Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 0:29:43)

Evo drage moje otvaramo novi mjesec Mart :) zelim nam sto lakse porode, nama terminusama, a ostalim[sm=nosecka.gif]uredne trudnoce do kraja i sto lakse porode:))

Otvaramo temu sa lijepim vijestima: Marseljeza nam se porodila [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 0:37:38)

Amanni...porodila se[sm=bravo.gif]
Tukica...porodila se[sm=bravo.gif]
Adicaa...porodila se[sm=bravo.gif]
Saamy...porodila se[sm=bravo.gif]
Marseljeza...porodila se[sm=bravo.gif]
Sprinter...porodila se[sm=bravo.gif]
Pravnica...26.02
Dianaa...porodila se[sm=bravo.gif]

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Putujuca...18.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Adano -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 1:08:22)

Evo da se i ja javim da sam napokon izasla iz bolnice. Sad za sad je hvala Bogu sve uredu ali moram strogo mirovati, znaci samo krevet-wc i to kazu sve do poroda, a termin je taaakooo daleeeko... molim Boga da doguram do 34.sedmice pa onda je svaki dodatni dan super... cestitke novim mamicama a bebicama dug i sretan zivot :* :* :*

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 1:24:32)

Eto bejbibi dosao i nas mjesec, sad cemo i mi brzo [sm=bravo.gif] MARSELJEZA sve najljepse tebi i bebici od srca zelim, nadam se da je sve proslo kako treba [sm=smiley31.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 1:58:54)

Nocne pticice ima li vas? [sm=smiley36.gif] Adano sada se dobro cuvaj i bit ce to dobro ako Bog da, samo pozitivne misli i bez sikirancije [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 2:08:18)

ima ima [sm=smiley36.gif] nema sna nikako evo gledala CSI, pa udjoh da vidim ima li koga, kad procita da se mareljeza porodila [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 8:08:19)

Jutro zenice, kako stw mi..jeste se naspavake..ja slabo skroz,sve bolesnija:( grlo me boli..evo ustala sam, ne mogu ni da spavamgore mi bude ujutru....

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 8:21:19)

Jutro drage moje trudnice, da am mjesec Mart prodje u najboljem mogucem redu i da uzivate u pupama , terminusama lake i ugodne porode ....
Ljubimo vas ja i Dnajvise[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

farmacojtishe -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 8:43:41)

Jutro drage trudnice. Vidim novi mjesec na temi [sm=smiley1.gif] nadam se da vas ne gnjavim puno [sm=zmeden.gif] postavicu opet link ove ankete. Pa ako ima koja trudnica da nije ispunila,ako može da odvoji desetak minuta. Iako vas pratim tek nekoliko dana vidim da se fino druzite ovdje, svidja mi se ovaj post sa terminima. [sm=bravo.gif]
https://docs.google.com/forms/d/1u_Hh-_RCcbM1HC7n0azpz9oNMfYHvSOGu-1XII2LyoY/viewform

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 10:07:27)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Jutro drage moje trudnice, da am mjesec Mart prodje u najboljem mogucem redu i da uzivate u pupama , terminusama lake i ugodne porode ....
Ljubimo vas ja i Dnajvise[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala andy draga :**** pusa za,vas

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 10:13:19)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Eto bejbibi dosao i nas mjesec, sad cemo i mi brzo [sm=bravo.gif] MARSELJEZA sve najljepse tebi i bebici od srca zelim, nadam se da je sve proslo kako treba [sm=smiley31.gif]

Jooj da blizi se[sm=smiley36.gif]iskreno da ti kazem imam neku blagu tremu kad skontam da je mart hehe...ja sam danas po zm punih 38 sedmica.. Al sam skontala da je vjetodostojniji onaj po ultrz pa tek u srijedu aBd ulazim u 38.s....

Tek cu prekosutra zvati doktora da se narucim na pregled pa cemo vidjeti

Btw, sretan praznik zenice [sm=smiley1.gif]

Kod nas sunce, moramo fino iskoristiti, hem nedelja hem praznik hehhe

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 10:39:31)

eto marseljeza zatvorila februar ostade pravnica za mart...cestitke marseljezi a pravnici da ce to jos malo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 11:05:51)

Jutro zenice, bejbibi draga lijeci se do termina da ozdravis ako Bog da, pravnice nema, da se nije i ona porodila? [sm=smiley1.gif] hvala andy [sm=smiley31.gif]

Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 12:23:46)

Drage zenice, super vijesti, Marseljeza cestitam od srca draga, nek he bebica uvijek zdrava, sretna i puno uziva sa svojom porodicom![sm=bravo.gif] Pravnice, drzi se, drzimo ti fige da bude brzo i da bude najbolje i najlakse moguce.
Bejbibi draga, ti si nam slijedeca, primaklo se[sm=bravo.gif]
Pozdrav za sve druge trudnicice!

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 13:18:46)

Pozdrav zene moje... evo mene zvanicno u martu [sm=smiley36.gif]
Marseljeza, cestitaaaam... blago tebi, ti se rijesi sa srecom [sm=bravo.gif] sad uzivaj. Kad budes u prilici ispricaj nam kako je sve teklo... Ostale, hvala vam za podrsku... nadamse da cu i ja uskorooo... vec sam nervozna, uff!!

Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 14:15:33)

Dan ženice

Maserljeza čestitke[sm=bravo.gif],da vam je bibica živa i zdrava i na ponos samo bude[sm=rozica.gif]

Adano hvala Bogu da je sve dobro prošlo
sad samo odmaraj i izguraćeš ti do kraja[sm=smiley1.gif]

pravnice sretno[sm=smiley1.gif],brzo će to,možda se i danas porodiš

ostalim terminušama ugodan ostatak trudnoće i svima akoBogda lagan porod

divan dan,uživajte u vikendu[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 17:19:44)

Gdje ste zenice,uzivate u vikendu a:) jel se rostilja?? Mi isli malo setati,uzeli za jest svega i kuci.. Najeli sad se izlezavamo[sm=smiley36.gif]....
Pokusat cu izdraviti prije nego se porodim aBd jer ovako ne ide uh...pijem sirup,tablete ko prosli put, sta cu ne mogu prirodnim oreparatima dugo bi to trajalo....samo nek mi m ozdravi...

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 17:35:01)

pozdrav kako ste mi drage [sm=nosecka.gif] evo i mi sad dosli kuci, danas mm ne radi nema nastave pa isli moljima na dorucak, na mamin maslanjak [sm=smiley1.gif] niko ne kuha ko moja mama [sm=smiley1.gif], pa poslije isli kod mozevih malo prosetali lijepo vrijeme, pa rucali kod njih tako da sad odmaramo, meni se spava dva dana spavala u ovo vrijeme pa me opet hvata al nedam se hocu da veceras legnem ranije [sm=smiley1.gif]

i ja sam danas usla u 6 mjesec [sm=bravo.gif] da ako Bog da sve bude hairli, bebi se stalno javlja i to ce bit nocna ptica izgleda,[sm=smiley36.gif] naj aktivnija iza ponoci

bejbibi brzo ozdravljenje zelimo jos malo pravo ti je usitnilo sad ce 17 mart[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 17:49:04)

Hvala Alman draga,bas me satra ova gripa u trudnoci uh...nikad nisam bila ovako bokesna,valhda imunitet slab...da meni se blizi hehhe, mozda budem i prije pravnice [sm=smiley36.gif] stalno.osjecam pritisak dole al cura se bogme vrti itekako valhda nece jos hehe...dok odem dr pa cu vidjet sta ce reci... Nisam jos svjesna da je sve to tako blizu[sm=smiley1.gif]...ne zelim razmisljati o tome hehe

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 17:58:00)

IZVORNA PORUKA: bejbibi
Pravnica...26.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Putujuca...18.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 18:14:08)

ma vrijeme bas brzo prolazi, barem do sad ne znam hoce li mi se predkraj oduljiti, al sve kontam koliko imam kasnije obaveza da ce mi jos brze proci i pitanje je hocemo li i sve stic uraditi do poroda, ako ne bude lijepo vrijeme[sm=zmeden.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 18:25:26)

eh drage moje, evo i mene [sm=smiley36.gif] ja pisala po februaru, a ono novi mjesec danas, pa dok skontah [sm=smiley36.gif]

marseljezi cestitke za bebicu i sve najbolje. Nadam se da je proslo sve u najboljem redu i da se nisi napatila. Uzivaj sada!

Pravnica nam presla u mart, ona otvara ovaj mjesec izgleda [sm=smiley1.gif]

moja curica danas specijalno aktivna, ne znam sta joj je, valjda joj godilo sunce [sm=smiley36.gif] uh jos jedan mjesec pa ja prva na spisku [sm=smiley36.gif] primice seee!
terminusama ovaj mjesec zelim sto laksi porod i da sve bude kako treba

[sm=smiley31.gif] za sve!

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 18:38:40)

djeste zene, sta ima? Danas lijepo vrjeme pa smo se sve razbjezale, otisle na sunce ko gusteri. Ja sam sa mm setala bas dugo, sad jeli i odmaramo. Sinoc sam bila u super merketu na baby odjelu, kako je sve lijepo, sve bi kupila, al nesmijem jos nista jer neznam sta je, a i sestra je naredila da ne kupujem nista ima ona i previse, ali moracu malo potrositi [sm=smiley36.gif]
Nema pravnice, da se nije i ona porodila?

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:03:24)

joj ja sam danas izgleda pretjerala sa setnjom [sm=smiley13.gif] valjda ono uz brdo pa niz brdo, pa sad kako sam sjedila jedva ustadoh imam osjecaj da mi u stomaku ima sto kila, a inace svi mi govore kako mi je samo stomak narastao i bas tezi a jos 4 mjeseca ga valja nosati [sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:10:01)

alman samo polako. Uspori kad osjetis da si se zamorila, to ja uvijek radim. Jos sad kako ulazim u deveti sve mi nesto tesko [sm=smiley36.gif]

Danas sam hodala po fisu, definitivno vise nigdje daleko ne idem, dok smo dosli do Viteza mene neka mucnina obuzela, valjda i od sunca, a u autu vruceeee.

Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>