|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
20.6.2015 19:08:39   
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mogla bih tog kolaca..volim vocne...pogotovo u ljtnim danima..ja ne popih popodnevnu.kafu

bujrum, sveki toga napravila isto da nas je 10 user posted image
mi cemo sad kaficu da ocejfimo, taman da se dozovem sebi, pravo sam se umorila a i ovo vrijeme dusu dalo za spavanja.

E, hocu makar jedan komad, da znas user posted image .
Mislila sam izaci danas ali me kisa odvrati. Samo da ne pada..nije problem sto je oblacno

< Poruku je uredio ninuska -- 20.6.2015 19:09:07 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1151
20.6.2015 19:10:47   
ninuska
Ko da sam nepismena user posted image ..izostavljam slova, stavljam tacke gdje ne bi trebale stajati...ma haos...debele mi prsti..do njih je..user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1152
20.6.2015 19:20:37   
ziel
I ja planirala danas kupatilo oprati i nisam user posted image Ali ima sutra dan. Kao sto kaze Ninuska nesto dan za odmaranje... Samo sam napravila sirnicu i hurmasice i pospremila kuhinju user posted image
A zaboravila sam neki dan reci kad sam isla na kontrolu pitala ja dr. kad bi trebala osjetiti pokrete bebe, kaze za oko 7 dana da obratim paznju user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1153
20.6.2015 21:18:20   
maksi
Vece zene,

Ja evo lezim gledam tv i malo na tabletu user posted image

Bili danas kod svekrve na rucku i tamo proveli dan.

Eto sada lezim i malo odmaram nocas sam slabo spavala trzala se nesto cjelu noc plus nekakvi ludi snovi.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1154
20.6.2015 22:08:00   
lala88
vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29, user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1155
20.6.2015 22:37:42   
ninuska

IZVORNA PORUKA: lala88

vece zene, kako ste? Sad sam bila u DM i one jednokratne gace 5 komada 17 km su iste kao u apoteci, samo u apoteci 5 komada oko 8km, tako da potrazite i u apotekama da ne dajet duplo vise. A sad pitanje, ona krema za bradavice kad se treba poceti mazati, nakon poroda ili prije. Ja kupila od babylove oko 5km, a aventova bas preskupa, a ni ovu babylove ne treba prati. Eto ja gotov zavrsila sa pripremama, i krevetic je sklopljen i postavljen, jos samo sokovi i plazma za bolnicu i neka odjeca za mene za izlazak. Danas usla u 9 po terminu poroda, sad odbrojavam 30, 29, user posted image
user posted image ..blizi se, blizi..
dobra ti je ta krema iz DM-a. I ja sam je koristila i opet cu aBd. Nissm se sapirala..

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1156
20.6.2015 22:59:31   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: lala88

ja rekoh vec da su mi bile skupe te u dm-u a i brojevi neki cudni
kremu nije lose mazati tako dvije-tri sedmice pred porod da ih pripremis da ne bude pokolj kasnije user posted image
meni je odlicna ta dmova krema i onaj puter za pupu (on je oko 8-9 km), inace dm ima super djidja, kese za prljave pelene, blaznice, stapice za usi, ja uzimam i njihove papirne maramice i one maramice u kartonskoj kutiji, blaznice, blaznice vece za bljuckanje (koje koristim i za kantarionove obloge)...ma bruku stvari stvarno.

mi se dovukli od svekrve prije 40ak min, pa dok smo sve raspremili, malenu pripremili za kreveta a evo i ja legla...

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1157
20.6.2015 23:01:30   
ninuska
Kakav je puder za stomak user posted image . Haha...ja procitala puder...ok...to je nesto za strije?

< Poruku je uredio ninuska -- 20.6.2015 23:02:29 >

Neposredna veza do poruke: 1158
20.6.2015 23:10:51   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kakav je puder za stomak user posted image . Haha...ja procitala puder...ok...to je nesto za strije?

ma on je kao protiv strija ali ja bogam mazem svo tijelo, divno je masan, upija se a predivno mirise. nije skup ni sekunde a traje.
inace su meni njihovi proizvodi super
volim njihove kupke za tusiranje, narocito ove ljetnje a puno ovih djidja (kese, folije, salvete...) sve uzimam u dmu (ovo isto sponzoriran clanak ko i za prolom vodu user posted image )
tacno bi im bio sevap da me zaposle honorarno da im radim pr user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1159
20.6.2015 23:18:46   
ninuska
Vidjecu da kupim..mislila onaj saljicev melem ali kad sam bila u apoteci nisu imali, a u drugu nisam isla.
Stoji gdje i kreme za tijelo?

Neposredna veza do poruke: 1160
20.6.2015 23:26:32   
alman
vece zenice, evo i mene
i mi danas cijeli dan bili kod mojih, mama spremala i iftar, tako da sam se danas samo izlezavala, bas mi je bilo neobicno jer sam navikla kad joj odem da joj pomognem,oko kucanskih poslova, al danas nista, ne mogu jedva hodam jos me boli list od grca, tako me je strah da me ne uhvati tokom poroda, user posted image

sinoc su se poceli javljati bolovi iz krsta pa prema dnu stomaka, al sam predpostavila da su lazni jer su bili u razmaku od 4o min a nisu bili ni toliko jaki, tako da nisam dizala frku user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1161
20.6.2015 23:40:18   
lala88
usla zvanicno u 9 i po terminu poroda, sexsona se otvorena user posted image user posted image Zadnji put kas smo se mazili uhvati mi grc list, ma sega je bila, nezna mm sta da radi izgubi se user posted image user posted image sreca popusti kroz par sekundi. Dm ima extra stvari, smo meni je udaljen 1h voznje pa tako da i ne idem, sad mi bilo usput. Kupila i flasicu i dudu i one umetke za grudi, kremu ma svasta nesto.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1162
21.6.2015 3:07:09   
alman
ima li koja budna, hocde nama bit veselo sa bebicom ako nastavi sa ovim ritmom budnosti, od 11 se nije smirila, evo i sad ubi nogicama, guzom, a tek dole, al zato je ujutro ne osjetim do podne user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1163
21.6.2015 4:58:18   
lala88
alman to te beba priprema za svoj ritam spavanja. user posted image
Kad je muz ribar, zena je mjesecar user posted image Ode onaj moj u ribu i nije mu tesko u 4h ustati i to u nedjelju, jedini dan koji ne radi, da li treba kakvim poslom poraniti, bilo bi mu mrsko user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1164
21.6.2015 8:35:23   
rose
mene moja od pocetka budi svaka dva sata da piskim user posted image bit ce veselo ako bude takva duze od 2 mjeseca nakon rodjeja user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1165
21.6.2015 9:01:23   
ninuska

IZVORNA PORUKA: alman

ima li koja budna, hocde nama bit veselo sa bebicom ako nastavi sa ovim ritmom budnosti, od 11 se nije smirila, evo i sad ubi nogicama, guzom, a tek dole, al zato je ujutro ne osjetim do podne user posted image

Ma nece...uhvaticete vi svoj ritam aBd

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1166
21.6.2015 9:06:39   
ninuska
Zene, bujrum na user posted image . Muz jos spava. A, ja sama pijuckam. Svakako posti, pa neka ga.
ja se dogovorila sa drugaricom na kafu. Najavise lijepo vrijeme, a oblacno. Jos joj govorim ma bice fino taman u bastu neku da sjednemo. Valjda se proljepota do 11.
rose necu se ni prisjecati budjenja user posted image . Dok je bila beba tj kad se tek rodila budila se dva puta. E kasnije...majko moja..znala je spavati sa sikom u ustima i budjenje svako pola sata, sat. Ako bi se probudila 2-3 puta ja bih bila sretna. I tako do neke 2,5 godine

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1167
21.6.2015 9:15:17   
rose
ma moja S krenula spavati veci dio noci s dva mjeseca bas me pripazila...a sad ne znam kako ce druga

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1168
21.6.2015 9:28:06   
ninuska
Kako god da bude. Ne mogu promijeniti. Ali je ono strasno bilo. Ja nervozna, kad je bila veca malo se izgalamim nece li se promijeniti..ma jok..
Da nam bude sa drugim ko tebi sa S...aBd...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1169
21.6.2015 9:48:18   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

ma moja S krenula spavati veci dio noci s dva mjeseca bas me pripazila...a sad ne znam kako ce druga

tvoja ko i moja, nocnu siku izbacila sa 2 mjeseca i 6 dana i sastavila noc u komadu 7 sati
btw evo je jos drinca user posted image

jutro drage moje, mi evo tek ustali (mm i ja) ali smo legli iza 2, razbudili se pa udarili po hanibalu user posted image
odoh praviti dorucak i kafu dok malena spava da ocejfim u miru

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1170
21.6.2015 10:09:22   
rose

tvoja ko i moja, nocnu siku izbacila sa 2 mjeseca i 6 dana i sastavila noc u komadu 7 sati

jutro drage moje, mi evo tek ustali (mm i ja) ali smo legli iza 2, razbudili se pa udarili po hanibalu user posted image

i moja je tako mada sam ja nju i dohranjivala i dojila u ponoc dok spava....pa se nije budila do 6

sinoc je odvalila 12 sati...zaspala mALO IZA 7...PROBUDILA SE JUTROS OKO POLA 8

Neposredna veza do poruke: 1171
21.6.2015 10:34:35   
LieToMe RR

i moja je tako mada sam ja nju i dohranjivala i dojila u ponoc dok spava....pa se nije budila do 6

sinoc je odvalila 12 sati...zaspala mALO IZA 7...PROBUDILA SE JUTROS OKO POLA 8

user posted image
znam da S i L mogu spavati duse drage. mi smo sinoc kasno od sveki, vikendom je izbacila spavanje po danu pa je na rezimu 12-12user posted image
jos uvijek pajki user posted image sad ce i ona uskoro. a i vrijeme je za spavanja...a prvi dan ljetauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1172
21.6.2015 10:47:25   
Carobno jutro

Jutro zene,

Ne citaah vas, sad cu uz kafu polako a vidim ima li sta novouser posted image
Juce sam imala iftar porodicni pa sam vazdan u frci i trci bila. Lijepo je bilo alii sam se smorila.user posted image

Jospored svega sam i povracala vazdan juce. Vratla mi se kiselinauser posted image . Nidje vezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1173
21.6.2015 10:57:57   
M.A.M.
Jutro drage moje,ja jutros kao i ovo vrijeme,juce citav dan nigdje nisam makla,mm posti pa se malo oko iftara zabavila da ne mislim na iducu kontrolu,bebica se javlja ,al me tako stomak zabolio nocas kad se okrecem sa jedne strane na drugu ,reko krenulo user posted image
Kakve ste mi vi danas?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1174
21.6.2015 10:58:50   
Carobno jutro

e hjedoh vas to i pitati, u mene beba bas aktivna u toku nooci. Ludilo. U toku dana mirnija je dosta. I kontam je li to tako bude i poslijeuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *