rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (3.3.2015 14:12:51)
|
IZVORNA PORUKA: marseljeza Hvala vam svima, samo sam vas kratko prelistala, u pauzi od dojenja koje je svako malo, moj dečko samo jede, kaki i spava :) Detaljno vam ispričam za porod sve, prošao je odlično, što se mene tiče važno je bilo slušati i disati, strah ostavi pred vratima i sve bude dobro. Na jedan poseban način sam uživala u tim bolovima koji nisu bili nesnosljivi definitivno. Pravnice, samo opusteno ako do sad nije bilo ništa, brzo će :) Jedina muka mi je ova rana od epi i nisam još kakila. Ko ima savjet kako da to poguram, bila bi mu zahvalna do neba, crijeva mi lijena sad :( kupi prolax glicerinske stapice...ja sam to cim sam dosla iz bolnice a sto se tice poroda, tvoj mi lici na moj..nemam nikakve traume od poroda...rana od epi je bolila nekih 7 dana dok nisu konci poispadali...doji sto je moguce cesce da ti se i materica brze vrati [sm=bravo.gif] za ranu je dobar balzam peruvianum, prave ga u apoteci...a cim konci siapdnu rivanol obloge...ugodno hlade...pranje vodom i susenje na zraku
|
|
|
|