LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (27.5.2015 12:42:54)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: alman vidim pisete o mitu, u zenici je katastrofa, cast izuzecima, ja sam licno protiv toga i ne bih nikad dala prije poroda, a kad sam se porodila mm i mama su pocastili dr. poklonom, a babice i sestre tortom i sokovima, a dok sam lezala prije poroda jedan dr. je pozvao 4 zene u kancelariju i otvoreno im rekao da nazovu muzeve da donesu po 300 km i on ce ih to vece dok je dezurni poroditi, zamislite 1200 km za 12 sati na poslu, nije lose, samo je jedna pristala i nju je porodio ove su ostale cekati, zalosno al istinito, i mama ni u subotu prica kako joj je zena prosle sedmice pricala kad je izsla sa bebo iz bolnice i dovela je na vakcinu, da im je taj isti dr. kod kojeg je isla i privatno, na zadnjoj kontroli rekao da treba na cr. i da ponese 300-400 km, kad je otisla u bolnicu njen muz mu otisao i rekao ja imam samo 200 pa ako hoces radi je, on rekao pa hajd moze i 200 km, da se najezis Covjece.... Zdravstvo u BIH postalo pijaca pa se dr. cjenkaju..... [sm=grrr.gif] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Boze mili, uzas! Meni je ovo strasno. ja ne mogu da vjerujem da neko moze tako da se kocka sa duplim zivotima (zivotom trudnice i bebe koja je u njoj) prestrasno!
|
|
|
|