bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:59:13)
|
Uh napokon da procitam puno postova [sm=smiley36.gif]...dobro ste pisale hehw.... Hmm moguce i to al meni se stvarno sredila stolica kako sam pocela jesti hurme, meksa mi je i nekad cak i proljev al meni super zbog hemoroida[sm=smiley36.gif]tako mi najbolje pase.. Zato sumnjam da je zbog pripreme jer sam i povracala :( pravo ono ziganje u stomaku i zeludcu ko trovanje.... Kako god samo nek nije trajalo jer mrzim povracanje fuj.... Rose to na B sto si spomenula sta je to, jesam ja pitala za to[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] nemam pojma,ne sjecam se hahah....jel to za ranicu nesto.... A kod nas je ovaj put curica :)... Alman nisam kanu nikad stavljala al znam da kasnije tesko se farbat ako budes htjela.. Tako sam cula... A bas ako nemas sijedih nemoj se ni farbati... Ja sam se nesto dvoumila al nema potrebe.. Jednom se u zivotu ofarbala[sm=smiley36.gif]mozda budem nekad pramenove,cisto rafi.promjene.... Joj maloprije prala jastuke male pa kad centrifuga masina pocela skakati, joj bas sam se prepala valjda je nisam zeznula[sm=smiley36.gif] Nisam nista kuhala, uzet cemo nesto a idemo sad gledati etisone da i to uzmemo pa nek stoje, mozda ih ne prostrem odmah vidjecu....
|
|
|
|