RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 8:35:51)

Jutro zenice, kako ste.... Tu sam lala,nisam jos se porodila:) i nadam se da necu heh....bas me satralo ovo sve u zadnje vrijeme pa se nadam da nece cura jos dok se barem malo na opustim... I kod nas tmurno, uzas jedan... Bas bezveze,al cula sam da ce kao od nedjelje bit bolje i toplije....

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 8:48:48)

Evo.kod nas snijeg :(

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 9:38:50)

i kod nas...ne zadrzava se na cesti ali pada

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 9:39:53)

IZVORNA PORUKA: alman

ej zenice sta ima [sm=smiley1.gif] vratio se sime kuci svojoj [sm=smiley36.gif] i odmah sam u kuhinju otisla da napravim tortu za sutra rodjendan mi sinu od zaove, a posto ja svake god mu pravim tortu nisam mogla da ga odbijem, jos hoce da je na torti usisivac, dijete se najvise voli igratisa usisivacem [sm=smiley36.gif] pa cu sutra pokusati da nacrtam usisivac na tortu,

pa dok sam pregledala CSI sad evo legla

rose [sm=bravo.gif]za curu nek se samo javlja, dok mi se nije posla javljati i gurkati, nisam imala ni osjecaj da sam trudna [sm=smiley1.gif]

bas tako...nisam imala nikakvih tegoba trudnickih...a i stomak lagano raste, valjda imam viska od prosli put pa ne ne promjeti bas...mada je sporo rastao i prvi put...i tek kad se pocela javljati znam da je tu...danas me vec bocka nesto [sm=smiley36.gif]

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 10:55:21)

Cao cure,

Prosle subote sam bila na prvom pregledu, doktorica rekla 6 sedmica, radila UV vaginalno, uzela papa i briseve, a sutra idem da radim krvnu sliku...kontrola iduce subote 21-og.
U međuvremenu sve super, jedino se brzo umaram i brzo zadišem, zasad sam te sreće da nemam mučnine, mada postajem preosjetljiva na mirise [sm=zmeden.gif]
Dajte neki prijedlog gdje da kupim adekvatan grudnjak, ono da drži sve na okupu [sm=smiley36.gif] a da grudi ne izgledaju opušteno, ovaj moj se jedva bori sa novom veličinom... [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:17:59)

IZVORNA PORUKA: blue moon

Cao cure,

Prosle subote sam bila na prvom pregledu, doktorica rekla 6 sedmica, radila UV vaginalno, uzela papa i briseve, a sutra idem da radim krvnu sliku...kontrola iduce subote 21-og.
U međuvremenu sve super, jedino se brzo umaram i brzo zadišem, zasad sam te sreće da nemam mučnine, mada postajem preosjetljiva na mirise [sm=zmeden.gif]
Dajte neki prijedlog gdje da kupim adekvatan grudnjak, ono da drži sve na okupu [sm=smiley36.gif] a da grudi ne izgledaju opušteno, ovaj moj se jedva bori sa novom veličinom... [sm=smiley36.gif]

Dobro nam.dosla draga :) zelim.ti urednu.i skolsku trudnocu do kraja aBd i sto laksi.porod :)))

Reci nam termin da te nasa Alman uvrsti u spisak [sm=bravo.gif] jer sa pamcenjem.nismo na zavidnom nivou[sm=smiley36.gif] pa moramo.imati.spisak.pred ocima da znamo kad je.koja terminusa hwhe....

Javljaj nam se redovno.inace Alman daje.minuse za nejavljanje[sm=jezicek.gif]salim.se naravno..

A za grudnjake ne znam sta.bi.ti.rekla..mozda lisca,oni.imaju.dobre al.i.skupe :(... Pa eto....

Jesi prvorotka?? U svakom.slucaju sretno.... Ja sam terminusa pa vas uskoro napustam[sm=smiley36.gif]

Ovdje su zenice super i.podrska velika[sm=bravo.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:22:28)

Cao cure,

Dobro nam dosla draga,prvo sve cestitke za bebicu i zelim ti skolsku trudnocu [sm=bravo.gif]
Kod svake zene su ti simptomi individualni,tako je i kod mene bilo bez ikakvih simptoma,mada zadnju sedmicu su izgleda poceli hormoni da luduju,i pomalo kiselina pocela,mada mozda si ti sretnica pa te i to zaobidje [sm=smiley36.gif]
Sto se tice grudnjaka ja sam zasad uzela sebi ono kao top sportski samo sa spuzvicama,super mi je mekan i ugodan a ne zulja,kupila na pijaci
Eto draga ako imas pitanja,slobodno pitaj ima ovdje i iskusnijih trudnica,jer je meni prva beba
Ne pitah te koja ti je to trudnoca,i javi nam termin da te stave na spisak trudnica[sm=bravo.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:23:53)

bejbibi ja i ti ko da sjedimo zajedno pa pisemo,usput kakva si danas,gura li curetak?[sm=bravo.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:35:16)

blue moon dobrodosla...mozda budes imala srece pa ko ja prodjes bez mucnina [sm=smiley1.gif]

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:45:20)

MAM & rose & bejbibi hvala na dobrodošlici

Prva mi je trudnoća i sve mi je novo, ovdje na forumu ima pravo puno informacija i za većinu mojih pitanja ima neka tema i puno iskusnih trudnica, ono taman krenem da napišem nešto vidim već neko pitao, spomenuo

Prema kalkulatoru termin bi trebao biti 22.10. napisala sam to tamo u nekoj drugoj temi...

Potražiću neki sportski grudnjak to mi je zasad jedina briga [sm=smiley1.gif] a uskoro će i stomak da se vidi [sm=nosecka.gif] pa ću trebati i odjeću prilagoditi tome, zasad stanem u svoje farmerice

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:46:16)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

bejbibi ja i ti ko da sjedimo zajedno pa pisemo,usput kakva si danas,gura li curetak?[sm=bravo.gif]

Hehe telepatija[sm=smiley36.gif] joj draga ne znam sta bih rekla...stvarno.ovih zadnjih dana nisam dobro..valjda mi se sve skupilo..i ovaj kasalj i M bolestan,pa razmisljanja kako cu sa dvoje... Bas sam nikakva[sm=smiley13.gif]...necu jos da se porodim barem da.proguram.do.vikenda kad je.moj dr dezurni al nikad se ne zna....
Onda sam jos svekrvi poslala poruku da pozove djevera da nema.smisla.da je.ovdje,da je sramota itd..da mi.treba komocije... Nisam vise mogla.sutiti uhvatila me neka nervoza i sve drito u sridu sto kazu....pa me sad grize savjest sto sam.rekla al nisam mogla sutiti vise... I eto sva nwkakva nikakvva sam, koa da me.poplava bacila[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:49:05)

MAM & rose & bejbibi hvala na dobrodošlici

Prva mi je trudnoća i sve mi je novo, ovdje na forumu ima pravo puno informacija i za većinu mojih pitanja ima neka tema i puno iskusnih trudnica, ono taman krenem da napišem nešto vidim već neko pitao, spomenuo

Prema kalkulatoru termin bi trebao biti 22.10. napisala sam to tamo u nekoj drugoj temi...

Potražiću neki sportski grudnjak to mi je zasad jedina briga [sm=smiley1.gif] a uskoro će i stomak da se vidi [sm=nosecka.gif] pa ću trebati i odjeću prilagoditi tome, zasad stanem u svoje farmerice

ja sam 18-a sedmica jos sam u svojim farmerkama...doduse neki je dublji model pa mi ide preko stomaka i imaju elastina [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:55:39)

blue moon dobrodosla, cestitam na trudnoci. Nemoj se sikirati za odjecu neide tako brzo stomak ja sam evo 21 sedimica i josuvjek nosim farmerice od prije. Sto se tice grudnjaka, nosim isti samo sam pomakla kopcanje na sire, do 10 sedmice grudi su mi bile natecene i ogromne, onad su se vratile u normalu i pomalo rastu. Ja sam se samo 2kg udebljala za 5 mjeseci, jedem ko inace i vjezbam cesto. Vazno je da jedes zdravo, a ne puno.

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:56:15)

Blago tebi rose,ja sam svoje juce pokusala obuci,skopcala ih al hocu da puknem [sm=smiley36.gif],pa se juce po gradu gledam po onim staklima,vela havle koliko mi je dupe da izvinete,dosad sve kila sto sam dobila otislo u dupe i stomak,doduse i prije sam imala stomak al mali,al sad se sama sebi cinim ko loptica a kakva cu biti do termina ptice znaju[sm=smiley36.gif]

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:58:41)

I moje su stretch, znači imam još fore jer nisam baš za vrećaste odjeće, znači nije problem nositi usko bar dok je još rana trudnoća [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 12:00:55)

I moje su stretch, znači imam još fore jer nisam baš za vrećaste odjeće, znači nije problem nositi usko bar dok je još rana trudnoća [sm=bravo.gif]

Nosi draga ono u cemu se osjecas fino:)) to je najbitnije....a vidjet ces i sama.kako.pupa raste da necea moci usko.oko stomaka pa kupis one trudnicke hlace i super:)

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 12:07:02)

Dok bude pupa doći će i topliji dani i puno veća mogućnost kombinacija i laganije odjeće, do tad ću se već naviknuti na ideju da sam [sm=nosecka.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 12:07:14)

Blago tebi rose,ja sam svoje juce pokusala obuci,skopcala ih al hocu da puknem [sm=smiley36.gif],pa se juce po gradu gledam po onim staklima,vela havle koliko mi je dupe da izvinete,dosad sve kila sto sam dobila otislo u dupe i stomak,doduse i prije sam imala stomak al mali,al sad se sama sebi cinim ko loptica a kakva cu biti do termina ptice znaju[sm=smiley36.gif]

ma ovo je jedini model farmerki koje mogu obuce...one druge dvoje mi ne odgovsraju odavno [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 12:08:22)

proslu trudnocu sam isto dugo bila u svojima a one su bile plitke...pa taman ispod stomaka zavrsavale..a ove sad idu iznad pupka [sm=smiley36.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 13:25:17)

joj zene jest me sad zabolio desni bubreg, suze su mi krenule, sreca trajalo samo 5 minuta. Neznam da li je zbog bubrega ili je beba stisnula pa zabolilo?

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 13:57:55)

IZVORNA PORUKA: lala88

joj zene jest me sad zabolio desni bubreg, suze su mi krenule, sreca trajalo samo 5 minuta. Neznam da li je zbog bubrega ili je beba stisnula pa zabolilo?

Da se nisi prehladila?[sm=smiley13.gif]
Mene od juce prepone bole i stidna kost,bas me zna zignuti a prerano je za to bar mislim,a sutra mi je kontrola bas me fata neka panika[sm=zmeden.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 14:00:26)

IZVORNA PORUKA: lala88

Da se nisi prehladila?[sm=smiley13.gif]
Mene od juce prepone bole i stidna kost,bas me zna zignuti a prerano je za to bar mislim,a sutra mi je kontrola bas me fata neka panika[sm=zmeden.gif]

mene stidna kost boli ima mjesec dana pa ti vidi...prosli put je pocelo pred sami porod sad odmah u pocetku

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 14:02:50)

a ja sve kontam da mi je rano jos za bilo sta [sm=smiley36.gif],valjda i neki strah,pa i strah od konizacije,sve kontam da mi se ne pocne kratiti grlic a ja ne skontam da se desava [sm=zmeden.gif]

sabiinaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 14:24:32)

pozdrav cure evo da se i ja javim ponovo upravo sam dosla sa klinike na jezeru sve je uredu .primio me dr.Nikulin saznala sam da nosim curu tako da se moja mala pravo obradovala sto ce seku dobiti, [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] blue moon dobrodosla

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 14:46:14)

IZVORNA PORUKA: sabiinaa

pozdrav cure evo da se i ja javim ponovo upravo sam dosla sa klinike na jezeru sve je uredu .primio me dr.Nikulin saznala sam da nosim curu tako da se moja mala pravo obradovala sto ce seku dobiti, [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] blue moon dobrodosla

Cestitam draga a Boze dragi jest meni nesto drago kad cujem tako da je curica kod nekog,ja bih sutra trebala saznati jel [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif] akoBogda trebalo bi se vidjeti [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>