RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 11:08:01)

Aj sad se dvoumim dal da ga vodim...i ja sam nesto razmusljala tamo ce se mozda i vise rqzboliti i bog zna jel ono cisto.... Bas sad ne znam..... Vidjecu sta ce rwci ova pedijatrica jel ga proslo il nije.....

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 11:10:34)

jutro drage moje trudnice. Ja se razradila jutros, vec jedna masina zavrsila, vecina stvari spremna za bebu..Kasnije cu malo u setnju do DM-a da kupim jos sta mi treba..Veceras idem kod mame nisam je vidjela haman 7 dana, bas ne stignem...Moja mrvica ne prestaje da se vrti, sinoc me udarala tako nisko mislila sam evo je izlazi [sm=smiley36.gif] uh valjda nece prije vremena, nesto me sad panika hvata kako ce sve da prodje...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 11:13:14)

Sve smo iste azra[sm=smiley36.gif]i mene neka panika uhvatila[sm=smiley36.gif]vec sam pisala zbog cega da se ne.ponavljam al haj valjda to normalno.... Mora izaci pa kako god[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 11:17:35)

IZVORNA PORUKA: alman

super rose nisu uopse puno skupi, ja sam sigurna da je ona preko 200 km platila al ne znam koliko tacno, zavisi od proizvodjaca,
al se sigurno isplati, kad se ode u Dz radi toga medju bolesnom djecom moze samo jos vise da pokupi virusa

ma da,,,ja ovaj kupila u apoteci u DZ Vrazova...oni propisali inhalacije...reko mogu li ja to kuci, kupit cu inhalator...kaze dr. mozete, jos bolje i napisa mi sta od lijekova i kako da doziram

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 11:36:34)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Sve smo iste azra[sm=smiley36.gif]i mene neka panika uhvatila[sm=smiley36.gif]vec sam pisala zbog cega da se ne.ponavljam al haj valjda to normalno.... Mora izaci pa kako god[sm=smiley36.gif]

a znam, nije ti bas lahko kad dolazi drugo dijete, ali bit cce to sve aBd dobro, vidjet ces. Nemoj se puno zamarati kako ces i sta, ici ce sigurno to sve i bolje nego sto ocekujes [sm=smiley1.gif] izaci ce sve bebice aBd, neka prije neka kasnije. Ja sve gledam da mi ne ostane sta neporadjeno u kuci dok se ne porodim [sm=smiley36.gif] onda da ne mislim ni na sta drugo nego na bebicu

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 14:42:03)

gdje ste zene, lijepo vrijeme pa sve vani. Samo odmarajte, davno sam procitala jednu recenicu koja glasi: " Sa dolaskom prvog djeteta postajes roditelja, a sa dolaskom drugog sudija" Uvjek su starija djeca ljubomorna jer vise nisu jedna, moje starije sestre imaju po dvoje i uvjek je starije djete bilo malo ljubomorno jer je naviklo da je centar svijeta. Razumjem vas strah, prije neki dan mi je jedn azena rekla da kad je bila trudna drugi put, cesto je se i sama pitala da li ce ona moci voliti drugo djete kao prvo, ali kaze kad se rodi odma ga volis isto kao i prvo i nepravis razliku.

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 15:27:44)

Kako ste mi zenice? :) bejbibi izgleda da cu se ja poroditi na tvoj termin [sm=smiley36.gif] bila sam danas na kontroli, pregledao me i pita jesam li stvari spremila kaze ja sam dezurni, taman dodji za 6 dana tj.17-og aaa ako bi te zabolilo ili ti pukao vodenjak ranije odmah dodji [sm=zmeden.gif] po tome sam skontala da bi on mene porodio 17-og al vidjet cemo :)

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 15:38:59)

Selzy nek je sa srecom, pa kad god beba odluci van [sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 15:42:40)

hvala draga moja AZRA, eto ne znam po cemu je on skontao da bi to moglo biti ranije ugl. ako me ne bude par dana znat cete [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 16:33:00)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Kako ste mi zenice? :) bejbibi izgleda da cu se ja poroditi na tvoj termin [sm=smiley36.gif] bila sam danas na kontroli, pregledao me i pita jesam li stvari spremila kaze ja sam dezurni, taman dodji za 6 dana tj.17-og aaa ako bi te zabolilo ili ti pukao vodenjak ranije odmah dodji [sm=zmeden.gif] po tome sam skontala da bi on mene porodio 17-og al vidjet cemo :)

Ej draga mozda se porodimo isti dan[sm=smiley36.gif] ma sve je to blizu moze sad pa sad... Tako da kad odluce van bice...mada ja ne bi jos [sm=smiley36.gif]nisam spremna a M jos 4 dana mora terapiju uzimati [sm=smiley13.gif] znaci tamo u nedelju,ponedjeljak ga moram voditi na kontrolu a ja u ponedjeljak isto moram u bolnicu na kontrolu oa me mozda i porodi mozda ne, ne znam..... Ah ah sve se nakupilo

Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 16:37:40)

Bejbibi ja ušla da vidim jesi se porodila[sm=smiley1.gif]
Juče bila u Bihaću i naumapala mi ti[sm=smiley36.gif]
pa da vidim jesi još 2u1
Sretno draga [sm=smiley31.gif]

I ostalim terminušama[sm=bravo.gif] čekamo vas na temi Bebi...

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 16:37:48)

Meni se cini da bas nismo do sad imali ovako nervozne terminuse [sm=smiley1.gif] zene moje drage samo polako, bit ce to sve dobro aBd... Koliko god se covjek spremao nikad ne moze biti spreman u potpunosti, moze nas iznenaditi beba prije, a Bgm se mozemo i nacekati..uglavnom nece sigurno ostati u pupama. [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 16:48:28)

IZVORNA PORUKA: Bubydina

Bejbibi ja ušla da vidim jesi se porodila[sm=smiley1.gif]
Juče bila u Bihaću i naumapala mi ti[sm=smiley36.gif]
pa da vidim jesi još 2u1
Sretno draga [sm=smiley31.gif]

I ostalim terminušama[sm=bravo.gif] čekamo vas na temi Bebi...

E draga hvala ti [sm=smiley1.gif] evo moze svaki dan... A u ponedjeljak sam narucena u bolnicu, mon dr je dezurni.pa cemo.vidjeti:)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 16:48:58)

IZVORNA PORUKA: AzraB

Meni se cini da bas nismo do sad imali ovako nervozne terminuse [sm=smiley1.gif] zene moje drage samo polako, bit ce to sve dobro aBd... Koliko god se covjek spremao nikad ne moze biti spreman u potpunosti, moze nas iznenaditi beba prije, a Bgm se mozemo i nacekati..uglavnom nece sigurno ostati u pupama. [sm=smiley1.gif]

Ma meni je vise zbog ove gripe vjeruj...nikako da popusti

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 18:20:16)

Gdje ste zenice,sta ima..kod nas kisa,basdosadno:(

Djever mi je jos ovdje, ne mogu da vjerujem da je tolko bezobrazan[sm=zz_banghead.gif] jos sam direkt rekla svekrvi da ne treba bit ovdje.... Svakakvih ljudi

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 18:31:45)

reci muzu nek mu objasni

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 19:15:16)

IZVORNA PORUKA: rose

reci muzu nek mu objasni

Nece mm nikad reci nista, to me bas nervira kod njega [sm=hudicek1.gif]....dodje meni da kazem da pokupi prnje i da mi se nikad vise na pragu ne pojavi bezobraznik jedan... Fuj.... Pa stvarno za izludit[sm=zz_furious.gif]....

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 19:31:27)

Ma bejbibi proci ce gripa do pon.ako Bog da, lijeci se, aa djever ti je [sm=grrr.gif] kritican lik, nemam rijeci, ne sikiraj se, kad bebica dodje otjeraj ga ako ne moze indirektno, onda direktno pa neka zna i za ubuduce [sm=smiley2.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 19:48:31)

IZVORNA PORUKA: Selzy

Ma bejbibi proci ce gripa do pon.ako Bog da, lijeci se, aa djever ti je [sm=grrr.gif] kritican lik, nemam rijeci, ne sikiraj se, kad bebica dodje otjeraj ga ako ne moze indirektno, onda direktno pa neka zna i za ubuduce [sm=smiley2.gif]

Bogami sve sutim,kontam skontat ce sam..jos ja sva nadrkana da izvinetw... Jos heeeej obraza pita me sto sam neraspolozenaa[sm=zz_eek.png]

Necu nista da govorim zbog mm al vala me i on nervira kad ne zna postaviti nekw stvari pa onda kad ja onda je frka....jos sam svekrvi rekla da ga zove da ne kazem ja jer nema smisla da je ovdje ja pred porod.. Ne znqm ne znam vise,nisam pametna[sm=smiley13.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 20:25:11)

ja mislim da se meni moja cura aktivno javlja od juce [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 22:00:55)

Sta je ovo.nigdje zenica ni na.mapi[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]....pa nije vikend[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 22:03:33)

Koja si sedmica rose?? Moguce da jest...a ako jeste, [sm=bravo.gif] za curu....

Moja sad samo nekad sutne[sm=smiley36.gif] nema vise prostora...a umirila se sada

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 22:11:34)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Koja si sedmica rose?? Moguce da jest...a ako jeste, [sm=bravo.gif] za curu....

Moja sad samo nekad sutne[sm=smiley36.gif] nema vise prostora...a umirila se sada

18-a imam ticker uz nick [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (11.3.2015 23:45:44)

ej zenice sta ima [sm=smiley1.gif] vratio se sime kuci svojoj [sm=smiley36.gif] i odmah sam u kuhinju otisla da napravim tortu za sutra rodjendan mi sinu od zaove, a posto ja svake god mu pravim tortu nisam mogla da ga odbijem, jos hoce da je na torti usisivac, dijete se najvise voli igratisa usisivacem [sm=smiley36.gif] pa cu sutra pokusati da nacrtam usisivac na tortu,

pa dok sam pregledala CSI sad evo legla

rose [sm=bravo.gif]za curu nek se samo javlja, dok mi se nije posla javljati i gurkati, nisam imala ni osjecaj da sam trudna [sm=smiley1.gif]

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (12.3.2015 8:03:42)

jutro, jeste li se naspavale. Kisa pada divno vrjeme za spavati, a ja nemogu. Nesto ste sinoc bile slabo aktivne izgleda su bebe bile mirne, a nema ni bejbe da se nije sinoc porodila. Tvoj djever je presao svaku granicu bezobrazluka.
Kod mene kisa i oblacno i ja odma lose volje [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>