LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (14.5.2015 14:48:04)
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe Meni je prije nekih mjesec dana kad sam izasla na pauzi i isla do apoteke, te leti vamo, leti tamo... i negdje u tom letu zamirisao mi kuhani kukuruz jaaaaoooooo e u zivotu mi nista nije zamirisalo kao tad taj kokuruz. Inace nemam tih napada da mi nesto na um padne. Kod mene je danas plan poslije posla malo nategnut, kuci trcim na rucak, pa onda izbacivanje krevetica, brisanje poda, u to ce i Nobil sa krevetom [sm=bravo.gif] u 7 se moram nacrtati na depilaciji (da budem lijepa za sutrasnji pregled [sm=smiley36.gif]) A veceras kad dodjem kuci i kad sredimo sobu, vratimo cilim, sve prebrisem i poslozim ima da se nagradim sladoledom. Muz mi juce kupio veliiikuuuu kutiju mog omiljenog Quatra [sm=bravo.gif] ima da radi supena kasika [sm=smiley36.gif] a super mala ce se sigurno oradovati novom krevetu, vec imam sliku u glavi kako skace po njemu kad ga postavite, a vi brisete podove i sredjujete[sm=smiley36.gif] ja sam svog sinoc poslala drugoj nani, moj mama jos ova dva dana na godisnjem, pa neka ga malo i kod njih, i onako rijetko kad ide moima na konak pravo da ti kazem ja najvise iscekujem njenu reakciju, kad vidi novi krevet, novi dusek, novu posteljinu koju je mama vec pripremila, ispeglala i samo da postavim [sm=smiley1.gif] eto ja se pravo radujem a vjerujem i da hoce. toliko je bila ushicena kad smo u nedjelju postavili novi cilim za igranje, toliko je ona po njemu skakala, skinula pape i carapice pa sve bosa trckarala [sm=smiley36.gif] presmjesno bilo [sm=smiley1.gif] moja se nedavno vratila sa turneje i nece ici bar dok se ne vratimo sa godisnjeg. mozda eventualno sljedece sedmice da samo noci kod svekrve, mm i meni 7 punih godina braka sljedeci vikend pa mozda isplaniramo nesto spesl [sm=bravo.gif]
|
|
|
|