ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (27.5.2015 10:08:22)
|
IZVORNA PORUKA: lala88 zdravo zenice, kako ste jutros? Bogami sinoc se dobro sjelilo [sm=smiley36.gif] Ziel neslusaj kako ja kazem "babije gatke" to su gluposti, Bog je sve odredio kako ce biti i sve te price nemaju nikakvo utemeljenje ni u vjeri ni u nauci. Bella sretno, da sve uredno prodje. Ja evo sa kontrole, sve ok, beba je glavicom kod desnog jajnika, tu je vec 2 mjeseca izgleda godi joj taj polozaj. Pitala sam dr kakva je procedura za prisustvo muza na porodu, a on mi je odgovorio " Sta ce ti muz, ja sam ginekolog i nebi prisustvovao na zeninom porod, nego nek muz spremi kovertu da te bolje porode" Rekao mi da u 38 sedmici dodje da se kod njega da zove UKC da vidi koji ce dr biti na mom terminu pa da stupimo u kontak s njim, da ga zovem kad krenem za bolnicu da me primi i porodi, a muz da spremi kovertu i da ne prisustvuje. E sad muz bi je izrazio volju da bude na porodu, sta mi vi preporucujete da slusam dr ili da muz bude na porodu? Pogresno citirah [sm=smiley36.gif] Bravo za kontrolu [sm=bravo.gif]. A, za podebljano [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]. Dr svakako prima platu za svoj posao. sorry, ali me bas ove stvari izbace iz takta. Mi smo odnijeli tortu da se pocas_te..nikakve koverte nismo davali. a, ako tvoj muz zeli da bude na porodu sto da ne. uradite onako kako zelite I osjecate da trebate. Sta god da odlucite uvijek ce neko biti za i protiv. Bitni ste vas dvoje [sm=bravo.gif]. I, da, bi li ti zeljela,,jel'' mislis da bi ti bilo tako lakse?
|
|
|
|