M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 11:22:28)
|
IZVORNA PORUKA: blue moon Cao cure, Prosle subote sam bila na prvom pregledu, doktorica rekla 6 sedmica, radila UV vaginalno, uzela papa i briseve, a sutra idem da radim krvnu sliku...kontrola iduce subote 21-og. U međuvremenu sve super, jedino se brzo umaram i brzo zadišem, zasad sam te sreće da nemam mučnine, mada postajem preosjetljiva na mirise [sm=zmeden.gif] Dajte neki prijedlog gdje da kupim adekvatan grudnjak, ono da drži sve na okupu [sm=smiley36.gif] a da grudi ne izgledaju opušteno, ovaj moj se jedva bori sa novom veličinom... [sm=smiley36.gif] Dobro nam dosla draga,prvo sve cestitke za bebicu i zelim ti skolsku trudnocu [sm=bravo.gif] Kod svake zene su ti simptomi individualni,tako je i kod mene bilo bez ikakvih simptoma,mada zadnju sedmicu su izgleda poceli hormoni da luduju,i pomalo kiselina pocela,mada mozda si ti sretnica pa te i to zaobidje [sm=smiley36.gif] Sto se tice grudnjaka ja sam zasad uzela sebi ono kao top sportski samo sa spuzvicama,super mi je mekan i ugodan a ne zulja,kupila na pijaci Eto draga ako imas pitanja,slobodno pitaj ima ovdje i iskusnijih trudnica,jer je meni prva beba Ne pitah te koja ti je to trudnoca,i javi nam termin da te stave na spisak trudnica[sm=bravo.gif]
|
|
|
|