M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (14.5.2015 15:19:41)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: LieToMe Helou [sm=smiley1.gif] kod mene komplikacije od samog jutra. Posla preko glave, ne stigoh ni primirisati web-u [sm=smiley36.gif] Slabo spavala, malenu mucili zubici, zaspala normalno prije pola 11 ali se nadigla oko 1 pa jutros do pola 5 [sm=smiley19.gif] sreca ne place nego plese i skace ali meni ni do plesa ni do skakanja. I jos napravim epic fail, ona zaspala mi sebi prikljucili seriju (pocela sam gledati Hanibala) i odlgedam epizodu i po i zaspem doslovno na pola sata kad ona. Na kraju su me njih dvoje iselili iz sobe u dnevnu da bar malo odspavam. A danas nekakav lud dan, posla preko glave, moram na depilaciju, dolazi nam njen krevet... ima da trcim s kraja grada na kraj, sutra ujutru sabahom kod Divketa... Iscitah sve sto ste pisale. Grcevi super, kako pijem duplu dozu i donat odlicno. ziel cini mi se da si ti pitala od kad grcevi. Ja u zivotu nikad nisam imala grceve dok nisam ostala trudna. U prvoj me uhvatilo mozda dva puta (to sam pripisivala tome da sam pretjerala sa aktivnostima). ovo nedavno promjenih magnezij, uzeh onaj direkt i da prostite zajebah se ko nikad u zivotu. Od kako njega pijem nema dana skoro da me ne uhvati grc. Ali povecala sam dozu pa je ok. Ostale mi jos tri kesice pa se vracam naone svoje sumece. E kad smo kod depilacije. Prije trudnoce sam isla redovno na depilaciju i meni je to super. Sad kako sam trudna, to ja nesto sa ziletom al nije to to. Da li smijem prije poroda otici na depilaciju i jesu li jaci bolovi u trudnoci :) Ja idem kod fine tete na pofalicima. Ona i cerka rade. Ocerupaju me kao kokos i ja mirna mjesec dana. Sad mi je ovo katarstrofa ziletom al bolje i to nego nikako :) A jel radis komplet noge ili samo do koljena?Ja neki dan kontala da odem,ali neznam kako cu na pupu leci [sm=smiley36.gif] jer radim citave noge ja sam boga mi i u prvoj trudnoci do kraja isla na depilaciju, ja sve zivo depiliram, i noge i bikini, i nju sredim, i rukice ako ima sta [sm=smiley36.gif] ma vas budem glatka od glave do pete [sm=smiley36.gif] ja imam super zenu koja me depilira preko 7 godina. ona inace radi i sa trudnicama (i sama je bila trudna dva puta pa zna kako nam je [sm=smiley1.gif]) ja fino legnem na sto i bocno i malo gimnastike i sve se to obavi (po prilicno sam elesticna i gipka i u trudnoci) ali znam da mi je pricala ako trudnica ne moze lezeci da se nagodi ona nju stojeci lijepo [sm=smiley1.gif] vala nema tog rahatluka koji bi ja dala nakon seanse sa njom. sad mi se dlake pravo prorijedile trci trci pa dlaka, odem svako 2-3 mjeseca a stalno suknje nosam. sad se sredim i jos jednom prije poroda i milina [sm=smiley1.gif] Ma ja dok nisam bila trudna skidala secernom pastom,meni je ono extra,al sad vec postaje problem,nemogu od pupe,morat cu i ja na depilaciju,nema druge,bicevi se ne isplate nikako,hem se napatim,hem drugi dan ko da nista nisam radila
|
|
|
|