ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (14.5.2015 10:48:43)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Ja drmnem ujutro i navece[sm=jezicek.gif] na svoju ruku[sm=smiley36.gif]. A bolje ti je da ne izlazis iz wc nego da imas problem. Zadnju kontrolu sam vidjela kako debelo crijevo pritisce mrvu i kako joj smeta[sm=smiley13.gif] Dr. me napala pravo, ovo podhitno moras rjesavati, bla bla bla. A bas me to bilo nasekiralo. Gura je bas pravo. Zato bolje to ne izlazenje nego zatvor[sm=jezicek.gif] Jutro ženice, baš me je toga strah, ja jedan dan izadjem jedan ne, valjda je to OK jer ne traje puno dana.Svasta sam probala, evo upravo me stomak napeo , sjednim na poslu i otkopcala sam hlace[sm=smiley1.gif],ah kada bi mogla imati stolicu svaki dan tako bi voljela[sm=smiley13.gif], mada je i ovo preko dan super jer bilo je jos i gore Nije puno jedan dan. Naravno, bolje svaki dan ali nemoj da brines zbog toga. Nije to puno. A, u trudnoci vecina trudnica ima problema sa stolicom, pa neke cak i nekoliko dana ne idu na wc. meni je najgore poslije poroda. prosli put 5 dana me mucilo. Sad cu kupiti cepice [sm=smiley36.gif]. Bicu pametnija ma jedan dan nije puno uopste. Ima nesto i u apoteci u kesicama kupiti na prirodnoj bazi. Razmuti se pa se popije dvi do tri dnevno i onda otcepi[sm=smiley36.gif] http://www.pharmatheka-consult.hr/proizvod.php?id_programa=2&oznaka=esi&id_kolekcije=35&id_proizvoda=238&ws=0 Nisam probala te glicerinske cepice, moram ih kupiti da imam i to za svaki slucaj[sm=smiley36.gif] Iako su se meni ove kesice pokazale efikasne Smiju li taj prah trudnice? ove glicerinske bas hvale..svima pomogle..joj kad navalimo..bice nestasica cepica [sm=jezicek.gif] smiju smiju, meni dr preporucila bas za to. A eto pise na dnu da su za trudnice jer su bas sto posto prirodne..sljiva, cvekla i jos nesto Sad nemam problema..imala sam malo prije trudnoce ali znam i razlog..hrana..prije toga bilo ok a i sada hB.. a cepice cu svakako uzeti poslije poroda, a i za prah da znam...zlu ne trebalo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|