Marien -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 1:08:21)
|
Zenice moje da vas pozdravim, da me ne zaboravite, pa lete ovi termini ko ludi, sad gledam, dobili smo novih beba, primicu se novi, masala! Cestitam prinove, cestitam godisnjicu i divan je onaj poklon-kompletic! Moj muz je za godisnjicu braka dobio upakovan pozitivan test za trudnocu, mislim da mu bolje od tog nisam mogla pokloniti [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Ja sam bila na kontroli, beba je okrenuta za porod i bas pritisce, ne vidi se grlic, moram mirovati da ne bi ranije krenula a vala i osjecam jace bolove, da je meni dogurati do termina, cini mi se da se ne bih bunila ni da prenesem :) Marselljeza jel to rece da si u Hrasnom? Pa skupa cemo u setnje po Vilsu samo ce tvoja bebica biti starija. Rose, rekoh ja tebi da cuvas tu garderobu za curu, ima dobrovoljaca :) Na facebooku pokrenuta super grupa- Mama-mami, prodaja i poklanjanje djecijih stvari, divno funkcionise. Ima li ko prijedlog za sutrasnji rucak? Bejbibi, ti si nam glavna pisalica, kad rodis falices nam ali da ti akobogda dobro i hairli prodjes a i mi sve :) Alman, Scarlett maksuz poljupci za vas a ljubim i ostale zenice, cuvajte se i mazite pupe/bebe!
|
|
|
|