bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (10.3.2015 14:41:30)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: bejbibi Neka je spomenula hurme i maslinovo ulje....ja hurme.jedem od pocetka devetog i to jedna ona kutija dva dana[sm=smiley36.gif]..znaci brzinski heheh....a maslinovo ulje volim i jedwm ga u salati, par dana pila ujutru na taste al mi nesto nije bilo dobro od njega[sm=zmeden.gif]....pa sam prestala....mozda mi ne pase sad u trudnoci....a dole se mazem onom krwmom nistatin, bas je masna i nadam se da ce pomoci ista... Vidjet cu kako ce doci ti bolovi, hoce li puknut vodenjak uglavnom kontam smireno i da odradim ciscenje glicwrinom[sm=smiley36.gif],mazenje nistatitom.. Ako bude pitrebno tusiranje itd[sm=smiley36.gif] priprwmila gace,grudnjak, odjecu da se obucem za bolnicu.. Nadam se aBdda cu uspjeti sve to ... Ipak ne ide to tako brzo bez obzira sto je drugo dijete[sm=zmeden.gif] jesi se tako pripremala i za prvo? ja nisam a cisto sumnjam da cu i sada...radit cu do 7 dana pred termin...hurme inace ne volim...mozda jedino to s glicerinom odradim jer me prosli put u vojnoj nisu klistirali...a za to mazuckanje i ostalo...ma nemam ja vremena za to [sm=smiley36.gif] dosla mi naka krema za medjicu u vitaminima koje pijem...elem mozda to iskoristim...mozda [sm=smiley36.gif] Nisam, kakvi[sm=smiley36.gif] nista od navedenog u prvoj trudnoci.nisam radila [sm=smiley1.gif] al su me klistrirali u vojnoj i to je bilo olaksavajuca okolnost jer sam da izvinete bila puna[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] imala pred kraj zatvor A evo sad u ovoj trudnoci normalna stolica pred kraj,nemam zgaravicu ( imala je na pocetku) a u prvoj imala na kraju... Ma sve obrnuto sad, zato kontam da cu sve to uraditi prije poroda[sm=smiley36.gif] Al sve mi se cini da necu stici[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|