RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (5.3.2015 23:18:04)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Bejbibi mozda kod vas u bolnicama to ne praktikuju, u vojnoj traze te briseve prije poroda, a mislim i da je na jezeru tako, cekam nalaze pa cemo vidjeti sta ce mi gin.reci, valjda ce me pregledati i propisati mi nesto, ne bih da uzimam na svoju ruku

Da,moguce

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (5.3.2015 23:19:20)

Alman znaci ti preuzimas vodjenje spiska[sm=bravo.gif] ostavljam ti u amanet[sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (5.3.2015 23:24:41)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Alman znaci ti preuzimas vodjenje spiska[sm=bravo.gif] ostavljam ti u amanet[sm=smiley36.gif]

ma morala sam ne mogu sve da popamtim, pa rekoh da ga kopiram da ne moramo kasnije da ga trazimo, nek nam je priruci[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:15:20)

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

ma morala sam ne mogu sve da popamtim, pa rekoh da ga kopiram da ne moramo kasnije da ga trazimo, nek nam je priruci[sm=smiley36.gif]

Neka si draga,super[sm=smiley1.gif] eto ti sad vodi spisak jer ne znam kad ce mene zadesiti[sm=duda.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:19:47)

Sabahajrola zenice[sm=smiley36.gif] gdje ste, nema vas..... Uspavale se sve
....ja nisam bas najbolje spavala zbog M, kasljo citavu noc.izgleda nije mu odgovarala set_njica juce.. Al onaj suhi kasalj ga muci.... Mene boli grlo i to lijeva strana samo kad gutam :( ide mi nekad i na uho... Zna li koja kakav lijek za to.. Pokusat cu kaduljom sapirati..

I kad duboko udahnem osjecam neki sum u plucima[sm=zmeden.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:25:29)

http://uspesnazena.com/lepota-i-zdravlje/carobno-ulje-za-zategnutu-kozu-bez-strija/

Evo nesto protiv strija, mozda valja a?!! Trebale bi probati

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:28:38)

http://uspesnazena.com/lepota-i-zdravlje/grejpfrut-i-med-eliksir-lepote-i-zdravlja/

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:32:54)

cura, zdrava [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 9:57:21)

jutro zene, sta ima? Kakvo vam je vrjeme, kod mene sunce.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:06:12)

IZVORNA PORUKA: rose

cura, zdrava [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif] rose,nismo ni sumnjale:) saf mozes da se opustis i uzivas do kraja aBd [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:07:30)

IZVORNA PORUKA: lala88

jutro zene, sta ima? Kakvo vam je vrjeme, kod mene sunce.

Kod nas jak vjetar..nije bas tmurno al nije ni suncano nesto....cekam M da ustane pa da izadjemo... Idem kupiti jos neke sitnice i da zavrsim vise sa tim dzidzama za bebu

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:09:23)

rose to je super vjest,

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:11:57)

hvala, sad jos da bude sve hairli do kraja da nam se rodi ziva i zdrava, nema vece srece [sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:21:24)

ma bice rose, prosao je najstresniji period, znam da si se brinula za rezultate, sad se opusti i mazi stomak, za koji mjesec princeza ce doci.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:25:56)

al bas me lijepo vijest iznanadila rekose mi djecak al me rezultat bas odusevio....valjda sam navikla da imam curu mazu pa jos jedna dobro dodje ,,,mada bi me sin vise volio [sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:29:56)

Jutro [sm=nosecka.gif] moje, kako ste mi danas?

rose [sm=bravo.gif] bas mi je drago da je sve uredu, sad uzivaj i mazi pupu do kraja aBd [sm=smiley1.gif]

ne znam ko je pitao za bijeli iscjedak, imam ga i ja, u zadnje vrijeme cak i malo vise. Moram nekad po 2-3 puta ves da mijenjam na dan...Sad kad budem isla na kontrolu pa vidjet cu sta ce mi reci, valjda ce me gledati i vaginalno, ne znam kako je na Jezeru [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:41:04)

krenulo sa curama pravo, mozda i meni sledeci put kaze da je cura

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:43:48)

IZVORNA PORUKA: lala88

krenulo sa curama pravo, mozda i meni sledeci put kaze da je cura

meni moja dr prvo rece cura pa onda djecak a i meni se ucinilo da je djecak...mozda je pupcanik bio...sad kod mehmedbasica da uzme vodu i kaze misli da je cura...dodje rezultat curetak majkin [sm=smiley1.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:45:22)

Rose to je super vijest, a curi se ostvari zelja za seku...
AzraB, pitala si me gdje sam u Sa - kraj Merkura na Otoci/C.Vili, kontala neko vrijeme, jer smo podstanari, a evo ostadosmo skoro 5 godina, a ti gdje zivis u Sa?

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:52:29)

Rose [sm=bravo.gif] sada uzivaj! [sm=smiley1.gif] kako ste mi trudnice? Azra mislim da vaginalno pregledaju tek nekad pred termin, valjda nije bolno [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:53:22)

IZVORNA PORUKA: anitaa

AzraB, pitala si me gdje sam u Sa - kraj Merkura na Otoci/C.Vili, kontala neko vrijeme, jer smo podstanari, a evo ostadosmo skoro 5 godina, a ti gdje zivis u Sa?

i mi smo u ovom stanu oko 5 godina uselili kad sam bila trudna sa S ... jos nam se ne da imati nesto svoje al nek smo zivi i zdravi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:55:49)

meni vec dva razlicita dr rekla da je MOZDA musko da nisu sigurni, nesmije jos nista da kupim.
konta poceti kupovati zutu boju. Ma samo da je zivo i zdravo, ali bi volila da znam, a odjecu imam i za djecaka i za curu.

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:56:46)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ja sam na Ilidzi, ma pitah te jer rece da ti je daleko posao i kuca.. Ma hajde nije nikad kasno, bit ce bolje aBd samo nek se zivo i zdravo :)

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:58:18)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Rose [sm=bravo.gif] sada uzivaj! [sm=smiley1.gif] kako ste mi trudnice? Azra mislim da vaginalno pregledaju tek nekad pred termin, valjda nije bolno [sm=smiley36.gif]

ma nemam pojma [sm=smiley36.gif] uglavnom vaginalno slijedi svakako [sm=smiley36.gif] da se hoce vise sve zavrsiti da ponovo vidim obrijati svoju gospodju hahahahaha [sm=smiley36.gif] nadam se da nije bolno inace cu poceti da se bijem tamo s doktorima [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (6.3.2015 10:58:23)

mene dr pregleda svaki put vaginalno i pregledace do poroda, takva mu praksa, pregleda me samo prstima, a uzv radi svako 8 sedmica, nalaze krvi svako 2-3 mjeseca. Vaginalni pregled nije bolan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>