ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (15.5.2015 8:14:58)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. Jutro bebele,jutro oblacno kao i ja dok ne popijem kaficu LTM javni sta je cika dr rekao za bebicu cim dodjes ziel draga sta da ti kazem,nisam upucena jesi li u zajednici ili ne,ako si pisala,halali slabo mi pamcenje [sm=smiley1.gif],ako imate uslova odvojite se,bar nesto za pocetak,jer fakat niko ne voli zajednicu,pa pokusaj onda polako s njim o svemu,samo se ne sikiraj puno to ti najvise utice na bebicu Znam da utice i to mi najvise smeta, zato je bolje da ne pricamo nikako jer kad god pricamo svadjamo se, on mene ispravlja stalno, stalno napetost neka, kaze nije opusten sa mnom a ja nisam s njim jer sta god kazem razmisljam kako ce to on da shvati i uvijek shvati pogresno. Nisam u zajednici, svekar i svekrva su u donjem spratu, oni su zlatni, ni jednom do sad nikakvih prepirki nije bilo. Samo mi je problem muz. S njim se nesto desava... Vjeruj da me je nekad strah kad ga gledam vidim bijes na njegovom licu, pa samo ako me udari jednom kupim stvari i idem iz te kuce, mogu ja sama hraniti dijete kad se rodi, ali ne mogu stresa vise [sm=smiley6.gif] Pokusavam da budem mirna, ali provocira i vrijedja, kad sam ga jucer vidjela da izadje napolje kod svoje mame sjede i cujem ja on njoj nabraja ko fol on ne moze vise, u meni se nesto prelomilo. Govori da ne dopusta niko da se mijesa, kao moja mama da se ne mijesa medju nas, a on prvi svoju mijesa u nase probleme. Tako mi je svega preko glave..... Pucam....... Nemam sta vise pricati s njim i kada dodjem kuci s posla sta da pricam s njim? S tim covjekom se ne moze pricati
|
|
|
|