmah sjekli al hajd nek je proslo

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:50:19)

IZVORNA PORUKA: rose

.
pandica nam se porodila jutros u 3. murtezic joj aplicirao tabletu i nije se vise pojavljivao a na kraju je porodio mladi divanovic. kaze da se bas napatila da je pukla i sjecena. bolje da su je odmah sjekli al hajd nek je proslo

cestitam pandici od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
nek je bebica ziva i zdrava a njoj od srca zelim brz oporavak!!!
samo da je sve kako treba a vjerujem da se bas napatila [sm=smiley13.gif]

ko mi ovo rece za miseljica [sm=smiley36.gif] ja ama bas nista fino ne cuh o njemu al eto [sm=smiley36.gif]
neka mene dok se Nakas ne vrati ili Puzic oporavi [sm=smiley1.gif] ne zuri se meni uopste [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:51:33)

a jesam se ja sinoc ispovracala u 2-3....vracala mi se kiselina svako malo a inace nemam apetita i muka mi dva dana....povratih u 3-4 mlaza ne sjecam se one kolicine ikad...al sam zato ostatak noci pajkila samo tako

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:55:06)

Pandice cestitam od srca,da vam bebara bude ziva i zdrava [sm=bravo.gif]

A kakvu tabletu Rose?Znam za gel i drip [sm=zmeden.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:57:48)

a jesam se ja sinoc ispovracala u 2-3....vracala mi se kiselina svako malo a inace nemam apetita i muka mi dva dana....povratih u 3-4 mlaza ne sjecam se one kolicine ikad...al sam zato ostatak noci pajkila samo tako

mene je sinoc kiselina mucila, nisam mogla spavat. dva puta bilo 5do 12 ali ne povratih. meni to gore bilo nego da sam se ispovracala.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:58:54)

.

ko mi ovo rece za miseljica [sm=smiley36.gif] ja ama bas nista fino ne cuh o njemu al eto [sm=smiley36.gif]
neka mene dok se Nakas ne vrati ili Puzic oporavi [sm=smiley1.gif] ne zuri se meni uopste [sm=smiley36.gif]

evo kaze pisat ce detaljno o svojoj borbi kad dodje kuci :)

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 8:59:36)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

ma garant nesto na fazon gela

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:04:03)

jest, to su mi drugarici dala. cak joj rekli da boba bas i nije legalna [sm=zmeden.gif]
na isti fazon gela.

bas mi je zao pandice sto se napatila. nadam secstvarno da ce se brzo oporaviti. njoj treba onaj balzam, da se maze, da joj prije prodje

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:04:20)

A i on bas beze ispao prema njoj,al eto nek su ona i beba hvala Bogu dobro,ja imam samo averziju od tih provociranja bolova [sm=smiley13.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:06:54)

mene je sinoc kiselina mucila, nisam mogla spavat. dva puta bilo 5do 12 ali ne povratih. meni to gore bilo nego da sam se ispovracala.

Evo jos jedne. Bas me namucila kiselina. Mislila sam.da ce me ugusiti. A inace nemam problema s tim [sm=zmeden.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:09:21)

.

[sm=bravo.gif] pandici. Da se sto prije oporavi. Bas mi je zao sto su je namucili [sm=smiley13.gif]. A, i taj murtezic je ispao bas bezveze. Nervira me toliko forsiranje prirodnog poroda. Ok, jeste bolje, ali ako cu proci pakao uradi CR

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:10:52)

Cestitam Pandiceeeee ,
da bude zivo i zdravo i buckastih malih obraza [sm=love.gif]
Slazem se s tobom Ninuska, bas pretjerano forsiranje nije potrebno, sve mi zelimo da to prodje sto lakse, niko ne voli da ga boli , ni da puca...

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:11:33)

jest, to su mi drugarici dala. cak joj rekli da boba bas i nije legalna [sm=zmeden.gif]
na isti fazon gela.

bas mi je zao pandice sto se napatila. nadam secstvarno da ce se brzo oporaviti. njoj treba onaj balzam, da se maze, da joj prije prodje

napisala sam joj da javi muzu da joj nabavi

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:13:08)

IZVORNA PORUKA: ninuska

.

[sm=bravo.gif] pandici. Da se sto prije oporavi. Bas mi je zao sto su je namucili [sm=smiley13.gif]. A, i taj murtezic je ispao bas bezveze. Nervira me toliko forsiranje prirodnog poroda. Ok, jeste bolje, ali ako cu proci pakao uradi CR

Pa to je najgore,napatis se fizicki i psihicki eto u njenom slucaju 3 dana lezala gore,i onda provociranje[sm=smiley13.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 9:28:22)

otvorila sam joj temu za cestitanje

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 10:29:31)

jutro/dan

Ja sad dodjoh. Vadila krv na Hematologiji pa onda antitijela na Transfuziologiji.Sutra po nalaze. Bi neka fina teta na Transfuziologiji pa mi dopisa na uputnicu krvnu grupu, nemam u ovoj knjizic, ostalo mi u staroj pa bih morala ponovo vaditi sve da mi upisu ali eto teta mi izadje u susret. Bas je fina, izenade me tako nekad svojom ljubaznoscu bas[sm=smiley1.gif]

Udjoh i obradovah se kad vidjeh da je pandica rodila pa se nasekirah sto se napatila[sm=smiley13.gif] Nadam se iskreno da su ona i beba dobro sada. A Murtezic k'o Murtezic. Radi on carski vrlo cesto i kad ne treba ali.... potpomognuti carski[sm=smiley13.gif] nazalost, vidis kako je nju ostavio...mene stvarno dusa boli od takvog ponsanja, uzas.

Moj dr je do 1. septembra na godisnjem pa se nadam da cu ga docekati. Njemu idem redovno gore pa cemo vidjeti kako cu i sta cu sa njim.

LTM, sta bi bona Puzicu? Koliko se to otrovao da je u bolnici[sm=zmeden.gif] Svasta.
A kako je mala sad? Ne povraca vise?

Rose, ti Murtezica za rukav i zaprijeti, ostavi me, bit ces kraci za glavu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ostale[sm=smiley31.gif]
odoh promijeniti spisak

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 10:32:03)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi [sm=modricrtici.gif] porodila se 29.07. [sm=bravo.gif]
14.08. Rose [sm=rozacrtici.gif]
15.08. Pandica [sm=modricrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
18.08. Putujuca [sm=modricrtici.gif] porodila se 01.08.[sm=bravo.gif]
24.08. LieToMe[sm=rozacrtici.gif]
28.08. MAM [sm=rozacrtici.gif]
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime [sm=modricrtici.gif]
12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

03.12. *JJ* [sm=rozacrtici.gif]
07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (10.8.2015 10:48:22)

Napisem esej i ne prodje mi post [sm=hudicek1.gif]
Vidim dosta vas nocas imalo problema s povracanjem. I moja je mladja smizla povracala. Ona to obavila u snu [sm=smiley36.gif]. Nije se ni probudila. Jutros ko da nista nije bilo. Super se osjeca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>