Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 19:08:39
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: ninuska
Mogla bih tog kolaca..volim vocne...pogotovo u ljtnim danima..ja ne popih popodnevnu.kafu
bujrum, sveki toga napravila isto da nas je 10 mi cemo sad kaficu da ocejfimo, taman da se dozovem sebi, pravo sam se umorila a i ovo vrijeme dusu dalo za spavanja.
E, hocu makar jedan komad, da znas . Mislila sam izaci danas ali me kisa odvrati. Samo da ne pada..nije problem sto je oblacno
< Poruku je uredio ninuska -- 20.6.2015 19:09:07 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 19:20:37
ziel
I ja planirala danas kupatilo oprati i nisam Ali ima sutra dan. Kao sto kaze Ninuska nesto dan za odmaranje... Samo sam napravila sirnicu i hurmasice i pospremila kuhinju A zaboravila sam neki dan reci kad sam isla na kontrolu pitala ja dr. kad bi trebala osjetiti pokrete bebe, kaze za oko 7 dana da obratim paznju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 21:18:20
maksi
Vece zene,
Ja evo lezim gledam tv i malo na tabletu
Bili danas kod svekrve na rucku i tamo proveli dan.
Eto sada lezim i malo odmaram nocas sam slabo spavala trzala se nesto cjelu noc plus nekakvi ludi snovi.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 22:08:00
lala88
vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 22:37:42
ninuska
IZVORNA PORUKA: lala88
vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29, ..blizi se, blizi.. dobra ti je ta krema iz DM-a. I ja sam je koristila i opet cu aBd. Nissm se sapirala..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 22:59:31
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: lala88
vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29,
ja rekoh vec da su mi bile skupe te u dm-u a i brojevi neki cudni kremu nije lose mazati tako dvije-tri sedmice pred porod da ih pripremis da ne bude pokolj kasnije meni je odlicna ta dmova krema i onaj puter za pupu (on je oko 8-9 km), inace dm ima super djidja, kese za prljave pelene, blaznice, stapice za usi, ja uzimam i njihove papirne maramice i one maramice u kartonskoj kutiji, blaznice, blaznice vece za bljuckanje (koje koristim i za kantarionove obloge)...ma bruku stvari stvarno.
mi se dovukli od svekrve prije 40ak min, pa dok smo sve raspremili, malenu pripremili za kreveta a evo i ja legla...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 23:10:51
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: ninuska
Kakav je puder za stomak . Haha...ja procitala puder...ok...to je nesto za strije?
ma on je kao protiv strija ali ja bogam mazem svo tijelo, divno je masan, upija se a predivno mirise. nije skup ni sekunde a traje. inace su meni njihovi proizvodi super volim njihove kupke za tusiranje, narocito ove ljetnje a puno ovih djidja (kese, folije, salvete...) sve uzimam u dmu (ovo isto sponzoriran clanak ko i za prolom vodu ) tacno bi im bio sevap da me zaposle honorarno da im radim pr
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 23:26:32
alman
vece zenice, evo i mene i mi danas cijeli dan bili kod mojih, mama spremala i iftar, tako da sam se danas samo izlezavala, bas mi je bilo neobicno jer sam navikla kad joj odem da joj pomognem,oko kucanskih poslova, al danas nista, ne mogu jedva hodam jos me boli list od grca, tako me je strah da me ne uhvati tokom poroda,
sinoc su se poceli javljati bolovi iz krsta pa prema dnu stomaka, al sam predpostavila da su lazni jer su bili u razmaku od 4o min a nisu bili ni toliko jaki, tako da nisam dizala frku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 20.6.2015 23:40:18
lala88
usla zvanicno u 9 i po terminu poroda, sexsona se otvorena Zadnji put kas smo se mazili uhvati mi grc list, ma sega je bila, nezna mm sta da radi izgubi se sreca popusti kroz par sekundi. Dm ima extra stvari, smo meni je udaljen 1h voznje pa tako da i ne idem, sad mi bilo usput. Kupila i flasicu i dudu i one umetke za grudi, kremu ma svasta nesto.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 3:07:09
alman
ima li koja budna, hocde nama bit veselo sa bebicom ako nastavi sa ovim ritmom budnosti, od 11 se nije smirila, evo i sad ubi nogicama, guzom, a tek dole, al zato je ujutro ne osjetim do podne
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 4:58:18
lala88
alman to te beba priprema za svoj ritam spavanja. Kad je muz ribar, zena je mjesecar Ode onaj moj u ribu i nije mu tesko u 4h ustati i to u nedjelju, jedini dan koji ne radi, da li treba kakvim poslom poraniti, bilo bi mu mrsko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 9:01:23
ninuska
IZVORNA PORUKA: alman
ima li koja budna, hocde nama bit veselo sa bebicom ako nastavi sa ovim ritmom budnosti, od 11 se nije smirila, evo i sad ubi nogicama, guzom, a tek dole, al zato je ujutro ne osjetim do podne
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 9:06:39
ninuska
Zene, bujrum na . Muz jos spava. A, ja sama pijuckam. Svakako posti, pa neka ga. ja se dogovorila sa drugaricom na kafu. Najavise lijepo vrijeme, a oblacno. Jos joj govorim ma bice fino taman u bastu neku da sjednemo. Valjda se proljepota do 11. rose necu se ni prisjecati budjenja . Dok je bila beba tj kad se tek rodila budila se dva puta. E kasnije...majko moja..znala je spavati sa sikom u ustima i budjenje svako pola sata, sat. Ako bi se probudila 2-3 puta ja bih bila sretna. I tako do neke 2,5 godine
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 9:28:06
ninuska
Kako god da bude. Ne mogu promijeniti. Ali je ono strasno bilo. Ja nervozna, kad je bila veca malo se izgalamim nece li se promijeniti..ma jok.. Da nam bude sa drugim ko tebi sa S...aBd...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 9:48:18
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
ma moja S krenula spavati veci dio noci s dva mjeseca bas me pripazila...a sad ne znam kako ce druga
tvoja ko i moja, nocnu siku izbacila sa 2 mjeseca i 6 dana i sastavila noc u komadu 7 sati btw evo je jos drinca
jutro drage moje, mi evo tek ustali (mm i ja) ali smo legli iza 2, razbudili se pa udarili po hanibalu odoh praviti dorucak i kafu dok malena spava da ocejfim u miru
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 10:09:22
rose
ma moja S krenula spavati veci dio noci s dva mjeseca bas me pripazila...a sad ne znam kako ce druga
tvoja ko i moja, nocnu siku izbacila sa 2 mjeseca i 6 dana i sastavila noc u komadu 7 sati btw evo je jos drinca
jutro drage moje, mi evo tek ustali (mm i ja) ali smo legli iza 2, razbudili se pa udarili po hanibalu odoh praviti dorucak i kafu dok malena spava da ocejfim u miru
i moja je tako mada sam ja nju i dohranjivala i dojila u ponoc dok spava....pa se nije budila do 6
sinoc je odvalila 12 sati...zaspala mALO IZA 7...PROBUDILA SE JUTROS OKO POLA 8
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 10:34:35
LieToMe RR
i moja je tako mada sam ja nju i dohranjivala i dojila u ponoc dok spava....pa se nije budila do 6
sinoc je odvalila 12 sati...zaspala mALO IZA 7...PROBUDILA SE JUTROS OKO POLA 8
znam da S i L mogu spavati duse drage. mi smo sinoc kasno od sveki, vikendom je izbacila spavanje po danu pa je na rezimu 12-12 jos uvijek pajki sad ce i ona uskoro. a i vrijeme je za spavanja...a prvi dan ljeta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 10:47:25
Carobno jutro
Jutro zene,
Ne citaah vas, sad cu uz kafu polako a vidim ima li sta novo Juce sam imala iftar porodicni pa sam vazdan u frci i trci bila. Lijepo je bilo alii sam se smorila.
Jospored svega sam i povracala vazdan juce. Vratla mi se kiselina . Nidje veze
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 21.6.2015 10:57:57
M.A.M.
Jutro drage moje,ja jutros kao i ovo vrijeme,juce citav dan nigdje nisam makla,mm posti pa se malo oko iftara zabavila da ne mislim na iducu kontrolu,bebica se javlja ,al me tako stomak zabolio nocas kad se okrecem sa jedne strane na drugu ,reko krenulo Kakve ste mi vi danas?