Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (5.3.2015 2:21:17)
|
Evo mene u ovo gluho doba[sm=smiley1.gif] Danas se naradila posteno,stavila malenog na spavanj,a ja otisla u dnevni boravak da sacekam muza i da se vama malo javim Bilo 21h.kad neko govori sreco predji u spavacu davno prosla ponoc,sad mi se san razbio garant cu cutavu noc mesecarit[sm=smiley13.gif] Bejbibi maleni ima 20mj.,odavno on koristi tutu ali ga nisam htela u potpunosti odvic prije 18mj., Mozda ce cura poci malo ranije,a mozda joj je samo tijesno, pa dok se nastima[sm=smiley36.gif],samo polako bice sve dobro Rose iskreno verujem da ce sa bebarom sve biti u redu[sm=smiley1.gif] Ovaj baldahin i drzac ako bude decak,a bejbibi odustane ja bih kupila za svoju Ajsicu[sm=smiley1.gif] Adano rekose ti zenice hladno mlijeko,krekeri,bademi,plasma,orbit,mrkva i ako ti nista ne pomogne trazi od dr lijekove Meni nista nije pomoglo,prva 4mj. Uzas I taman proslo sad se pojavila zgaravica[sm=hudicek1.gif] Ko se ono zalio da se ne deblja? Ako nisi anemicna i beba fino napreduje ne brigaj...,ja vec dva puta gubila po 5kg.i kaze dr.da je normalno i to,samo sto sam ja sve to nadoknadila sada
|
|
|
|