ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (14.5.2015 13:20:46)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe Helou [sm=smiley1.gif] kod mene komplikacije od samog jutra. Posla preko glave, ne stigoh ni primirisati web-u [sm=smiley36.gif] Slabo spavala, malenu mucili zubici, zaspala normalno prije pola 11 ali se nadigla oko 1 pa jutros do pola 5 [sm=smiley19.gif] sreca ne place nego plese i skace ali meni ni do plesa ni do skakanja. I jos napravim epic fail, ona zaspala mi sebi prikljucili seriju (pocela sam gledati Hanibala) i odlgedam epizodu i po i zaspem doslovno na pola sata kad ona. Na kraju su me njih dvoje iselili iz sobe u dnevnu da bar malo odspavam. A danas nekakav lud dan, posla preko glave, moram na depilaciju, dolazi nam njen krevet... ima da trcim s kraja grada na kraj, sutra ujutru sabahom kod Divketa... Iscitah sve sto ste pisale. Grcevi super, kako pijem duplu dozu i donat odlicno. ziel cini mi se da si ti pitala od kad grcevi. Ja u zivotu nikad nisam imala grceve dok nisam ostala trudna. U prvoj me uhvatilo mozda dva puta (to sam pripisivala tome da sam pretjerala sa aktivnostima). ovo nedavno promjenih magnezij, uzeh onaj direkt i da prostite zajebah se ko nikad u zivotu. Od kako njega pijem nema dana skoro da me ne uhvati grc. Ali povecala sam dozu pa je ok. Ostale mi jos tri kesice pa se vracam naone svoje sumece. Rose Ma bila inspekcija pa sve su digli na noge , vjerovatno nisu smjeli da me posalju jer nije nikad 1 osoba radila u 2 ambulante, inace treba u jednoj ambulanti 2 med. sestre a ne ovako kao sad sto jedna radi posao za 2... A samo ostaje nada da ce uskoro doci neke pozitivne promjene... LTM Jel pijes obicne one sumece tablete s MG ili imaju neke posebne za trudnice? ja pila one dietfarmove sumeci magnezij, dodje u kutijici dvije tube po 10 sumecih (ukupno 20). Imaju cini mi se i dodatak c vitamina i onako su prakticne, male kutijice, simpa. samo da mi se ovog direkta kotarisati nadjoh sliku cini mi se da je ovakav http://danas.net.hr/2012/04/12/0590007.48.JPG Aha super da si mi sliku pokazala, imam jako vizuelno pamcenje, dok nazive i brojke sto mi rijetko zatrebaju bas i ne zapamtim na prvu [sm=smiley36.gif] ako budem imala grceve i ja cu pokusati sa ovim sumecim
|
|
|
|