|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
22.6.2015 9:38:54   
Carobno jutro

Pcelice i MAM, jutrouser posted image

MAM i ti bogme brojis sitno basuser posted image , jos jedna kontrola ieto jos malo i user posted image eto ga deveti

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1201
22.6.2015 9:43:02   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Jutro zene,

LTM, svaka cas_t zeno za nalaze. Ja muku mucim da dodjem na donje granice svega. A u brusnicu i prolom vodu sam se pretvorila. Gotovo je, nema nista od meneuser posted image Od sutra nosim novu urinokulturu, pa cemo vidjeti a i kontrola mi je u srijedu aBd. Ovo mi je najduzi period da nisam bila na kontroli. Mjesec dana. Nemam mi mog dr na Jezeru, na godisjem. Jedva cekam da i on dodje.user posted image

Ziel, prodje bolovanje, nazad u poslovne pobjedeuser posted image

Heeeejjjj zeno user posted image
Hvala, hvala...ma ja sam vama opisivala svoju rutinu sa vodom, prolom vodom, brusnicom, cajevima... pa tacno me sramota bude user posted image i rekao je Divke da je to sve zbog discipline i eto pijem prolom vode i vode puno (to je birilac za bakterije). Da kucnem u drvo u ovoj trudnoci nisam jos nijednom radila urinokulturu a evo dogurah do 8og mjeseca user posted image bas sam ponosna nekako na sebe.
Ma samo sto vise vode i cajeva (izbaciti sokove) ja sam sad ogranicila na domace ali ni to ne pretjerujem. Voda je najbolja za izbacivanje bakterija. I diueritika prirodnih sad im je sezona (tresnje, lubenice, krastavci...)

Jos nisam desifrovala ovu KKS i DKS i ove skracenice ali drugarica mi rece da su mi odlicni nalazi. Protabirila sam ovo sto je odvojeno na 3 lista (urin, crp i suk i zeljezo) ostao jos ovaj jedan zbunjujuci nalaz (sad cu malo da proguglam user posted image )

Vjeruj mi da sam disciplinovana jako. Inace pijem vode u ogromnim kolicnama, cajeva. sokove ni pod razno ne pijem, ni obicne ni gazirane. Osim ovo svog to ga ja napravim od cvekle i jabuke i mrkve. I bila sam ubijedjna da ce biti urinn ok ali me bas zaprepasti pa onda sam bbila ubijedjena da ce uk bitii okuser posted image E tu sam se razocarala do bola. Ai eto valjda izbacimo podstanara aBd.
Sta ne znas sta je na nalazimma, ja znam sve u pola dana u pola nocuser posted image user posted image

Ma bice bona to dobro ne brini user posted image ja sam u ovoj trudnoci mnogo opustenija nego u prvoj (dozvolim si i gazirano i vise secera i svasta nesto...) u prvoj sam bila u fazonu "strogo zdravo" user posted image svaki dan si nosila na posao salatice, voce, jogurt, kuci kuhala samo zdravo, izbjegavala pastete, virsle, namaze i te hepekove, brzu hranu, gazirano...sad si vala s vremena na vrijeme ponekad i to dozvolim. jos me ubi ovo ljeto i sladoled (ja to nekontrolisano supenu kasiku i ne smirim se dok ne vidim dno kutiji user posted image ) mislim mogu ja biti i karakter ali kontam sta mi to treba user posted image

Evo iskopala sam nalaz divketov sto me slao nekad prije da radim nalaze pa gledam sta je upisivao da i to procitam HGM mi je 124 (bolji nego prije) i HCT 36,2% ovo ostalo svaki put drugacije pise (valjda kako ima vise laboratorija sve neki drugaciji nalazi) sta trebam gledati na nalazu (wbc, neu, lym, mono, eus, baso, rbc, mcv, mch, mchc, rdw, plt, mpv) tacno mi treba sifrarnik user posted image

Tako oni kaad radis na dip-u.user posted image To su ti sve nalazi krvi, imuniteta itd. Eto ti na linku ispod sve objasnjeno. a prvo sta gledam su trombociti radi clexaana i leukociti. Ostalo je vazda niskouser posted image
http://www.stetoskop.info/Tumacenje-laboratorijske-analize-krvi-Normalne-vrednosti-krvne-slike-kod-kojih-bolesti-su-povisene-smanjene-3804-s3-content.htm

eee hvala lijepo user posted image ma znam da je svaki put drugacije (to je i Divke par puta prokomentarisao) samo sto ja sad iz njegovog nalaza ne mogu da skontam sta je sta user posted image (upratih ovo standardno, urin, hgb, suk, zeljezo, crp...) ovo drugo majke mi isto nuklearna fizika user posted image
odoh sad malo da iscitam user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1202
22.6.2015 9:48:08   
maksi
Jutroooouser posted image ,

Vadila krv i dala urin pa svratila na pijacu i nakupovala svakakvog voca jedva dotegarila,zadnjih dana mi se samo jede voce i povrce i bas ga jedem.

Bog zna kakvo ce mi biti zeljezo prosli put je bilo 8, vidjecemo sada.Tacno imam osjecaj da ni urin nece biti dobar nekakav mi potaman bio.

M.A.M jeli ti ulazis u osmi ili u deveti mjesec.

LTM super su ti nalazi odlicni user posted image user posted image user posted image

Carobno,ePcelice jutro i vama

Vrijeme je divno ali ja nesto nemadoh snage za hodanje

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1203
22.6.2015 9:49:50   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: maksi

Jutroooouser posted image ,

Vadila krv i dala urin pa svratila na pijacu i nakupovala svakakvog voca jedva dotegarila,zadnjih dana mi se samo jede voce i povrce i bas ga jedem.

Bog zna kakvo ce mi biti zeljezo prosli put je bilo 8, vidjecemo sada.Tacno imam osjecaj da ni urin nece biti dobar nekakav mi potaman bio.

M.A.M jeli ti ulazis u osmi ili u deveti mjesec.

LTM super su ti nalazi odlicni user posted image user posted image user posted image

Carobno,ePcelice jutro i vama

Vrijeme je divno ali ja nesto nemadoh snage za hodanje

i meni je zadnji put bilo zeljezo osam. Pa mi ukljuci dodatno. Evo me patim se sa njim samo tako. Ali tacno sam upratila kako je spadalo. Krenulo od 16, pa silazna putanja a ja samo vise jedem al jok ono spadauser posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1204
22.6.2015 9:50:23   
M.A.M.
u osmi maksi po uz,a po zadnjoj m za 4 dana

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1205
22.6.2015 9:53:59   
LieToMe RR
Heeeejjj maksi pa gdje si ti user posted image
udarilo se po vitaminima.

Evo proguglah sad ovo sto mi je carobno jutro dala, ma nalazi mi super user posted image bas sam zadovoljna mashala user posted image
jedino mi ovi mcv, mch,mchc user posted image na donjim granicama, ovo ostalo sve sredina ili prema gornjoj. Ja sam iskreno najvise bila zabrinuta zbog trombocita, zeljeza i urina ali to od svega ispade najbolje user posted image
MAM isto ko i ja usla u 8mi mjesec user posted image mi smo tu negdje sa terminom (ja eto po bebi tj uzvu danas ulazim u 32 sedmicu a po terminu poroda za 2 dana) user posted image
ja jutros muzu da se pohvalim, reko ja usla u 8mi mjesec kaze on eto jos jedna plata i eto te u 9tom user posted image user posted image a reko budalice user posted image

Ja sam na posao ponijela nektarine i breskve evo se kancelarija uzmirisala
Odoh sad po vodu, popila sam nes i caj...

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1206
22.6.2015 9:58:10   
Carobno jutro

MA nema veze sto je to na donjim granicama, hemoglobin je bitan, meni hematolozi vise njega nego zeljezo gledaju. Ja jos dodatno vadim feritinin, to su zalihe zeljeza. Koliki su u tebe trombociti?

I moze li meni neko reci kad se ulazi u sedmi mjesec. Ja sam danas 27+2. Jesam li ja usla u sedmi ili cu tek sljedece sedmiceuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1207
22.6.2015 10:01:36   
*pcelica*

Jutro zene,

LTM, svaka cas_t zeno za nalaze. Ja muku mucim da dodjem na donje granice svega. A u brusnicu i prolom vodu sam se pretvorila. Gotovo je, nema nista od meneuser posted image Od sutra nosim novu urinokulturu, pa cemo vidjeti a i kontrola mi je u srijedu aBd. Ovo mi je najduzi period da nisam bila na kontroli. Mjesec dana. Nemam mi mog dr na Jezeru, na godisjem. Jedva cekam da i on dodje.user posted image

Hvala, hvala...ma ja sam vama opisivala svoju rutinu sa vodom, prolom vodom, brusnicom, cajevima... pa tacno me sramota bude user posted image i rekao je Divke da je to sve zbog discipline i eto pijem prolom vode i vode puno (to je birilac za bakterije). Da kucnem u drvo u ovoj trudnoci nisam jos nijednom radila urinokulturu a evo dogurah do 8og mjeseca user posted image bas sam ponosna nekako na sebe.
Ma samo sto vise vode i cajeva (izbaciti sokove) ja sam sad ogranicila na domace ali ni to ne pretjerujem. Voda je najbolja za izbacivanje bakterija. I diueritika prirodnih sad im je sezona (tresnje, lubenice, krastavci...)

Jos nisam desifrovala ovu KKS i DKS i ove skracenice ali drugarica mi rece da su mi odlicni nalazi. Protabirila sam ovo sto je odvojeno na 3 lista (urin, crp i suk i zeljezo) ostao jos ovaj jedan zbunjujuci nalaz (sad cu malo da proguglam user posted image )

Vjeruj mi da sam disciplinovana jako. Inace pijem vode u ogromnim kolicnama, cajeva. sokove ni pod razno ne pijem, ni obicne ni gazirane. Osim ovo svog to ga ja napravim od cvekle i jabuke i mrkve. I bila sam ubijedjna da ce biti urinn ok ali me bas zaprepasti pa onda sam bbila ubijedjena da ce uk bitii okuser posted image E tu sam se razocarala do bola. Ai eto valjda izbacimo podstanara aBd.
Sta ne znas sta je na nalazimma, ja znam sve u pola dana u pola nocuser posted image user posted image

Ma bice bona to dobro ne brini user posted image ja sam u ovoj trudnoci mnogo opustenija nego u prvoj (dozvolim si i gazirano i vise secera i svasta nesto...) u prvoj sam bila u fazonu "strogo zdravo" user posted image svaki dan si nosila na posao salatice, voce, jogurt, kuci kuhala samo zdravo, izbjegavala pastete, virsle, namaze i te hepekove, brzu hranu, gazirano...sad si vala s vremena na vrijeme ponekad i to dozvolim. jos me ubi ovo ljeto i sladoled (ja to nekontrolisano supenu kasiku i ne smirim se dok ne vidim dno kutiji user posted image ) mislim mogu ja biti i karakter ali kontam sta mi to treba user posted image

Evo iskopala sam nalaz divketov sto me slao nekad prije da radim nalaze pa gledam sta je upisivao da i to procitam HGM mi je 124 (bolji nego prije) i HCT 36,2% ovo ostalo svaki put drugacije pise (valjda kako ima vise laboratorija sve neki drugaciji nalazi) sta trebam gledati na nalazu (wbc, neu, lym, mono, eus, baso, rbc, mcv, mch, mchc, rdw, plt, mpv) tacno mi treba sifrarnik user posted image

Ne guglaj. Ja sebi guglala jer mi je sve bilo malo ispod granice. Za ovaj rdv nadjem da mi po nalazu stitna nije uredu. Elem sama sebi hiljadu bolesti nakacih. Kad sam odnijela nalaz dr mi kaze krvna slika u blagom opadanju nista strasno da hranom dizem.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1208
22.6.2015 10:05:56   
rose

MA nema veze sto je to na donjim granicama, hemoglobin je bitan, meni hematolozi vise njega nego zeljezo gledaju. Ja jos dodatno vadim feritinin, to su zalihe zeljeza. Koliki su u tebe trombociti?

I moze li meni neko reci kad se ulazi u sedmi mjesec. Ja sam danas 27+2. Jesam li ja usla u sedmi ili cu tek sljedece sedmiceuser posted image user posted image

da ovo sam i ja gledala kod svoje S kad smo misluili da je blijeda jer je anemicna user posted image zeljezo joj bilo 9 a HGM bolje...pa smo skontali da je ipak aristokratsko bijele puti user posted image

nego podsjetile ste me da saljem nalaz urina svojoj dr pa ga skenirah i poslah..urin mi ok...i sad nesto razmisljam misluim da nikad u zivotu nisam radila urinokulturuuser posted image ...samo sam za S odardila jednom..ganjala je tri dana i nosila i bilo sve ok..al za sebe mislim da nisam nikad (ustvari moguce da jesam u prosloj trudnoci al se fakaat ne sjecam) user posted image user posted image ...zadnje zeljezo gledano u 25-oj sedmici mi bilo 23 user posted image necu ga ni gledat vise user posted image

< Poruku je uredio rose -- 22.6.2015 10:08:12 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1209
22.6.2015 10:06:38   
rose

gledaj po datumu termina i oduzmi 3 mjeseca user posted image

Neposredna veza do poruke: 1210
22.6.2015 10:07:48   
LieToMe RR

Usla si u 7mi mjesec (posto je kod mene u tabeli od 28-31 nedjelje) ja racunam da kad udjem u neku sedmicu znaci ako je ko kod tebe 27+2 cim prebacim tu 27u automatski sam 28a i to je to user posted image

kod mene trombociti 176 10e9/L (koliko skontah po mjerama ok je) bili su malo poviseni prije a volumen im je MVP 8,85 fL

Neposredna veza do poruke: 1211
22.6.2015 10:08:33   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

termin mi je aBd 20 septembar, znaci uslasamuser posted image

i ne gledaj vise nalaze, ako ti je do sada bilo sve ok, superuser posted image
Meni je ovo prvi put bilo da radim urinokulturu, nisam ni ja nikad ranije. I evo dvije u mjesec cu raditiuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1212
22.6.2015 10:10:07   
M.A.M.

Evo proguglah sad ovo sto mi je carobno jutro dala, ma nalazi mi super user posted image bas sam zadovoljna mashala user posted image
jedino mi ovi mcv, mch,mchc user posted image na donjim granicama, ovo ostalo sve sredina ili prema gornjoj. Ja sam iskreno najvise bila zabrinuta zbog trombocita, zeljeza i urina ali to od svega ispade najbolje user posted image
MAM isto ko i ja usla u 8mi mjesec user posted image mi smo tu negdje sa terminom (ja eto po bebi tj uzvu danas ulazim u 32 sedmicu a po terminu poroda za 2 dana) user posted image
ja jutros muzu da se pohvalim, reko ja usla u 8mi mjesec kaze on eto jos jedna plata i eto te u 9tom user posted image user posted image a reko budalice user posted image

LTM ja i ti cemo se trkati ja mislim do bolnice,mada ja sad brojim dane samo da uletim u deveti rad ove posteljice,mada hvala Bogu beba napreduje,pa cemo vidjeti

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1213
22.6.2015 10:10:35   
rose

termin mi je aBd 20 septembar, znaci uslasamuser posted image

i ne gledaj vise nalaze, ako ti je do sada bilo sve ok, superuser posted image
Meni je ovo prvi put bilo da radim urinokulturu, nisam ni ja nikad ranije. I evo dvije u mjesec cu raditiuser posted image

da usla si prije 2 dana..a mislim da je kod mene jednom bila kontaminiran urin pa radila UK pa bilo sve ok..ma ja ti nemam nekih posebnih tegoba inace user posted image

< Poruku je uredio rose -- 22.6.2015 10:13:13 >

Neposredna veza do poruke: 1214
22.6.2015 10:11:13   
M.A.M.
Rose ti ono ides kod Amre?Znas li slucajno cijenu papa testa?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1215
22.6.2015 10:12:53   
Carobno jutro

da usla si prije 2 dana..a mislim da je kod mene jednom bila kontaminiran urin pa radila UK pa bilo sve ok..ma ja ti nemam nekih posebnih tegoba inace user posted image

user posted image e sad idemo dalje, na osmiuser posted image
user posted image user posted image blago tebi..ja maloprije popisala obaveze oko doktora. Znaci svake sedmice vadim krv narednih mjesec dana i idem na neku novu kontrolu kod nekog novog doktorauser posted image . A jos mi modre ruke od ranijihuser posted image Uzas.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1216
22.6.2015 10:13:02   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Jutro zene,

Ne guglaj. Ja sebi guglala jer mi je sve bilo malo ispod granice. Za ovaj rdv nadjem da mi po nalazu stitna nije uredu. Elem sama sebi hiljadu bolesti nakacih. Kad sam odnijela nalaz dr mi kaze krvna slika u blagom opadanju nista strasno da hranom dizem.

e ne guglam ja to nego ovo sto mi je carobno jutro dala, ne znam sta je sta u nalazu user posted image pa sam sad odprintala jednu kopiju ovog kks i dks i napisala pored rbc-crvena krvna zrnca, hct-hematokrit, PLT-trombociti user posted image ovo ja nisam znala
inace ja ovo ne guglam ali mrsko mi cekati do sljedeceg cetvrtka kad mi je pregled da mi Divke to desifruje.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1217
22.6.2015 10:15:44   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

joj ja to uradim u kslopu nekog sistematskog ili redovnog pa nisam sigurna...evo da pogledam jel na racunu navedeno kopije su mi tu

evo nadjoh racun s prvog pregleda pise 90 KM papa test al tu ces sigurno imati pregled uzv koji je 50..pa te dodje cca 140 KM

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1218
22.6.2015 10:16:09   
LieToMe RR

LTM ja i ti cemo se trkati ja mislim do bolnice,mada ja sad brojim dane samo da uletim u deveti rad ove posteljice,mada hvala Bogu beba napreduje,pa cemo vidjeti

user posted image user posted image
ja zbog grlica i otvaranja user posted image kod mene ce to samo da izleti user posted image
ja se sad cesto sjetim Nakasa kad mije u prvoj trdnoci nakon poroda rekao kaze ako planiras drugo ti lijepo cim udjes u 9ti kruzi oko Drzavne bolnice, ti neces ni znati da se poradjas user posted image user posted image
bas nesto kontam da mi je ovaj 8mi mjesec kljucan da sve pripremim i zavrsim i da spakujem kofer just in case user posted image mozda ja ne budem imala vremena ni da ga ponesem user posted image
mada eto vidjecemo sta ce Divke reci na sljedecem pregledu. Osjetim strasan pritisak u zadnje vrijeme i beba se bas navaljuje...samo da doguram sa srecom do 9tog lako cemo onda

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1219
22.6.2015 10:16:28   
Carobno jutro

Ja kod Amre radim papa test, kolposkopiju i bris, svake godine i da me ubijes sad se ne sjecam koliko je sve to zajednouser posted image user posted image Zadnji sam radila u novembru i opet se ne sjecam. Mozda je ovaj paket oko 80-tak km ili do 100 km najvise. Zaboravljam basuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1220
22.6.2015 10:16:59   
M.A.M.
Aha ok,radila sam ja taj sistematski kod nje,bio 140,bas sve mi detaljno zena pregledala,al kontala sad samo otici rad papa testa,al hvala u svakom slucaju

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1221
22.6.2015 10:18:06   
rose

user posted image e sad idemo dalje, na osmiuser posted image
user posted image user posted image blago tebi..ja maloprije popisala obaveze oko doktora. Znaci svake sedmice vadim krv narednih mjesec dana i idem na neku novu kontrolu kod nekog novog doktorauser posted image . A jos mi modre ruke od ranijihuser posted image Uzas.

ma hajde samo da izguras ovo fino...nek bocaju user posted image

Neposredna veza do poruke: 1222
22.6.2015 10:20:26   
rose

Aha ok,radila sam ja taj sistematski kod nje,bio 140,bas sve mi detaljno zena pregledala,al kontala sad samo otici rad papa testa,al hvala u svakom slucaju

pa nazovi i pitaj jel moze samo papa test bez pregleda i koliko je?

ustvari sto ce ti sad to i sto bi to sad radila na svoju ruku?

< Poruku je uredio rose -- 22.6.2015 10:21:02 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1223
22.6.2015 11:12:07   
M.A.M.
Morat cu raditi rad hpv-a prije poroda,a i cesce kontrolisat rad konusa tako mi dr rece,e sad da ja nebi cekala nalaz 2 mj na Jezeru uradit cu privatno,mislim nemam sad hpv hvala Bogu,al moram kontrolisat u slucaju da imam morala bi na carski

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1224
22.6.2015 11:31:42   
ziel

Morat cu raditi rad hpv-a prije poroda,a i cesce kontrolisat rad konusa tako mi dr rece,e sad da ja nebi cekala nalaz 2 mj na Jezeru uradit cu privatno,mislim nemam sad hpv hvala Bogu,al moram kontrolisat u slucaju da imam morala bi na carski

Jesil mozda upucena jel se mora na carski ako se imaju kondilomi? I ako se uklone 2-3 mjeseca prije poroda? Jel se oni broje u HPV user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *