RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:14:48)

gdje li nam je to mala curica nesto je nema od prosle sedmice, ne pise nam kako joj je bilo kod mame [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:27:48)

e zenice drage da vas pitam je li koja od vas koristila kanu za kosu, vrijeme mi je farbati se i sisati, pa nesto razmisljam da stavim kanu [sm=smiley1.gif] to sam htjela i prosle godine al mi se nije dalo, nekad na pocetku trudnoce se farbala i sisala i fakat mi je vrijeme ponovo[sm=smiley36.gif]. inace se farbam u crno, prirodno mi je tamno smedja kosa a uzela bih smedju kanu [sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:39:55)

ja sam koristila crvenu nekad davno i super mi stoji, ali mi dosadi stalno je obnavljati. Znam da su farbe zabranjene u trudnoci i da imaju neke posebne ta trudnice koje se mogu nabaviti u apoteci. Za kanu neznam da li ima negativan efekat na bebu, proguglaj malo o tome. Ja sam 3 mjeseca prije trudnoce nisam farbala i sad dok se porodim izrastcemi moja prirodna boja i drago mi je jer ja svako 3 godine prekidam sa farbanjem i pusta da mi izraste kosa da se malo odmori od hemikalija.

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:50:13)

Bejbii ma naravno da sve prodje, treba biti pozitivan [sm=bravo.gif] aa sto alman kaze za taj proliv, vrlo moguce da ti se organizam priprema, sad ce i nase bebice [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 14:59:13)

Uh napokon da procitam puno postova [sm=smiley36.gif]...dobro ste pisale hehw....

Hmm moguce i to al meni se stvarno sredila stolica kako sam pocela jesti hurme, meksa mi je i nekad cak i proljev al meni super zbog hemoroida[sm=smiley36.gif]tako mi najbolje pase.. Zato sumnjam da je zbog pripreme jer sam i povracala :( pravo ono ziganje u stomaku i zeludcu ko trovanje.... Kako god samo nek nije trajalo jer mrzim povracanje fuj....

Rose to na B sto si spomenula sta je to, jesam ja pitala za to[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] nemam pojma,ne sjecam se hahah....jel to za ranicu nesto.... A kod nas je ovaj put curica :)...

Alman nisam kanu nikad stavljala al znam da kasnije tesko se farbat ako budes htjela.. Tako sam cula... A bas ako nemas sijedih nemoj se ni farbati... Ja sam se nesto dvoumila al nema potrebe.. Jednom se u zivotu ofarbala[sm=smiley36.gif]mozda budem nekad pramenove,cisto rafi.promjene....

Joj maloprije prala jastuke male pa kad centrifuga masina pocela skakati, joj bas sam se prepala valjda je nisam zeznula[sm=smiley36.gif]

Nisam nista kuhala, uzet cemo nesto a idemo sad gledati etisone da i to uzmemo pa nek stoje, mozda ih ne prostrem odmah vidjecu....

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:03:19)

trazila si drzac za baldahin [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:04:09)

http://www.ringeraja.ba/forum/m_15307/mpage_40/key_/tm.htm#2469314

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:06:11)

joj ja se napisah i ne prodje mi post [sm=hudicek1.gif]
uglavnom citala sam da kana nema negativan uticaj u trudnoci na bebu, cak sto vise da je najzdraviji nacin farbanja, mada sam se ja farbala i proslu trudnocu i sad jedno na pocetku, i tako se farbam dva puta godinje [sm=smiley1.gif], ne razlikuje mi se od prirodne boje tako da se izrastak slabo primjeti
a svako 15 dan stavljam kanu na nokte i ponekad se i iscrtam po tijelu kano, bas sam neki dan trazila neke motive na netu i naidjem na sliku trudnice kako je sav stomaku iscrtala [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:10:29)

bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom [sm=smiley36.gif], mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbam[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:14:39)

IZVORNA PORUKA: rose

Ahahahhahahahahahahahha kako sam se provalila majko mila hahahahahhaga[sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=zz_bounce.gif]
A ovo je provala godine hahahhaa

Jao jao Rose[sm=smiley36.gif] onaj moj prethodni post provala ziva.... Stid me [sm=jezicek.gif]...eeee moja glava [sm=smiley36.gif]
Da trazila sam i nasla u fisu a jos nisam kupila,dvoumim se[sm=smiley36.gif]

Jos pitam sta je to na B [sm=smiley36.gif]hahhahaa a Boze dragi... Ne zamjeri,danas kod nas bas tmurno pa mi rupa u glavi[sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:16:17)

IZVORNA PORUKA: alman

bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom [sm=smiley36.gif], mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbam[sm=smiley1.gif]

Ja sam sad tako.osisana[sm=zz_bounce.gif] kontala sam je jos malo skratiti al ne smijem puno zbog repica za maramu[sm=smiley36.gif].....a najvise vokim ono bas na pash kratko....al ionak me niko ne vidi[sm=jezicek.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:16:47)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ahahahhahahahahahahahha kako sam se provalila majko mila hahahahahhaga[sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=zz_bounce.gif]
A ovo je provala godine hahahhaa

Jao jao Rose[sm=smiley36.gif] onaj moj prethodni post provala ziva.... Stid me [sm=jezicek.gif]...eeee moja glava [sm=smiley36.gif]
Da trazila sam i nasla u fisu a jos nisam kupila,dvoumim se[sm=smiley36.gif]

i mene si nasmijala [sm=smiley36.gif] al hajd sve se prasta trudnicama a pogotovo ovim sto su prikraju[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:18:30)

Alman ovo je provala godine Bogami[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:20:28)

Jos pitam Rose jel za ranicu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a boze ne mohu sebi.doci od smijeha hahah[sm=smiley36.gif] preskocite taj moj post plz, nemojte citati[sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:21:17)

a i ja sam mislila da mi skrati tek toliko da mogu zavezati repic, ja sam nekad imala tako dugu i gustu kosu i svako malo ja je skratim i dugo sam se sisala stepenasto na duzinu ramena al sad mi nesto i to dojadilo pa mi se tako ta frizurica svidja, jer mogla bih ponekad i da ufrckam a ovako dugu ne mogu kratko mi drzi, par sati i ispravi se [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:26:16)

Jos pitam Rose jel za ranicu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a boze ne mohu sebi.doci od smijeha hahah[sm=smiley36.gif] preskocite taj moj post plz, nemojte citati[sm=smiley36.gif]

ja prestala citati kad si napisala da cekas curicu, to nakon ranice [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:30:23)

sta mislite o ovom [sm=smiley1.gif]
http://imageshack.com/a/img909/9165/GldRPo.jpg

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:34:52)

meni je ovo ruzno i ne vidim svrhu sem religijske kod hindusa

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 15:44:51)

meni se ne svidja kad neko uradi u velikom kolicinama, ni ova konkretno, al nesto malo diskretnije na ruci ili niz nogu to mi se svidja, a naisla na ovu sliku na netu pa rekoh da cujem i vasa misljenja[sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 16:40:10)

danas lazanje rucku, evo nemogu disati koliko sam pojela. Cak su se i mm svidjele. Pravila sam ih od domaci jufki, sad kiflice sa kremom, sledece vaganje ce biti 70kg [sm=smiley36.gif] Bujrum trudnice da mi pomognete sa kiflicama, lazanja nije ostalo [sm=smiley9.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 16:55:59)

lala i ja bih mogla lzanje, mozda ih sutra budem pravila danas su kod mene mahune, a mm cufte sa pirom, a jucer sam pravila punjene tkvice sa krompirom i bas sam se najela [sm=smiley1.gif] a prijatno i hvala na pozivu

milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 16:59:55)

BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa.
usitnilo ti pravo,e pa sretno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupe[sm=duda.gif]

almond
pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.

jel se još tko porodio?

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 17:17:12)

IZVORNA PORUKA: milenium

BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa.
usitnilo ti pravo,e pa sretno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupe[sm=duda.gif]

almond
pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.

jel se još tko porodio?

Hvala draga moja[sm=smiley31.gif]da blizi se i.meni.pa cu vidjet kako cu sa dvoje hehehe...znaci sa troje bas nista [sm=smiley36.gif] haj nek.su zivi i zdravi samo, sta ces.... Ma da kod nekih bebica nista ne pomaze za grceve, mozda masaza samo ublazi malo ali i to ce proci.. I mene sve to ceka :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 17:18:16)

ja prestala citati kad si napisala da cekas curicu, to nakon ranice [sm=smiley36.gif]

Suti,provalila sam se za citav zivot ][sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (4.3.2015 17:19:57)

Ovo je malo previse[sm=smiley36.gif]al sam ZA tetoviranje kanom :) nesto sitno,malo prelijepo.... I odavno hocu sebi nesto tako da radim na nozi il ruci al ne znam gdje bi radila :(

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>