RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:16:43)

ma nisam brzo hodala, bas polahko isla sam sve za njima nisam ih mogla pratiti, a kad smo se vracali niz brdo osjecala sam da mi se tako zgrcio stomak, bio je tako tvrd, i sve me vuce naprijed, ja se slomila drzeci ispravljenja ledja, pa me sad bole i krsta [sm=smiley1.gif]

od sad cu nosati sa sobom kakav stolic ili spuzvicu pa kad mi dojadi da mogu gdje poravnit [sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:37:39)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bas me nasmija, ali nije ti to losa ideja nimalo [sm=smiley36.gif]
mene je moja danas izmorila evo i sad se borim s njom, dosla mi do zeluca gore [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:43:31)

Jooj zenice vi kad pisete terminusama lagan porod ja se tek tad skontam pa si me zelydac prevrne[sm=smiley36.gif].....nije me strah neki nego ono vise kako ce sve to ici i kako ce pogotovo kasnije aBd biti.. Al haj nek hairli prodje porod pa cemo vidjet kako dalje :).....

Mi isli do cazina,ima nekih 20 min voznje,i isto me tako neka vrucina,mucnina uhcatika uh..bas mi zlo bilo...al nisam ni doruckovala pa valhda i to...

Pravnica se mozda i porodila :))

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:46:25)

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Pozdrav zene moje... evo mene zvanicno u martu [sm=smiley36.gif]
Marseljeza, cestitaaaam... blago tebi, ti se rijesi sa srecom [sm=bravo.gif] sad uzivaj. Kad budes u prilici ispricaj nam kako je sve teklo... Ostale, hvala vam za podrsku... nadamse da cu i ja uskorooo... vec sam nervozna, uff!!

Ah ti se javila heheh....hajde, cekamo da nam zvanicno otvoris mart[sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:47:16)

eh bejbibi primaklo se i tebi. Samo ne razmisljaj puno o tome. Bit ce to aBd sve kako treba [sm=smiley1.gif]
ma sto je najgore ja sam bila i doruckovala, ali valjda ovo malo kako me gore negdje buba pa mi pritisak neki, i ne mogu nikako da se namjestim [sm=smiley36.gif] ali eto hajde i to sve jos malo aBd.

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:51:06)

Ma ja sam vise stvaaaaaaaarnooo nervozna [sm=zz_banghead.gif] ufffff! Moram se nekom pozalit [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:51:16)

Ti si prva u aprilu[sm=smiley36.gif]i to pocetkom hehe...ma haj sta ces, mora izaci :)..... Kad krenu aBd bolovi samo cemo cekati da to prodje nista drugo ti se ni ne mota po glavi [sm=smiley36.gif]

Ne znam vala i ova moja bas aktivna hahha,kazu umire se pred porod al mozda i ne kad je drugo, trece u pitanju...iskreno jedva cekam da idem na pregled da vidim sta ce reci :)....

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 19:52:23)

Ma ja sam vise stvaaaaaaaarnooo nervozna [sm=zz_banghead.gif] ufffff! Moram se nekom pozalit [sm=smiley36.gif]

Pozali se draga nama ovdje, mi te razumijemo[sm=smiley36.gif] pa dobro nisi ti pubo odmakla od termina :) imas li bolove

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 20:14:19)

Sto je najgore, nemam. Jaaaaoooojjjj... a da ne kazem kako me nervira okolina sa "paaa niiiisii joooos" i "ima li novine: ... grrrr...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 20:24:55)

Sto je najgore, nemam. Jaaaaoooojjjj... a da ne kazem kako me nervira okolina sa "paaa niiiisii joooos" i "ima li novine: ... grrrr...

Ahahhaa sto me nasmija [sm=smiley36.gif] i mi te stalno ispitujemo isto hahahha....ma sta se sekiras draga, bice kad bude :)... Ignorisi ljude.. Sad te sve nervira i sebi si dosadna vjerujem.. Ista sam bila pri kraju a i sad sam a imam do termina, mogu mislit tebi tek kako je... Tako da opysteno samo.. Stvarno.je vazno biti opusten

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 20:29:10)

Saamy, tu smo draga :))) javi nam se ovdje

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 20:30:06)

pravnice samo polako, izaci ce kad ono bude spremno. Najgore kad te pitaju tako okolo kad ces sta ces a ni ti sama ne znas. Samo povecavaju nervozu.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (1.3.2015 20:31:32)

Ma zato najbolje sto vise izbjegavati.ljude[sm=smiley36.gif]....

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 0:59:01)

Zene moje bile ste mi aktivne vidim [sm=smiley1.gif] bejbibi ti bar znas sta te ceka, pa si nekako i spremna, koliko, toliko aaa ja imam osjecaj da me bas trema hvata opasno kad vidim da sam bas blizu [sm=zmeden.gif] ali sta cu, sto kazete nekako mora izaci pa kako god [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 7:58:09)

jutro trudnice, sta ima, vidim sve ste se uspavele?
Cestitke marseljeze i sve najbolje.
ja se probudila rani i sad mi se spava, odo malo odkunjati dok vi ustanete [sm=zz_sleep.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 10:20:27)

Jutro zenice, jeste se naspavale...ja jesam hB ok...
Sta ima kod vas, jel se i danas praznuje:)
Sta kuhate? Ja pojma nemam.. Kontam malo prosetati,fino vrijeme,suncano ali puse pavidjet cemo jos...

Selzy,bice dobro aBd... Moramo se nekako rijestiti:) zaboravit ce se haj

Pravnica jesi jos 2u1:)

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 11:32:48)

zene opet pobjegle, kod mene sunce sija, ali mi mrsko ici van, a moracu po salatu, jedem u zadnje vrije velike kolicine zelene salate, jela sam je i prije ali sad duplo, bas mi godi nejedu mi se krastavci ali zelenu salatu mogu svaki dan, svaki obrok. Ja cu rucku krompirusu, bujrum

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 13:43:53)

Zene sta je ovo,nema vas nigdje.... Mi bili malo vani,M u igraonu odveli,uzeli za jest i kuci.. Eh kad si vec spomenula Lala zelebu salatu i ja je jako volim pa sam poslala M da uzme jer sam zaboravila[sm=smiley36.gif]ja jos narezem mrkvu na kolutice i tako jedemo..naravno posolim,sirce,ulje...i bas bih mogla stalno jesti.... A probaj jos da stavih grah obaj iz konzerve i kukuruz secerac...predobro bude.ja nekad samo to jedem uz hljeb...a nekad znam i filete pilece staviti i eto obroka finog :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 13:45:56)

Hajmo zene aktivirajte se malo, sta je ovo, nigdje nijedne [sm=zmeden.gif] morat cu minuse dijeliti[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 13:47:22)

Ja cu danas za rucak pire i batake u tavi ispeci, salata i to je to :)

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 14:17:27)

bejbi i ja je jedem sa hljebom, nekad stavim i mladi luk i spinat, jer nemogu da jedem pecen spinat, a svjez volim.
Zene danas slave praznik pa nisu tu.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 14:38:25)

Da da i mladi luk je super sa zelenom salatom:)... Spinat nisam probala al vjerujem da je ukusno...ja stavim jos svjeze krastavce nekad i.super bude....a bas mi nesto pase da jedem salate sa sircetom [sm=smiley36.gif]valjda ono kiselo pa me digne[sm=jezicek.gif]jer sam sva ko slon[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 15:56:35)

mi smo danas izasli na rucak...juce moja maam nam donijela...i tek cu za sutra nesto skontati...mozda grah :D

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 17:45:59)

Mi smo juce vani uzeli za jest a danas kuhala.. Mm se pravo svidjelo :)...

Sad se izlezavamo,vala dosadno.... Kazu da ce opet minusi bit vani:(.. Zahladjenje.. A bas mi danas pasalo ovo vrijeme.ko proljece

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (2.3.2015 17:46:53)

Gdje ste zenice? vidim pricate o salatama, ja volim sve vrste salate, francusku i rusku cesto pravim, aa moze i zelena sama, lajk za salate [sm=smiley36.gif] niste mi nesto aktivne, valjda praznik pa sve negdje izasle, neka, neka samo uzivajte [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>