maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (13.5.2015 15:41:42)
|
Moj stariji je rodjen 29 jula i stavljala sam mu skroz tanke kapice,meni su super dosle trakice preko usiju zbog vjetra jer malisa nije bio odusevljen kapicama.. Ja sam bila nakupovala kapica a slabo ih iskoristila jer nije dao plakao bi dok mu ne bi skinula,a trakice je podnosio. Tako da on ni sada ne voli kape cak ni zimi,a mladji je rijetko kada bez kape ili kapuljace,sve zavisi i od djeteta IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: lala88 hvala ti rose, imam 1 dugih rukava kupicu jos koji, jer kazu netreba puno na pocetku bebe brzo prerastu te pocentne brojeve, a kasnije cu kapice doce zimski period. Ja kupujem odjecu za van za po kuci imam od sestre i to je sve dugih rukava. Nekako mi bezveze da oblacim i kapu a vani ce biti 35 stepeni, al bolje da pitam vas iskusne. e mislim da bi trebala..ako je van kolica sesiric obavezno...mada ne znam najbolje pitati neku mamu ljetne bebe...ja stvarno ne znam...svojoj sam vani stavljala kapuljacu od duksa nakon zime i trakicee preko usiju a dok je skroz mala bila...nasa prva setnja u decembru uredno zimska kapa [sm=smiley1.gif] vani treba kapica bar neka tanja, obavezno. mi smo prvi izlazak imali u februaru, imala kapicu i kapulju jaknice i skafandercica. ljeti je ok neka tanja za setnji (imaju divne te tanje) ili ako nista trakice zbog usiju, bebe su osjetljive malo na pocetku. po kuci ne treba ali treba je cuvati propuha
|
|
|
|