Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (5.3.2015 2:40:44)
|
IZVORNA PORUKA: alman sta mislite o ovom [sm=smiley1.gif] http://imageshack.com/a/img909/9165/GldRPo.jpg Meni se svidja ideja, samo bi ja nesto drugo iscrtala Prije sam radila na ruku onako bas pofinu povrsinu, prst, saku i ruku do lakta, à na nozi sam radila neke manje detalje Volim videt svijetle zene sa svijetlim ocima i kanom, ono kad imaju onu narandzasto crvenu boju kose, kao HuremHurem[sm=smiley36.gif] Jura ove druge nisu kna,to ti je mijesano sa farbom Smije se i farba koristit u trudnoci,ne preporucuje se cisto zbog udisanja,ali nije dokazano da ima stetni uticaj na rast i razvoj ploda Vi koje ste pokrivene super vam je,vidi vas muz à to je najbitnijenajbitnije[sm=smiley1.gif]najbitnije Moj bi imao svako mj.,dva drugu zenu- cas bi mu bila crnka,cas plavusa,ma sve bi boje isprobala Da mi nije ovo malo pameti i sad bi hodala ko papiga,nema veze sto me citav svijet vidi[sm=smiley36.gif] U srednjoj bila pola crvena,pola zelena[sm=jezicek.gif] Idem da se ne dopisujem sama sa sobom[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|